Manau, už žmogžudystę turėtų būti baudžiami tie, kurie atsakingi už skiepų sukeltas komplikacijas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/mana... 2020-10-01 16:26:00, skaitė 1314, komentavo 4

Manau, už žmogžudystę turėtų būti baudžiami tie, kurie atsakingi už skiepų sukeltas komplikacijas

Bijokit partijų, kurios vartoja žodžius „laisvė“, „teisingumas“, „demokratija“. Žemaitaitis nemoka skaityti konstitucijos ir įvedinėja Hitlerio Vokietijos tvarką. Kur teisingumas, kai nesilaikoma konstitucijos?

R.Žemaitaitis : „Kas nepasiskiepys nuo covid-19, bus teisiamas už nužudymą

zemaitaitis.jpg?w=616&ssl=1

Jis turbūt nesuvokia, kad asmuo neliečiamas, žmogus turi teisę į įsitikinimus… Manau, už žmogžudystę turėtų būti baudžiami tie, kurie atsakingi už skiepų sukeltas komplikacijas; narkotikų prekeiviai, kurie prisidėjo prie tūkstančių mirčių; cigarečių pardavėjai, eksperimentuotojai su slaptom laboratorijom, iš kurių neva išskrido toks virusas (turbūt suprantama, kad per tokį trumpą laiką gamtiniai virusai nesusikuria); milijardinių kyšių ir finansinių nusikaltimų bendrininkai (skurdas kasmet nusineša milijonus gyvybių).

Na žinot, geriau tada balsuoti už 7 spalvas, negu už tokį diktatorių kaip šis, arba už NS, smarkiai propaguojantį karo pramonę, kuri per 6 Antrojo pasaulinio karo metus nusinešė 70 milijonų gyvybių. Niunbergo teismai nenuteisė verslininkų, kurie iš šio karo pralobo. Absurdas šioje bananų respublikoje net prieš rinkimus. Pykina iki negalėjimo.

Dovilė S.