Seime Čmilytė-Nielsen surengė "Tapino šou"

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/seim... 2021-03-05 19:02:00, skaitė 1268, komentavo 17

Seime Čmilytė-Nielsen surengė

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen Seime surengė Tapino šou. Su didžiuliu džiaugsmu ji Seime priėmė savo bendramintį, kuris teigė, kad atnešė jai virš 400 tūkstančių parašų. Šiais parašais buvo išreikštas palaikymas Seimo žmogaus teisių komiteto pirmininkui, profesionaliam gėjui Vytautui Tomui Raskevičiui.

Apie visą šitą Tapino suorganizuotą šou plačiau vaizdo reportaže:

Paskaičiuokime, „kurmiai“: 1 pakuotė A4 formato popieriaus lapų sveria 2,5 kg. Į dėžę telpa 7 pakuotės. Taigi, 7 x 2,5 = 17,5 kg. Žemiau esančiame paveikslėlyje vyrai dėžes neša įtempę rankas ir pirštus. Na, o dabar pažvelkite į Tapino nuotrauką: koks jis galiūnas! O mergina už jo, turbūt, kultūristė, kad taip lengvai pakelia pilną dėžę parašų! Tapinas neša netgi dvi dėžes, kurios matomai yra didesnės už visuomenininkų. Viską paskaičiavus gaunasi, kad Tapinas neša mažiausiai 35 kg!

Vos prilaikydama keliais pirštukais mergina neša stipriam vyrui sunkiai pakeliamą dėžę, pilną A4 formato lapų

Ričardas Lekavičius: „palyginimui dvi nuotraukos. Viršuje nešami parašai prieš Raskevičių, apačioje už Raskevičių. Parašų tiek vienu, tiek kitu atveju panašus skaičius, bet?

Pabandykite tris dėžės pilnas popieriaus išlaikyti taip kaip Tapino kolega! Šis vyrukas turėtų papulti į Gineso rekordų knygą!

360 000 parašų du vyriškiai neša pakankamai tvirtai įsikibę dėžių, o p. Tapinas su padėjėja ir padėjėju 400 000 parašų neša lengvai. Andrius Tapinas yra pakankamai sauso sudėjimo vyras, bet jėgos akivaizdžiai daugiau nei pas Žydrūną Savicką, o moteris kaip minimum turi būti translyte, kad nešti dėžę su parašais,“ – pastebėjo Ričardas.

O gal dėžės yra tuščios ir jokie parašai nesurinkti?..