Kovidorastai - homo sopiens pakeisianti veislė

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-10-28 04:55:00, skaitė 2477, komentavo 17

Kovidorastai - homo sopiens pakeisianti veislė

Per pastarajį pusmetį Lietuvos (ir ne tik) visuomenėje įvyko tam tikra prasme socialinis-evoliucinis lūžis,  ar naujas visuomenės vystymosi-degradavimo etapas. Kol kas tai nėra masiškai išplitęs reiškinys, bet galimai sugrįžę seni-nauji Lietuvos valdytojai greičiausiai pasistengs, kad ši klaidą būtu ištaisyta. 

Kalba eina apie naują, homo sapiens pakeičiansią, veislę, kuri pamažu išstumia ne taip jau seniai išvestą homo tolerastus veislę, kuri padėjo užimti tam tikrą nišą iš pogrindžio ištrauktai homo pederastus veislei , kitų dar vadinamai homo pedikus veislę. (Egzistuoja dar ir kitokia nuomonė, kad tai nėra jokia nauja homo sapiens evoliucijos ar degradacijos pakopa, o tik nauji masinės psichozės simptomai, galimai pereisiantys į diagnozę, vėliau patologiją).

Galutinai dar nėra apsispresta kaip šią naują veislę įvardinti - homo covidicus, homo covidastus ar homo covidorastus. Tačiau be jokių abejonių visą šitą naują super-patriotinę kovidastų ar kovidorastų veislę galima prilyginti mažamečiams debilams (MD) dėl daugybės abejoms veislėms bendrų bruožų. 

Kovidastai (kovidorastai), kaip ir mažamečiai debilai (MD), yra įvairaus amžiaus, kaip ir MD su tam tikru  smegenų veiklos lygiu, kryptimi ar dvasios būsena. Kaip jau yra pastebėta, kovidastams (kovidorastams) yra būdingas susiskirstymas pagal partinį požymį, tačiau jis nėra esminis.  Tačiau juos vienija bendra idėja-bruožas - tai neapykanta nedėvintiems namordnikų (kaukių) ir pasisakantiems ar abejojantiems prieš visuotinai peršamą  bei primetamą koronašyzo propagandą.

Taigi, kas gi jie - kovidastai-kovidarastai ? 

Privalomas kovidarasto atributas - tai namordnikas. Ir štai čia atsiskleidžia vienas bendras kovidorastų bruožas su lytiniais iškrypėliais - tai įvairovė. Kaip lytiniuose iškrypimuose  - nuo pederastijos iki nekrofilijos ar šūdo ėdimo - taip ir čia pasireiškia namordnikų spalvinės gamos, formos, medžiagos iš ko pagamintas namordnikas, įvairovė. Na ir žinoma plius įvairiausia bižuterija, kaip kad ir lytiniams iškrypėliams būdingas lytinių organų pirsingas ir visokie chirurginiai “patobulinimai”. Čia jau priklauso nuo kiekvieno kovidarasto individualaus debilumo ar šizofrenijos lygio. 

cMbqGVJwbaQTwAaHqFK9VvVr07KqIjJBYRLyP0dNJPChD9YjS_uZZmJRTIP5D40BSjW6P436G6yEimyF9gatq02mBI1nads6SRho4y5oZ4AwicK8r5vkn0HhUi-nUJ3sK6N_IdA1

Taip pat negalima nepaminėti akivaizdaus nesveiko kovidorastų namordnilų dizaino ivairovės panašumo su BDSM namordnikų įvairove, kas tikrai nėra skirta normalios ir stabilios psichikos žmonėms (nemaišyti su "žmonių partijos" nariais).

MHgAINUPzabMEEyL8-oXpdjLHAeGm-RAcp9w5rJ1Bp9JHl3Bj2AEkUV8FVuv-TOdvAFimDC1cY-OvMImTr55gLtgyICD6os5xnYNRnvQpELqbgW3Ggjp3oG2udbsmoXUJ1H8mws-

Kada kovidorastas (ypač su mažamečio debilo, MD, mąstymo modeliu) pamato žmogų be namordniko - jį apima įniršio priepuolis. Jis pradeda piktintis, cituoti idiotiškas idiotams sukurtas instrukcijas, atskirais atvejais nesusivaldo, ir daugeliu atveju tuoj pat pradeda ieškoti aplinkinių pritarimo ir paramos.

Tas pats nutinka kovidorastui kada jis išgirsta kitokia nuomonę ar informacija nei ta kuri yra įprogramuota jo kaukolėje. Bet kokie argumentai, citatos iš įstatymų, nutarimų, mokslininkų ar gydytojų pasisakymai yra bergždi - jį kaip ir mažametį debilą, MD, ištinka kognityvinis disonansas, nevaldoma isterija, šizofrenijos priepuolis.

fREb9MUyLFmzGIyaJNDWh-7wNfSf5yhG57foJrmHvJULPbDBJFoNMEIHsZ_FauB8JVDNVXZb9YXM9HtAQDrECWm6NI-0GSNMq3MMehXIxzfkmqqirStEzhxF0dxNVAkWoSf9QGFs

Kovidorastams yra būdingas (kol kas įgytas, nes dar nėra aišku tai nepaveldima kaip debiliškumas) polinkis aklai tikėti bet kokia  informacija susijusia su kovidorastija ir kovidošyzu.

Taip pat kovidorastams yra būdingas “pavliko morozovo” - stukačiaus - sindromas, na toks lyg ir tautinis ar pilietiškas stukačius. Visiems be jokios išimties kovidorastams tai pasireiškia vos ne instinktų lygyje - jiems yra būtina pastukalinti vos pamačius ką nors be namordniko, susirinkus per daug žmonių vienoje vietoje ir pan., nesvarbu kam - sargams, policijai, jie iškart griebiasi telefonų fotografuoti (net su vėlesne šantažo galimybe). 

Be viso to dauguma kovidorastų papildomai dar kenčia nuo įvairios formos didybės manijos apraiškų, arba noro nors kiek nusikratyti nuo juos slegiančio savo menkavertiškumo ir niekingumo suvokimo jausmo, pasijutus reikšmingu, nes jis (kovidorasto supratimu) pasielgė tikrai teisingai ir “pilietiškai” - pastukalino savo kolegą, kaimyną, artimą.

Dar vienas iki šiol nematytas ir neištirtas reiškinys - žaibiška kovidorasto transformacija. Užtenka esant šalia kovidorasto sukosėti ar patraukti-pašnypšti nosimi snarglį - kovidorastas tiesiog momentaliai pavirsta kliedinčiu naudingu idiotu. Nėra taip pat aišku kas nutiks jei šalia kovidorasto kas nors nusičiaudys be ar su namordnikų, manoma kad gali ištikti kovidorastinė koma (dar neištirta) ar net letali baigtis.

Prisitaikėliškumas ir pataikavimas - taip pat yra būdingi kovidorastams kaip ir mažamečiams debilams, MD. Jie momentaliai reaguoja į bet kokius debiliškus kovidošyzo ar koronašyzo propagandos pokyčius su naudingiems idiotams būdinga iniciatyva - geriausias pavyzdys - prekybcentrių sargai. Su šuniškai-vergiška ištikimybe savo šeimininkams  ir debilišku MD atkaklumu jie demonstruoja vieną ar kelis kovidorasto požymius ir savybes.

Nėra iki galo aišku kaip kovidorastai elgiasi buityje ir šeimoje. Neatmetama galimybė, kad čia gali pasireikšti žaibiškos transformacijos bruožas, kada kovidorastas transformuojamasi į rūpestingą tėvą ar kokio kito šeiminykščio įvaizdį.