Ar balti vyrai yra dievai?

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2020-08-05 22:36:00, skaitė 1604, komentavo 17

Ar balti vyrai yra dievai?

Juodaodžių profesorius Cornel Westas, skundžiasi baltųjų viršenybe, kurią, jo manymu, mūsų juodasis Obama prezidentas turi ištaisyti.

(Video anglų kalba galima pamatyti čia, kaip negras  profesorius skundžiasi baltų žmonių pasiekimais: https://www.realclearpolitics.com/video/2015/06/22/cornel_west_on_obama_the_first_black_president_has_become_the_first_ni)

Kosminis laivas

Kultūrinio marksizmo (keletą dešimtmečių JAV taikomos įvairios „antirasistinės“ programos, faktiškai negrus statančios net į privilegijuotą padėtį) dėka profesoriumi tapęs juodaodis yra negras, bijantis, išsigandęs ir įbaugintas, kai reikia atkreipti dėmesį į baltųjų viršenybę ir kovoti su baltųjų viršenybe.

Norėčiau paaiškinti profesoriui Westui keletą dalykų apie šią baisę „viršenybę“:

Turime baltųjų viršenybę, profesoriau ... nes per 2500 metų mes, baltaodžiai, kūrėme geriausius protus planetoje, didžiausią kada nors matytą meno ir mokslo klestėjimą, sudėtingiausias ir organizuotiausias visuomenes. Mes turime „Baltąją viršenybę“ - kad ir kokia ji būtų - nes buvome  sėkmingiausia žemės rasė. Jokia kita rasė tiek nepriartėjo. Susitaikyk su tuo.

Mes paleidome zondus į Marsą ir išradome tūkstančius technologijų, reikalingų tam padaryti. Mes sukūrėme simfoninį orkestrą, aukščiausią muzikinės išraiškos formą. Mes išradome lėktuvą, kompiuterį, internetą ... ir teniso batelius. Kompaktiškai tariant, mes išradome šiuolaikinį pasaulį. Tam tikra privilegija, kad ir kaip jūs tai įsivaizduotumėte, taikoma baltajai rasei.

Juodieji galbūt neturi pagrindo suvokti mūsų  pasiekimų masto . Vis dėlto leiskite man pateikti trumpą ir labai neišsamų dalykų, kuriuos balti žmonės padarė ar sugalvojo, sąrašą:

Euklido geometrija. Parabolinė geometrija. Hiperbolinė geometrija. Projektinė geometrija. Diferencialinė geometrija. Apskaičiavimas: Ribos, tęstinumas, diferenciacija, integracija. Fizikinė chemija. Organinė chemija. Biochemija. Klasikinė mechanika. Neapibrėžtumo principas. Bangos lygtis. Parthenonas. Anabasas. Oro kondicionavimas. Skaičių teorija. Romaninė architektūra. Gotų architektūra. Informacijos teorija. Entropija. Entalpija. Kiekviena simfonija, kada nors parašyta.Pierre Auguste Renoir. Dvylikos tonų skalė. Už tai esanti matematika, dvyliktoji šaknis iš dviejų ir visa tai. Sp hibridiniai rišamosios orbitos. Bohro-Sommerfeldo atomas. DNR kopėčių purino-pirimidino struktūra. Vienos šoninės juostos radijas. Visas kitas radijas. Odontologija. Vidaus degimo variklis. Turboreaktyvinės. Turbofanai. Doplerio sijos galandimas. Penicilinas. Lėktuvai. Chirurgija. Mamograma. Tabletė. Prezervatyvas. Poliomielito vakcina. Integruota grandinė. Kompiuteris. Futbolas. Skaičiavimo skysčio dinamika. Jutikliai. Konstitucija. Euripidas, Sofoklis, Aristofanas, Aeschilas, Homeris, Hesiodas. Stiklas. Guma. Nailonas. Keliai. Pastatai. Elvis. Acetilcholinesterazės inhibitoriai. (Gerai, tai nervų dujos, ir galbūt mums to tikrai nereikėjo.) Silikonas. Automobilis. Tikrai keistai atrodantys daiktai, tokie kaip klatratai, sagtys ir rotaksanai. Purškalas nuo vabdžių. Diffie-Hellman,viešojo rakto kriptografija ir RSA.Et cetera .

Kompiuteriai, mūsų sugalvoti. Mes ne vieninteliai, galintys suprojektuoti šiuos monstrus. Japonai, kinai, korėjiečiai ir indusai gali tai padaryti, ir jie mano pagarboje. Bet - „Babbage“, „Turing“, „Shockley“, „Shannon“, „Boole“, „von Neumann“ - mes baltieji sugalvojome kompiuterius. Žmonės, kurie skaičiuoja ant pirštų, turėtų išlaikyti  šią slaptą tylą.

Kaip išradėjų  rasė,  profesoriau Kornel, mes džiaugiamės, kad jūs, ir  bet kas, mėgaujatės mūsų civilizacijos pranašumais  , tačiau būtent tai ir yra mūsų civilizacija. Ji tapo pasauline civilizacija, nes kiti kompetentingi - vėlgi kinai, japonai, indusai, korėjiečiai - pripažino, kad  baltoji rasė techniniais klausimais yra pranašesnė. Tai atėjo iš mūsų. Jie, pastebiu, nesiskundžia „balta viršenybe“ ar „baltųjų privilegija“. Jie per daug užsiėmę kompiuterių ir pinigų uždirbimu.

Dabar, profesoriau Kornelis, aš dažnai girdėjau juodaodžius, reikalaujančius atlyginti už vergiją . Gerai. Aš sutinku. Tai sąžininga. Aš sumokėsiu po pusę milijono dolerių kiekvienam savo vergui ir nedelsdamas juos paleisiu. Nesu tikras, kiek jų turiu, bet pabandysiu pateikti jums įvertinimą net per kelias dešimtis. Be to, manau, kad visi juodaodžiai  turi teisę į panašią sumą už kiekvienus metus, kuriais jie buvo vergai.

Balta moteris, kaltė dėl kaltės, kvailai draskosi prieš juodaodį ir maldauja atleidimo už savo žmonių vergiją.
Nuotraukoje balta moteris, kaltė dėl kaltės, kvailai draskosi prieš juodaodį ir maldauja atleidimo už savo baltosios rasės žmonių vergvaldyste.

Tačiau aš manau, kad jūs esate skolingi autoriniams atlyginimams už naudojimąsi mūsų civilizacija, kurią galima laikyti tam tikra programine įranga. Turėtų būti mokamas licencijavimo mokestis. Galų gale, kiekvieną kartą naudodamiesi kompiuteriu ar durų rankenėle, jūs naudojate tai, ką sugalvojo mūsų baltoji rasė. Kiekvieną kartą aštrindami pieštuką, naudodamiesi juo, skaitydami ar rašydami pažeidžiate mūsų autorių teises, taip sakant. Tūkstantmečius  mes praleidome su daiktais kol juos išradome - raštingumu, muilu, skaičiavimu - ir tikra sąžininga, kad  gautume kompensaciją.

Baltojo žmogaus kraalis.  Pradėjome juos kurti maždaug 1137 metais.
Baltojo žmogaus pastatytą katedra. Pradėta statyti maždaug 1137 metais.

Apskaitos našta būtų per didelė, jei bandytume paskirstyti autorinius atlyginimus per tiksliai, pavyzdžiui, tris centus už degtukų dėžutės naudojimą, , todėl turbūt turėtume naudoti susietą metodą - kiek daug per metus, skirta naudojamuisi   radija, šaldytuvu ir televizoriumi. Suma pirmiausia galėtų būti atskaityta iš kompensacijų, o vėliau automatiškai iš  ELP kortelių .

Taigi , nėra taip, kad mes, baltieji, norime būti „aukščiausia rasė“. Tiesiog negalime niekuo padėti. Ne mūsų kaltė, kad mes pagaminome Niutoną, Archimedą ir visus tuos mutantus. Tai tik poveikis gimimui ... tai, kas nutinka su geriausiomis šeimoms. 

Kanibalai
Šie ponai tikriausiai yra iš Papua-Naujosios Gvinėjos. Aš siūlau jiems suteikti bandomąją „White Supremacist“ kultūros prenumeratą

„Cannibals-MissionControl“
Iš esmės identiška kultūra, besiskirianti tik detalėmis. (NASA misijos kontrolė) Pasak marginalų visos rasės lygios skiriasi tik odos spalva, o visa kita yra nacistinių provokatorių išsigalvojimas

Aš, juodaodi profesoriau Cornel, manau, kad jei nori sėkmės pranašumų, tau turi pasisekti. Mes  jų turime. Neįmanoma sakyti, kad baltieji dabar vadovaujasi istorijos šiukšlių dėže. Gal būt. Jei taip, ateities istorikai sakys: „Po velnių!  Visi baltųjų civilizacijos išradimai tai buvo kažkokios tikrai smulkios nereikšmingos žmonijos vystimosi dulkės, ar ne? “

* * *

Šaltinis:  Elioto ežeras