Koronapsichija ir sveikatą žalojantys antsnukiai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-08-11 18:07:00, skaitė 1519, komentavo 8

Koronapsichija ir sveikatą žalojantys antsnukiai

Nuotraukoje iš kairės į dešinę: profesorius Henning Bundgaard, Tamara van Ark, Anders Tegnell

Kai ką koronapsichija jau pavertė idiotais. Teko matyti Vilniaus užmiestyje pamiške einančius piliečius su kaukėmis. Kiti bijo drakoniškų baudų ir priversti dėvėti jas uždarose patalpose. Ne visi gi yra iš „Laisvės partijos“, kurios nariams LR įstatymai negalioja. Ką įrodė karantino metu jų surengta tūkstantinė BLM eisena, beprotiška antisanitarinė ir antihigieninė smėlio dėžė Lukiškių aikštėje.

O kaip paaiškinti, kad karantinas nutraukiamas tada, kai COVID-19 sergančių yra dvigubai daugiau, negu kai karantinas pradedamas? Ši klausimą iškelia ne tik gyventojai, bet ir garsūs medicinos profesoriai, kaip signataro Zigmo Vaišvilos spaudos konferencijoje dalyvavęs profesorius Eduardas Vaitkus (20:17).

Profesorius Vaitkus mini eilę dėl COVID-19 karantino kylančių klausimų, į kuriuos jis, o ir kiekvienas sveiko proto žmogus, neturi atsakymų. Koronapsichija serganti valdžia – irgi.

Vienas iš koronopsichijos pandemijos keliamų klausimų – antsnukiai, per jėgą apmauti piliečiams. Būtent antsnukiai, nes kitos funkcijos medicininės kaukės, o juo labiau įvairūs skudurai, šioje situacijoje neturi, nes sveikatai yra žalingi.

Nesenai esu paskelbęs apžvalgą mokslinių publikacijų, kurių autoriai tyrimais įrodė kaukių neveiksmingumą ir žalą sveikatai.

Kasdien atsiranda vis daugiau kaukių absurdo įrodymų. John Miltimore portale „The Foundation for Economic Education“ rugpjūčio 6 dieną rašo, kad Danija gali pasigirti mažiausiu mirtingumu nuo COVID-19. Viso rugpjūčio 4 dienai – 616 žmonių. Tai buvo mažiau negu trečdalu mirčių mažiau negu nuo pneumonijos ar paprasto gripo per metus.

Danai nenešioja kaukių, valdžia jų net nerekomenduoja. Danų profesorius ir vyriausias Rigshospitale gydytojas Henning Bundgaard pasakė, kad „šalys, rekomenduojančios veido kaukes, nesiremia naujausiais tyrimais“.

Nepaisant bendros koronapsichijos dėl kaukių, duomenys rodo, kad 80-90 procentų suomių ir olandų sako, kad jie niekada nenešioja kaukių, tuo tarpu 80-90 italų ir ispanų sako, kad visada kaukes užsideda.

Olandijos valdininkai visuomeninės sveikatos apsaugos nesenai paaiškino, kodėl jie nerekomenduoja kaukių: „Medicinos požiūriu nėra jokių įrodymų medicininio efekto veido kaukių dėvėjimo, todėl mes nutarėme neįvesti nacionalinius įpareigojimus“, – pareiškė sveikatos ministrė Tamara van Ark.

Švedijos vyriausias infekcinių susirgimų ekspertas Anders Tegnell pasakė, kad beprasmiška nešioti veido kaukes net visuomeniniame transporte.

Straipsnio autorius problemą įžvelgia tame, kad valdininkai visuomenei rekomenduoja neefektyvias priemones, bet ir taiko jėgą, kad priversti žmones vykdyti absurdiškus nurodymus, kurie žaloja sveikatą ištisoms gyventojų grupėms. Tai yra asmens laisvių ir teisių pažeidimas.

Lietuvos sveikatos ministras Aurelijus Veryga ir premjeras Saulius Skvernelis aklai klauso susikompromitavusios PSO rekomendacijų, žaloja mūsų sveikatą, vykdo lietuvių tautos genocidą. Jiems talkina LRT, Delfi, 15 min. ir panašios neoliberalios globalistinės „Fake news.“