Lenkijos LGBT revoliucija tęsiasi: nuo protestų prieš abortus iki bažnyčių vandalizavimo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-28 14:08:00, skaitė 1896, komentavo 4

Lenkijos LGBT revoliucija tęsiasi: nuo protestų prieš abortus iki bažnyčių vandalizavimo

Spalio 22 dieną Konstitucinio teismo patvirtintas „Abortų įstatymas“, leidžiantis juos daryti tik esant grėsmei gimdyvių sveikatai ir gyvybei, sukėlė protesto demonstracijas, spalio 23 d. šalyje jų įvyko 90. Varšuvos policija pažymėjo „didelę agresiją, dalies minios labai dideles emocijas, į policiją skrido akmenys, dažai ir pirotechnika“. Spalio 26 d. protestuotojai ėmė blokuoti gatves ir kelius, ėmė vandalizuoti bažnyčias.

Lenkų dienraštis wPolytice rašo: „Turime reikalą su bandymu sukelti revoliuciją, revoliuciją, kuri ruošta kelis mėnesius. Prasidėjo prieš rinkimus į Europos parlamentą (LGBT demonstracijų eskalavimas ir kairiųjų autoritetų puolimas prieš bažnyčią padedant opozicijai). Tada buvo nutarta tęsti šią strategiją ir laukė tinkamo momento.“

wPolytice pažymi, kad „protestų animatoriai suprato, kad palyginti mažomis pastangomis galima destabilizuoti gatvę“. „Konstitucinio teismo sprendimas sukūrė foną (minią), kuriose dominuoja aktyvios (agresyvios) aktyvistų grupės“. Šioje revoliucijos fazėje „sąžiningi protestuotojai“ nustumiami į antrą planą, o jų vietą užima profesionalai iš LGBT ir ANTIFA organizacijų ir jaunimas, kuris, esant nebaudžiamumo atmosferai, gali šėlti gatvėse. Tai geriau negu karantino metu sėdėti namuose. Ši minia, palaikoma opozicinių MIP ir politikų sukuria revoliucinę nuotaką.

„Sekantis revoliucijos etapas – puolimas prieš bažnyčią. Taip buvo Prancūzų revoliucijos metu, taip vyko Bolševikų revoliucijos (1917) Rusijoje ar Ispanijos revoliucijos (1936) metu. Lenkijos LGBT ir ANTIFA revoliucionieriai veržėsi į bažnyčias jas vandalizavo.

Lenkijos bažnyčioms ginti ėmė kurtis savigynos būriai. Į pagalbą policijai, palaikant viešąją tvarką, Lenkijos valdžia pasitelkė kariuomenę.

„Prasidėjo didžioji, padaryta pagal užsakymą revoliucija“ - wPolytice cituoja portalą „naTemat“.

Manoma, kad tai generalinė repeticija prieš valstybės perversmą.

„Aš kviečiu visus PiS narius ir visus, kurie mus palaiko tam, kad jie dalyvautų ginant bažnyčias“ - pasakė Jaroslavas Kačinskis, valdančiosios partijos „Tvarka ir Teisingumas“ pirmininkas.

Nuotraukoje protestų organizatorių atstovės. Ar ši nuotrauka neprimena nuotraukų iš Lietuvos ir Baltarusijos? Visur ta pati simboliška trejybė. Skirtumas tik tas, kad LGBT ir ANTIFA revoliucija Lietuvoje įvyko taikiai, o Lenkijoje ir Baltarusijoje organizatoriams Rotšildams&Sorošams dar teks padirbėti.