Invežkit pagaliaus Lietuvan #MAŽUČIUS - bo kiaunikės daugiaus nebegal laukc, bleč!

Autorius: Vytautas Ramaneckas Šaltinis: http://www.facebook.com/vytaut... 2015-09-17 16:00:01, skaitė 5525, komentavo 0

Invežkit pagaliaus Lietuvan #MAŽUČIUS - bo kiaunikės daugiaus nebegal laukc, bleč!

Šitą….nu aš kaip ir labai aciprašau visų humanistinių kiaunikių, ka blogai lojau apie ‪#‎mažučius‬¹. Man niekaip nedašusdavo, ką tos, vienišos ir nelab simpatiškos merginos man klykauja į veidą, neišsivaliusios dantų, tipo pabandyk pats isivaizduot,pabūt jų vietoj. Daba man dašuta, kitaip tariant nušvitau. Žiekit, kaip gaunas iš abiejų pusių. Jamu iš to rakurso, kaip atrodytų man, jeigu: -primeskim, ka į EU plūsta migrantai, kurių bevei aštuom procentų sudaro merginos, apie dvam-trim metų. Nualpčj iš laimės, jau seniausiai pats būčiau nukaitinęs prie sienos su audinę, prisirinkęs pilną ekipažą ir parsivilkęs pas save namo.

Axujietj, net seilėm kaip bokseris apsitaškiau.

O daba perverskim atgal, dar pridėkim dedamają, kad tos humaniškai kiauksinčio merginos ir moterėlės, rimtą vyrą matė ’87 per naujų metų žiburėlį Tauro gamykloj. O jaunesnės iš vis nematė, bo jom po hipsteriškais sporTbačiais pastoviai pasitaiko romantiški viriukai, rašantys eiles, bučiuojantis kojas, saugantys miegą, bet ką kur ir kaip kišt, neturi supratimo, tik stebis, kad skauda pilvo apačią. Va, su tom kaip ir išaiškinau.


#Mažutis ant baltos kumelės - kiekvienos kiaunikės naktinė svajonė

Daba jamam #mažučius. Ko jie taip veržias? Babkės sakot? Xuj!

Žiekit, kaip jaustis 20-30m amžiaus vyrui, kuris jau grubiai trečdalį gyvenimo pragyveno, bet dulkinęs tik savo bandos avį, nu ir kaimyno Azizo asilę. Ir tai didelės baimės kaustomas, bo Azizas pats ją dulkina, o už paleistuvystės aktą, jįjį užmėtytų akmenais, arba nurėžtų katiliuką xujum nuo pečių. Vo, o visi tikri moterai jo šalyj, vaikšto apsivyniavusios juodu bintu, ir xren znajet, ką ten išviniojęs rasi, o ir kol atsipaisysi kaip išviniot, noras pist praeis. Kokią redtubę irgi nepaspoksosi, nepasmaukysi, bo anos yra ten po 9 užraktais. Liek kaimyns Azizas arba jo asilė.

Ką mato jojo iki blakstienų sperma užspaustos akys? Stovj glušai bešypsodama teta ekrane, laiko popierą, ka jos namai, jo namai, reiškias myl. O kai tokių tetų daug? Da i su pyragu pasitink stotyj?

Sakot, nepezėk, ramaneckai, kas tą tetą galj raukt? Grįžkit prie vietos apie avį, asilę ir Azizą. Aiškiau?

Matot kaip viskas dėliojas, kaip tetris, nu. Vienom tuščia vieta, vėjais kaukj, kits neturj kur kaladukų įprūdit. Win win. Stop, če da ne viskas. Daba žiekit, mūsų ‪#‎mažučiui‬ nuo pat gimimo kalė, kad normaliai pasirūris ans tik ten kažkokiuose soduose, kur jo lauks dvam ar kem nekaltų mergelių. #Mažučius pist labai norj, bet tam reik apsikabinėt trotilu, plastitu ar dinamitu ir kurnors tų debilų kitatikių masinio susibūrimo vietoj save išsitaškyt į šūdus kartu su krūva baltašiknių. Vėl šūds, nelab vilioj.

#Mažučius pažiejo feisbukėj kaip rodžias mūsų dvylikinės, trylikinės, kurios dar pem ant pem galj būt cielkom, ir jajam akiai nušvito, viskas ko reik, nusibogint į EU. Nereik net į šūdus išsitaškyt. Viskas vietoj – tetą patūrins, gaus pasą, tetos dukrą ketvirtokę – iš meilės, o valdže dar ir babkių duos. Axujetj, lafa.


Kiaunikės pilnai pasiruošusios #mažučių integracijai

Sakot, yra pas mumi ir viriukų palaikančių migrantus. Nebetink teorija. Viskas tink, pažiekit, kiek jųjų yra saldžiebalsių užsikavojusių, kai kurie net ir apsivedę, o naktim sapnuoja apie tvirtą, tamsų ir apipjaustytą savo šikamoj. Nu, kas dar neaišku?

O jūs, beširdžiai, ką darot? Sienas uždarinėjat! Širdžei neįsakysi, pistis neuždrausi. Acakau!

---
¹#‎mažutis – atvykėlis, perbėgėlis, imigrantas, trokštantis pasidulk…, ale kažkiek ir už pinigus (red. pastaba)