Kovidorastiniai marazmai

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2020-12-11 05:23:00, skaitė 1538, komentavo 9

Kovidorastiniai marazmai

Ką jūs matote šiose nuotraukose?

Net nedrįskite pagalvoti, o tuo labiau garsiai pasakyti, kad jūs matote tvorą, vienokią ar kitokią bet tvorą. Jūs esate žiauriai suklaidinti piešiškos ir neteisingos propagandos jei matote tvorą.

Jūs matote ne tvorą o moderniausią pasaulyje apsisaugojimo nuo skraidančių kraujasiurbių vabzdžių priemonę. Šių priemonių veiksmingumas yra  25% - 97%, priklausomai nuo tiekėjo politinės-lytinės orientacijos, marketingo (liaudiškai ar lietuviškai kliento zombinimas) ir pirkėjo norinčio įsirengti tokią sistemą debilumo laipsnio ar lygio.

O ką jūs matote šiose nuotraukose?

Jūs labai klysite sakydami, kad čia matote namordnikus, įvairaus laipsnio debilizmo apreiškimus ar skydelius staliams, statybininkams ir panašių profesijų atstovams apsaugančius nuo dulkių, atplaišų, pjuvenų. Ne ne ir dar kartą ne - jūs čia matote apsaugą nuo virusų, kurių dydis yra maždaug molekuliniame lygyje, genetinės medžiagos (DNR ir RNR) fragmentai padengti apsauginiu baltymu. Pagal lietuviškų valdininkų reikalavimus tos priemonės atitinka joms keliamus reikalavimus, dengia burną ir nosį ir kitus ir turi iškošti virusus. Kelių ar keliolikos molekulių dydžio organizmai - virusai  yra efektyviai sulaikomi šiomis super-efektyviomis apsauginėmis priemonėmis 25% - 40% lygyje, priklausomai nuo tą aiškinančio ir tais aiškinimais tikinčio debilumo ar jų protus pažeidusios kovidorastijos lygio. 

Koks moralas išplaukia iš šių dviejų paveiksliukų grupių ? Jei jūs abejojate, kad tvora nepaisant bet kokių aiškinimų vargu ar sulaikys skraidančius kraujo siurbikus, tai jūs tikrai galite neabejoti, kad jokia kaukė, namordnikas ar skydelis tikrai nesulaikys jokio viruso. Šitų priemonių tankumo ir virusu dydžio net nekorektiška lyginti.  Žemiau paveikslėlyje medicininės kaukės kiaurymės ir viruso dydžių palyginimas. Realiai kad suvokti tarpus tarp medicininės kaukės pluošto ir viruso dydžio reikėtu lyginti vidutinio ūgio žmodų su didžiausiu pasaulyje pastatu. Dangoraižių kvartalas, kaukė,  turi "sulaikyti" jame šmirinėjančius žmones, virusus. Maždaug taip.