Mažamečiai debilai - kas jie ?

Autorius: Q-goblin Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-08-10 08:00:00, skaitė 1638, komentavo 29

Mažamečiai debilai - kas jie ?

Į LDienos komentatorių gretas buvo mestas debilų-komentatorosų “desantas”  galimai iš “Delfio”, iš tokių mistinių “savukininių-joršyrinių žiurkių”, “ožio tvarto” ir panašių sorosinių ir ne šaraškių-organizacijų ar šiaip šutvių-gaujų. Visą šitą super-patriotinę kariauną galima charakterizuoti vienu terminu - mažamečiai debilai

"Mažamečiai" - tai nėra amžiaus cenzas, tai smegenų veiklos lygis, dvasios būsena . Dauguma debilų-komentatorių, ne visi komentuojantys o būtent ta “super-patriotinė “gudručių” ir “proto bokštų” dalis, galimai yra suaugę, ar bent tik išoriškai atrodo suauge. Tačiau viduje - tai infantilūs mamyčiukai, kamuojami visokiausių fobijų, apnikti daugybės sindromų. Tokių kaip, pavyzdžiui, kaip mažos ar trumpos birkos sindromas, kažkada esu aptikę vieno tokio mažamečio debilo apibūdinimą, tarp kitko jo paties.

Taigi, kas jie - mažamečiai debilai ? 

Mažametis debilas - tai nėra gimimo data pase ir ne medicininė diagnozė tai proto būsena, galvos smegenų būvis, kuris gali tęstis iki žilų plaukų. Mažamečio debilo smegenys visą gyvenimą veikia paauglystės režime. Normaliu režimu mažamečio debilo smegenys pradeda veikti kada debilą muša arba kitokiu būdu išsklaido iliuzijas, kas įvyksta išimtinai retais atvejais (smegenų veikla) . Kada toks debilas yra demaskuojamas ir įvardijamas būtent kaip mažametis debilas - jį apima įniršio priepuolis. Pagrindiniai šio tipo piliečių bruožai yra šie: 

  • Polinkis aklai pasitikėti žmonėmis, kuriuos jie sau pasiskyrė autoritetais; 
  • Pasibaisėtinas prisitaikėliškumas debilo pasirinktos subkultūros rėmuose; 
  • Debilo gyvenimą valdo trendas, brendas, haipas, flešmobas ir laikai su repostais ir kitokie “online” mados ypatumai; 
  • Siaurakaktis gelžbetoninis įsitikinimas savo teisumu;
  • Nesugebėjimas priimti sveiku protu suvokiamus sprendimus, jei yra ne debilo autoritetų diktuojami; 
  • Visiškas ankstesnių kartų patirties neigimas; 
  • Debilas prisikasa prie visko pats arba jam atsiveria debiliškų stabų debiliški apreiškimai. 
  • Vienintelis dalykas, kuris jį varo pirmyn - tai troškimas bet kokiu būdu išgarsėti.

Tam tinka tokie metodai: 

Klounada, siaubai, prankas, neapykanta, pasibjaurėjimas, ekshibicionizmas, šūdiški komentarai, kabėjimas ant rankų virš bedugnės, nuoga subinė „Instagrame“ arba gatvėje, memų postai su snukiais, savo apgailėtino lytinio gyvenimo atvėrimai, skalbimo miltelių ėdimas, gandonų įsiurbimas į nosiaryklę, idiotiškos tatuiruotės ant debiliško snukio ir ne tik, pirsingas bet kur, drabužiai, šukuosenos...

Apskritai, bet kas, kad tik sukelti bet kokias emocijas aplinkiniams. Pavyzdžiui Herostratas, kaip ir Neronas, buvo antikiniai mažamečiai debilai.