Ar Gabružis Landsbergis žino jog jo pavaldinius Kinijoje nuolat testuoja per išangę?

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://esavicius.blogspot.com... 2021-02-26 13:33:00, skaitė 1723, komentavo 40

Ar Gabružis Landsbergis žino jog jo pavaldinius Kinijoje nuolat testuoja per išangę?

Šiandien perskaičiau naujieną, jog JAV diplomatai Kinijoje kreipėsi į vietos valdžią prašydami nebeatlikinėti JAV pareigūnams nuolatinių koronoviruso testų, kuriuos modernūs Kinijos medikai ima iš giluminių storosios žarnos tepinėlių (kurie imami giliai įvedant testatorių į testuojamojo išangę)

Įdomu ar Lietuvos Respublikos užsienio reikalų ministras Garbielius Landsbegis yra informuotas apie mūsų diplomatų testavimus? 

Nes jeigu galingiausios pasaulio valstybės - JAV diplomatai nėra išskiriami ir jiems yra daromi išangių testai nustatyti Koronovirusą, tai kitų šalių (tame tarpe ir Lietuvos) diplomatai greičiausiai taip pat privalo pereiti šią procedūrą. 

Visiškai suprantama kai diplomatai yra iš tų moderniųjų 72 lyčių neutraliažmogiai, jiems tai greičiausiai malonumas, bet gal dar Lietuviškoje diplomatinėje tarnyboje yra išlikę ir senoviškai, bei neįnovatyviai gyvenančių diplomatų. Jei taip, ar Lietuvos užsienio reikalų ministras galvoja ką nors daryti, kad apginti jų išanges nuo nepageidautino įsibrovimo?

Su rūpesčiu

Vladimiras Troščenka