PSO pagaliau pripažįsta, kad PGR testas potencialiai klaidingas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-01-27 13:42:00, skaitė 1612, komentavo 13

PSO pagaliau pripažįsta, kad PGR testas potencialiai klaidingas

Sausio 13 dieną PSO paskelbė informacinį pranešimą, kuris pilnai paneigia „pandemiją“:

https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05

PSO pranešime sakoma, kad teigiamas PGR testas neturi būti naudojamas Sars-CoV-2 diagnostikai.

Cituoju šį pranešimą:

„WHO guidance Diagnostic testing for SARS-CoV-2 states that careful interpretation of weak positive results is needed (1). The cycle threshold (Ct) needed to detect virus is inversely proportional to the patient’s viral load. Where test results do not correspond with the clinical presentation, a new specimen should be taken and retested using the same or different NAT technology.

WHO reminds IVD users that disease prevalence alters the predictive value of test results; as disease prevalence decreases, the risk of false positive increases (2). This means that the probability that a person who has a positive result (SARS-CoV-2 detected) is truly infected with SARS-CoV-2 decreases as prevalence decreases, irrespective of the claimed specificity.

Most PCR assays are indicated as an aid for diagnosis, therefore, health care providers must consider any result in combination with timing of sampling, specimen type, assay specifics, clinical observations, patient history, confirmed status of any contacts, and epidemiological information.“

Pranešime sakoma, kad jeigu testo rezultatai neatitinka klinikinei padėčiai, reikia paimti naują pavyzdį ir pakartotinai jį testuoti naudojant tą pačią ar kitą nukleino rūgščių technologiją. Tai reiškia, kad jeigu jūs gaunate teigiamą testą pas pacientą neturintį simptomų, jį reikia testuoti pakartotinai. Kitais žodžiais, bet kuris PGR testas yra potencialiai melagingas.

PSO dabar jau traktuoja PGR testą kaip „pagalbinį diagnostikoje“, o ne „diagnostikos testą“.

Tai reiškia, kad PSO pripažįsta, kad PGR testai nebuvo skirti diagnostikai, o jų tikslumu negalima pasikliauti. Apie tai daug kartų yra kalbėjęs PGR testo išradėjas Dr. Kary Mullis.

Ant PGR testo laikėsi visas PSO melas apie COVID-19 „pandemiją“. Žinoma, pavyzdžiui, kad šis testas pvz. reaguoja į visus pas žmogų nuo seno esančius keturis koronavirusų serotipus, sukeliančius elementarią slogą.

Daugelis tyrinėtojų visą laiką teigė, kad PGR testavimas neturi jokios prasmės, o visa ši „pandemija“ yra melas nuo pat pradžios. PSO generalinis sekretorius ir kiti aferistai iš PSO mums visą pavasarį kalė į galvas: „testuokite, testuokite, testuokite“.

Niekas niekada neneigė SARS-CoV-2 viruso. Visi sveiko proto medikai ir biotechnologai neigė tik melą, kurį platino Rokfelerių įkurta, o dabar Bilo Geitso finansuojama "Great reset" aferistų PSO organizacija, ignoruojančią mokslinius faktus ir sveiką protą.

Dar gegužės mėnesį rašiau apie Tanzanijos prezidento eksperimentą, įrodantį, kad PGR testais negalima pasitikėti. 

Tanzanijos prezidentui Džonui Magufuli, kuris yra diplomuotas chemikas, kilo įtarimas dėl PSO rekomendacijų atlikti kuo daugiau koronaviruso testų, o taip pat dėl staiga didėjančio susirgimų skaičiaus, dėl Afrikoje veikiančių gausių NVO veiklos tikslų. Todėl jis pats nutarė patikrinti COVID-19 testų patikimumą. Jie patikrino ožius, avis, triušius, fazanus, papają, durio, automobilių tepalą, įvairius kitus gyvūnus ir daiktus. Pavyzdžius jie nusiuntė į PSO akredituotą laboratoriją Tanzanijoje, užrašę išgalvotų žmonių pavardes. Tyrimai parodė, kad COVID-19 infekuoti durio ir papajos vaisius, ožys.

https://youtu.be/hDX0_MGjLB0

Prezidento Magufi eksperimentas parodė, kad PSO rekomenduojami testai yra nieko nevertas šlamštas, kaip ir pati ši už satanisto Bilo Geitso pinigus egzistuojanti organizacija.

Po šių testų Tanzanijos prezidentas išmetė PSO iš šalies.

PSO pagaliau pripažįsta, kad PGR testas potencialiai klaidingas

2020 metų gruodžio mėnesį buvęs Pfizer viceprezidentas ir Pfizer mokslinis direktorius Dr. Michael Yeadon ir pulmonologas parlamentaras dr. Dr. Wolfgang Wodarg pateikė skubią paraišką į Europos Medicinos Agentūrą (European Medicine Agency) su kreipimusi nedelsiant sustabdyti visus vakcinos prieš SARS – CoV-2 tyrimus, konkrečiai BioNtech/Pfizer study on BNT162b (EudraCTnumber 2020-002641-42).

Savo kreipimesi mokslininkai reikalavo, kad dėl žinomo PGR metodo netikslumo rimtuose tyrimuose būtų naudojamas Sanger sekvenavimo metodas. Tai vienintelis būdas patikrinti vakcinos nuo COVID-19 efektyvumą. Dėl nevienareikšmių PGR metodu gaunamų rezultatų nei susirgimo rizikos, nei galimos vakcinos naudos negalima nustatyti, todėl testavimas vakcinos su žmonėmis, mokslininkų nuomone, neetiškas.