R. Karbauskis: pirmame rinkimų ture daugumą mandatų Seime iškovojo tie, kuriems prioritetas yra narkotikų legalizavimas, homoseksualų šeimos, kaimo mokyklų uždarymas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/r-ka... 2020-10-14 19:48:00, skaitė 1507, komentavo 10

R. Karbauskis: pirmame rinkimų ture daugumą mandatų Seime iškovojo tie, kuriems prioritetas yra narkotikų legalizavimas, homoseksualų šeimos, kaimo mokyklų uždarymas

Antrasis turas lems, kaip Lietuvoje bus formuojama valdžia, todėl labai svarbu, kad spalio 25 d., ateitumėte Jūs ir paragintumėte tai padaryti savo draugus ir gimines.

Realybė tokia, jog pirmajame rinkimų ture daugumą mandatų Seime iškovojo tie, kuriems prioritetas yra narkotikų legalizavimas, homoseksualų šeimos, kaimo mokyklų uždarymas.

Visus šiuos „prioritetinius darbus“ jie bandė „prastumti“ ir šioje kadencijoje, kuomet buvo opozicijoje, tačiau mes to neleidome. O dabar, kai jiems gali pavykti suformuoti valdančiąją daugumą Seime, jiems atsirastų realios galimybės priimti šiuos sprendimus.

Nors Gabrielius Landsbergis ir Ingrida Šimonytė dar santūriai matuojasi Seimo Pirmininko ir Premjerės kėdes, tačiau ne visiems iš jų komandos pavyksta tokiais išbūti iki tol, kol Lietuvos žmonės nepadėjo galutinio taško antrame rinkimų ture.

Pavyzdžiui, Gabrieliaus Landsbergio svainis Liudvikas Andriulis jau garsiai pasidžiaugė planuojamais darbais Seime: „pagaliau galime tikėtis vienalyčių santuokų įteisinimo, pasipriešinimo išmokoms ir pašalpoms, lengvesnės imigracijos“! Didelio L. Andriulio džiaugsmo sulaukė ir tai, kad šiuose rinkimuose mažiau atstovauta Lietuvos regionų nuomonė, „provincijos <..> balsai <…> nebėra girdimi“.

Akivaizdu ir tai, kad konservatoriai, jei tik jiems bei liberalams pavyks laimėti antrajame rinkimų ture, pirmiausiai imsis vieno pagrindinių dviejų darbų – „pasipriešinimo išmokoms ir pašalpoms“. Kitaip tariant, žengs tuo keliu, kurį išbandė ir 2008-2009 metais – nurėš ne tiks Sodros mokamas išmokas senjorams – pensijas, bet ir panaikins vaiko pinigus, paramą socialiai remtinoms grupėms.

Ar Jūs sutinkate, kad žodis „laisvė“ būtų siejamas su tokiais planais Lietuvai?! Ar sutinkate, kad Jūsų vaikams prie mokyklų atsirastų galimybė rūkyti „žolę“ bei apsvaigti nuo kitų narkotinių medžiagų?! Mes rūpinomės ir ateityje ketiname skirti prioritetą vaikų švietimo kokybei, tinkamam išsilavinimui, sveikam ir nemokamam maitinimui. Mes darome viską, kad vaikai mūsų šalyje būtų saugūs ir sveiki, o jų mokyklos – netoli namų, kuriuose jie gyvena.

Nepaisant konservatorių pasipriešinimo, mes visus šiuos ketverius metus nuosekliai rūpinomės Lietuvos žmonių gerove, didinome pensijas, kitąmet planuojame indeksuoti pensijas, taip pat planuojame įvesti 13-ąją pensiją, padarėme, kad senjorams nuo 75 metų kompensuojami vaistai būtų nemokami, per kitą Seimo kadenciją sieksime, kad jie būtų nemokami ir 65-erių metų žmonėms. Džiaugiamės, kad įvedėme ir padidinome vaiko pinigus.

Turite žinoti, jog mes garantuojame stabilumą ir nuolatinį Jūsų pajamų augimą. Savo darbais įrodėme, kad žmogus ir jo gerovė mums yra prioritetas. Mes dėjome visas pastangas, kad suvaldytume koronaviruso plitimą Lietuvoje. Pirmąją bangą mes kartu su Jumis įveikėme labai sėkmingai. Mūsų politinių oponentų teiginys, esą valstybė yra praskolinta – melas! Iš tiesų, Lietuvos skola yra viena mažiausių Europos Sąjungoje! Lietuva bene vienintelė šiuos metus pabaigs su ekonomikos augimu ir net 8 proc. pandemijos laikotarpiu išaugusiu darbo užmokesčiu. Dėkojame visiems Lietuvos žmonėms ir verslui, kad padarėme viską, jog mūsų ekonomika šiandien būtų viena stabiliausių Europoje!

Ar tokią Lietuvą norite matyti Jūs – spręsite spalio 25 dieną vyksiančiame antrajame Seimo rinkimų ture. Būkite aktyvūs ir ateikite balsuoti! Neleiskite, kad sprendimus, kas ir kaip valdys Lietuvą, už Jus priimtų kiti!

P.S. Seniau įprastas rinkėjo pažymėjimas dabar nebesiunčiamas, o Jūsų balsai – ypatingai reikalingi Lietuvai, nes yra politinių jėgų, kurių interesas ir kelias į pergalę – mažesnis rinkėjų aktyvumas.

 
Politinė reklama. Skleidžiama neatlygintinai.