Skvernelis pirks vakcinas, kaip Voicechas iš Varšuvoje pirko laisvo elgesio ponias

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-09-24 16:49:00, skaitė 1283, komentavo 2

Skvernelis pirks vakcinas, kaip Voicechas iš Varšuvoje pirko laisvo elgesio ponias

Premjero Sauliaus Skvernelio ryžtas ištratinti 125 milijonus skolintų eurų COVID-19 vakcinoms pirkti, ne geriausią iš jų, o net septynias (!!!), man pasirodė idiotizmu ir farsu. Ta proga noriu papasakoti tikrą atsitikimą, kuris įvyko Varšuvoje 1995 metais.

Tuometiniai mano verslo partneriai, rezidavę Varšuvos centre, turėjo reikalų tvarkytoją Voicechą. Atvykus galimam prekių tiekėjui iš žinomos užsienio firmos, lenkai norėjo pasigerinti svečiui ir nusiuntė savo ūkvedį Voicechą į Varšuvos centre esantį prabangų viešbutį „Marriott“, kad šis atvežtų laisvo elgesio moterį. Voicechas savo užduotį suprato, kaip Skvernelis, ir vietoj vienos damos iš viešbučio „Marriott“, atvežė 4 damas iš netoli viešbučio esančios geležinkelio stoties.

„Pamaniau, kad keturios bus žymiai geriau už vieną. Pinigai gi tie patys!“ - paaiškino Voicechas darbdaviui.

Ar ne taip pat elgiasi Skvernelis su vakcinomis? Skirtumas tik tas, kad Voicechas nevogė, jis buvo doras žmogus, gi Skverneliui septynių vakcinų prireikė, manau, tik tam, kad vogti mokesčių mokėtojų pinigus. Mano valia, aš nedelsiant vyčiau lauk visus apsivogusius skvernelius ir verygas.