Rugsėjo 12-tą Lietuva sako: APSUKIT VALTIS!

Autorius: Lietuva Šaltinis: https://www.facebook.com/event... 2015-09-11 13:49:08, skaitė 3793, komentavo 0

Rugsėjo 12-tą Lietuva sako: APSUKIT VALTIS!

Ši akcija rengiama reaguojant į išpūstą rūpinimasį pabėgėliais, kurių dauguma yra paprasti ekonominiai migrantai, išnaudojantys sistemą, taip siekiantys geresnio gyvenimo dirbančių piliečių sąskaita.

Rugsėjo 12 d. Rinksimės nepritarti atvirų sienų politikai, nes valstybė be sienų - ne valstybė. Pritarsime uždaros Europos sienų politikai!

Veiksmo platinimas feisbuke: https://www.facebook.com/events/858967320839432/

Mes siekiama kurti visuomenę, kuri visu pirma pasirūpintu savais žmonėmis, tuomet, pasirūpinusi savais galėtu pasirūpinti ir kitais. Tačiau aklina ateivių invazija to daryti tikrai neleis, sukels tik didesnes problemas Lietuvai ir jos piliečiams.

Susitikime rugsėjo 12-tą 13:00 val. Kudirkos aikštėje, Vilniuje.

Kartu lankstysime baltus popierinius laivelius, jei kas nors atsineš popieriaus - ir juos deginsime žiebtuvėliais - kaip simbolis kad ekonominai migrantai APSUKTU VALTIS, nes dauguma iš jų yra NE IŠ KARO ZONOS. Parodykime, jog palaikome visus Europos brolius ir seseris, ir stovėsime su jais šioje sunkioje kovoje, nes kiekviena tauta turi teisę egzistuoti!

Norintys gali taip pat atsinešti plakatų su užrašais, prieš pabėgėlius.

Ateikite patys, ateikite su draugais ir kaimynais, vaikais, anūkais ir seneliais, praneškite pažįstamiems ir svetimiems. Daugiau rankų – daugiau degančių laivelių – daugiau vilties EUROPOS tautoms, kultūrai ir žmonėms.