Antanas Guoga reikalauja pašalinti Viktorą Uspaskichą iš partijos

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/anta... 2021-01-12 16:12:00, skaitė 1182, komentavo 7

Antanas Guoga reikalauja pašalinti Viktorą Uspaskichą iš partijos

Viktoras Uspaskichas turi problemų: į partiją įsileido nevaldomą Antaną Guogą, kuris ne kartą parodė, kad kaip politikas yra labai kvailas. Keista, kad Viktoras patikėjo šiuo pokeristu ir įsileido jį į partiją.

Po Viktoro pasisakymų apie pedikus, vandens naudą, sveikatą ir skiepus, Antanas Guoga pareikalavo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho pašalinimo iš partijos.

Apie tai jis antradienį parašė savo paskyroje Facebook.

„Viktoras galutinai nukrito į bedugnę. Reikalauju, kad šiandien pat atsiprašytų už savo žodžius. Kitaip jis privalo šiandien būti pašalintas iš Darbo partijos. Dar šiandien turi būti surengtas balsavimas dėl Viktoro pašalinimo. Dabar jam reikia pagalbos, o ne valdyti partiją ir kurstyti neapykantą bei įžeidinėti žmones“, — rašo Guoga.

Pasak politiko, Darbo partijos frakcija Seime privalo pasakyti, kad nieko bendro neturi su partija, kol jai vadovauja Viktoras, bei nieko neturi bendro su jo pareiškimais ir pastarojo meto veikla.

Įdomu, ką Antanas veikia šioje partijoje, ar jis yra „įmestas“, kad ją griautų iš vidaus, ar rimtai jis yra labai kvailas politikas?

BV inf.