JAV žudomi žmonės, o Lietuvos vasalai tyli

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/jav-... 2021-01-07 19:29:00, skaitė 760, komentavo 1

JAV žudomi žmonės, o Lietuvos vasalai tyli

Trečiadienį Vašingtone prasidėjo mitingai ir nepasitenkinimo akcijos dėl suklastotų JAV prezidento rinkimų. Pareigūnai buvo priversti panaudoti garsines granatas ir ašarines dujas, kad iš Kapitolijaus išvarytų į vidų įsiveržusius Donaldo Trumpo šalininkus.

Po kelių valandų įnirtingų kovų policija paskelbė, kad Kapitolijus – saugus, tačiau per riaušes buvo nužudyti 4 žmonės. Kongresas po pertraukos tęsė darbą dėl rinkimų rezultatų patvirtinimo. JAV Kongresas anksti ketvirtadienį patvirtino Joe Bideno rinkimų pergalę.

Lietuvos vasalai tyli. Įsivaizduokime, kad tai būtų vykę Baltarusijoje. Turbūt jau šiandien būtų įvedinėjamos papildomos sankcijos Baltarusijai ir į šuns dienas dedamas Lukašenka, bet kai nužudomi protestuotojai JAV, tai praleidžiama pro pirštus.

„Facebook“ trečiadienį laikinai užblokavo JAV prezidento Donaldo Trumpo paskyrą dėl žinučių, kurios, socialinio tinklo teigimu, skatina smurtą, jo šalininkams šturmavus Kapitolijų. Tokį pat žingsnį žengė ir socialinis tinklas „Twitter“.

BV inf.