Duokit Svietkai Putiną!

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-10-06 20:07:00, skaitė 1658, komentavo 6

Duokit Svietkai Putiną!

Svietkos apetitas auga kaip tos bobos iš pasakos apie auksinę žuvelę. 

Makronas, Merkel, visokia smulkmė kaip buvusios LTSR p-rezidentas Svietkai jau ne lygis.  Svietka jau geidžia pamatyti ir susitikti su Rusijos prezidentu, pasišnekučiuoti apie šį bei tą,  apie reikalus jų prezidentinius ir neatidėliojamus persimesti keliais žodžiais. Norėtusi dar Svietkai Tichanovskajai sužinoti, kodėl Putinas taip stipriai palaiko Aleksandrą Grigorjevičių.

Nesuprantama kam Svietkai reikalinga Rusijos prezidento nuomonė, juk pas ją yra buvusios LTSR -p-rezidentas, ir išvis visą Pribaltika kartu su Ukraina. Jai juk pats Makronas pažadėjo padėti, Ukrainai mat kaip  "padėjo",  iki dabar vis dar negali išsikapstyti.

Ir jeigu jau praėjusį mėnesį lenkai piktinosi tuo, kad jie išlaiko Tichanovskają už savo pinigus ir netgi socialiniuose tinkluose prašė grąžinti ją atgal į Baltarusiją, tai ir Lietuvoje jau užduoda šį klausimą. Prieš savaitę vienas iš "Rusakalbė Klaipėda" komiteto narių parašė laišką su prašymu išaiškinti piliečiams, kieno sąskaita šis banketas vyksta, ir apskritai, kodėl paprasti žmonės turėtų remti visą šį cirką!

Politikas taip pat domėjosi, ar Lietuvos prezidentas ir užsienio reikalų ministras jau įlindo į šalies biudžetą, kad apmokėti už Svietkos turnė po Europą? Matyt, kad dabar Lietuvoje jau nebeliks tokio komiteto kaip „Rusakalbė Klaipėda“. Juk tai ne šiaip sau kažkokia partija, o rusakalbė. Bet jie juk teisingai klausia. 

Tichanovskaja ne šiaip sau Lietuvoje gyvena - Tichanovskaja yra kaip ir tremtinys.

Tačiau ne toks tremtinys kaip gulago, o ''ištremta'' į gerą viešbutį, su apsauga (ne gulago).

Juk negyvens “liaudies išrinktoji” kokioje tai kaimo troboje, kokioje ištremtas Šušenskoje gyveno Leninas.

Ir jau tikrai nesaviizoliuos savęs apmąstymams apie savo tautos ateitį kaip Leninas kažkokiame šalaše.