Būsima Holivudo filmų legenda dar kartą atskleidė pasaulinės koronaviruso pandemijos blefą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/busim... 2020-09-12 11:48:00, skaitė 1529, komentavo 13

Būsima Holivudo filmų legenda dar kartą atskleidė pasaulinės koronaviruso pandemijos blefą

Linksmybių momentas nesilaikant jokių girežtų elgesio taisyklių siaučiančios pasaulinės koronaviruso pandemijos metu.

Baltarusijos prezidente Lietuvoje tituluojama, šios šalies nacionaline lydere įvardinama Svetlana Tichanovskaja toliau ramiai liudija, kad visa pasaulio pinigų šeimininkų sukelta taip vadinama pasaulinė koronaviruso pandemija, tėra tik įrankis kvailinti, tyčiotis ir kaip niekada milžiniškais mastais įsisavinti mokesčių mokėtojų pinigus.

Vos iš Lenkijos po dalykinių susitikimų grįžusi S. Tichanovskaja, vietoj to kad privalomai saviizoliuotusi dviems savaitems (jau nekalbant apie saugaus dviejų metrų atstumo nesilaikymą bei veido kaukių nedėvėjimą), kaip numato labai griežta tvarka, sugalvota Lietuvos teritoriją administruojančių vasalų, moteris su bendraminčiais audringai linksminosi masiniame renginyje – šventė savo gimtadienį.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro specialistai telefonu atsisakė komentuoti tokį S. Tichanovskajos ir jos aplinkinių elgesį, nurodė visus klausimus siųsti raštu, į kuriuos „bus atsakyta pagal kompetenciją“.

Šventės akimirkos:

S. Tichanovskajos vakarėlį plačiai nušvietė ir tik kokybiškos informacijos portalas 15min.lt publikacijoje „Vilniaus restorane savo gimtadienį šventusi S.Cichanouskaja dėkojo baltarusiams už vienybę“.