Pinigų šeimininkams Minske spalvota revoliucija nepavyko

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-11 18:20:00, skaitė 1512, komentavo 18

Pinigų šeimininkams Minske spalvota revoliucija nepavyko

Nepavyko vakar surengti Miske Maidano. O stengėsi! Ir Briuselis su Maskva buvo išvien. Baltarusiai nepanoro lipti ant ukrainietiško grėblio. Nepanoro iškeisti Batkos į kokį nors žydą komiką, kaip įvyko Ukrainoje, net Vakarų parengtos „namų šeimininkės“ atsisakė!

Į visus vietinių ir užsienio žurnalistų klausimus šiandien atsakė pats Batka:

https://youtu.be/JD_03ZB0iuE

Labai teisingą, mano nuomone, komentarą FB apie įvykius Baltarusijoje paskelbė Marius Jonaitis.

https://www.facebook.com/marius.jonaitis.31

Baltarusijoje šiuo metu bandoma sukelti eilinį „Maidaną“. Iš kažkur atsirado jaunimo grupuotės, kurios „stichiškai“ protestuoja 1f609.png

Tie, kurie bent kiek yra susipažinę su organizavimu žino, kad stichiškai nieko nebūna.

„Taikūs protestuotojai“ provokuoja policiją kautynėms (jog užsienio spauda matytų kraują), šaudo į policininkus iš signalinių raketų. be abejo stichiškai statomos barikados ir jeigu Batka greit jų nesutvarkys tai netyčiukais ir ginklų gaus.

Na ką, belieka palinkėti Batkai nenusileisti bei negailėti bananų. Nėra ten jokių protestuotojų „kilniais veidais“. Nuo grandinės yra paleisti užauginti banderlogai (kaip ir Ukrainoje) kurie sudaryti iš įvairių futbolo ultrų ir nacionalistinių grupuočių. Jie turi agresijos bei noro veikti, bet proto – nė kiek. Na o po jų ateis šlipsuoti vyrukai kurie kaip mat „liberalizuos“ daug valstybinio kapitalo Baltarusijoje o jų vietinę darbo jėgą nukanalizuos svetur. Matytas scenarijus, ar ne?

Batka nėra idealus, toli gražu. Bet jo valdoma Baltarusija yra bent jau stabili ir maksimaliai savarankiška valstybė. Palinkėkim mūsų rytiniams broliams atsilaikyti.

Batka negailėk babanų!