Oregono valstijoje gyvenantis rašytojas Valdas Anelauskas atsakė į klausimą: Kas sudegino Oregoną?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-15 10:07:00, skaitė 1702, komentavo 11

Oregono valstijoje gyvenantis rašytojas Valdas Anelauskas atsakė į klausimą: Kas sudegino Oregoną?

JAV FTB kalbas apie miškų padegėjus pavadino „suokalbio teorija“, o totalitarinis-globalistinis cenzorius Facebook trina visus pranešimus, kuriuose pasakojama apie tikrąsias gaisrų priežastis. Apie tai rašiau straipsnyje „Kas sudegino Oregoną? FB ir FTB miškų padegimus paskelbė „sąmokslo teorija“ (video)“.

Kas sudegino Oregoną? Su šiuo klausimu aš vakar kreipiausi į Oregone gyvenantį rašytoją Valdą Anelauską. Štai jo atsakymas:

Taip, padėtis čia pas mus išties labai bloga. Tiek daug gaisrų dar niekada nebuvo. Užvakar grįžau iš Kalifornijos, važiavom penkias valandas, apie 500 kilometrų, tai visą tą laiką kelias buvo paskendęs dūmuose. Saulės nesimato visiškai. Kada prieš savaitę, rugsėjo 8-tą, važiavom į Kaliforniją, na tai buvom ten kaip tik ir patekę į tą didįjį gaisrą, tarp Medfordo ir Ašlando, kur sudegė virš tūkstančio namų ir žuvo keturi žmonės. Šimtai mašinų stovėjo ant kelio, o aplinkui viskas liepsnojo. Gerai kad pavyko mums pasukt į kažkokį mažą šalutinį kelią, kuriuo ir pabėgom nuo gaisro. Kad patekti iš Oregono į Kaliforniją paskui teko daryt didelį lanką, nes pagrindinė autostrada buvo uždaryta. Kai šeštadienį važiavom atgal tai matėsi, kad ten dabar viskas sudegę. Štai yra daug video, kur gaisro padariniai nufilmuota iš viršaus. Baisus vaizdas:

Tas gaisras ir buvo bene pačiu didžiausiu, o sukėlė jį padegėjai, kurių vieną policija areštavo. Kitas, kiek suprantu, lyg tai ir pats sudegė. Dėl daugumos gaisrų dabar čia kalti būtent padegėjai. Na o kas jie tokie tai dėl to juk nėra jokių abejonių. Bent jau man. Kad valdžia ir žiniasklaida tą neigia, vadina „sąmokslo teorijomis“, mano supratimu, kaip tik ir yra pats geriausias patvirtinimas, jog padegėjai — tai būtent tie patys „antifai-blekmateriai“, kur štai jau daugiau kaip trys mėnesiai niokoja Portlandą ir kitus miestus. Gaisrai tai dabar tiesiog toks naujas jų „taikių protestų“ etapas, nauja taktika, kad sukelti prieš rinkimus dar didesnį chaosą, padarant kaip galint daugiau nuostolių. Iš pradžių degino miestus, dabar degina miškus. Bet ir miestus tuo pačiu, tik dabar jau kurkas didesniu mastu, ką mačiau pats savo akimis tuose keliuose šalia Kalifornijos esančiuose Oregono miesteliuose, iš kurių dabar beveik nieko nelikę.

Čia prie mūsų miesto irgi liepsnoja didžiuliai miško plotai, bet iki gaisro atstumas dar gana didelis, tad belieka tikėtis, kad mus ugnis gal nepasieks. Tačiau į lauką tai išeit beveik neįmanoma, nes labai daug dūmų, ore skraido pelenai. Vienintelė viltis, kad gal vėliau šią savaitę bus lietaus. Lyg tai žada ketvirtadieniui ar penktadieniui.

Čia straipsnis apie tai kad policija areštavo vieną iš padegėjų. Yra jo nuotrauka. Tipiškas antifas.

https://abcnews.go.com/US/man-charged-arson-connection-almeda-fire-southern-oregon/story?id=72960208