Kodėl Andriui Tapinui parūpo Šeimų gynimo maršas

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/seimu-gynimo-... 2021-04-21 15:44:00, skaitė 1166, komentavo 2

Kodėl Andriui Tapinui parūpo Šeimų gynimo maršas

Dar 2020 metų rugpjūčio 23 dieną Andriaus Tapino ir Laisvės TV organizuota akcija ,,Laisvės kelias", jei tikėti organizatorių skaičiavimais, sutraukė apie 50 tūkstančių žmonių. Gyva grandinė sujungė Vilnių su Medininkais, žmonės stovėjo susikibę rankomis. 

Šių metų gegužės 15 dieną organizuojamas Didysis šeimų gynimo maršas. Leidimai protesto mitingui gauti, vyksta pasirengimo darbai. Ir čia (ne)tikėtai atsiranda A.Tapinas su savo ,,įžvalgomis"!

Savo feisbuko paskyroje jis paskelbia štai tokio turinio žinutę:

,,Vilniaus miesto savivaldybė išdavė leidimą Šeimų gynimo maršo renginiui Vingio parke gegužės 15 dieną iki 7000 žmonių.
7000 žmonių. Vienoje vietoje Vingio parko aikštėje.

Kadangi rinksis protestuotojai, tai apie saugumo reikalavimus galima pamiršti. Kai visi rodikliai blogėja, ligoninės pildosi ir oficialiai leidžiami renginiai iki 150 žmonių su visomis saugumo priemonėmis, tai 7000 žmonių renginukas po kelių savaičių yra pats tas.

Kaip taip gali būti?

Savivaldybė sako, kad organizatoriai paaiškino, jog čia ne renginys, o protesto mitingas. Tik visuose savo pareiškimuose jie mini „renginį“, bus scena, nuo kurios gros Dambrauskas, o Orlauskas gaus paskutinį gyvenimo šansą prieš tokį kiekį žmonių skelti anekdotą. Tai tikrai ne renginys.

Toks truputį labiau Didysis Mirties Maršas gali gautis, po kurio tikrai reikės ginti nepilnomis tapusiomis šeimas. Remigijus Šimašius, o kas prisiims atsakomybę už mega-protrūkį?

Nesupraskit neteisingai – man pati Maršo idėja (iki tol, kol jis taps Mirties maršu klausantis anikdotų apie antrą galą) patinka. Jis tikrai sustiprins tradicines šeimas.

Nes jeigu tradicinė šeima su dviem vaikais įlips į automobilį Klaipėdoje, įsijungs į koloną be teisės sustoti ir po dešimties valandų išlips iš automobilio Vilniuje vis dar būdama šeima, tai, vadinasi, tikslas bus pasiektas.

Beje, štai puikus sprendimas visai pramogų ir muzikos industrijai. Martynas Tyla nevadinkit koncertų renginiais, vadinkit juos mokamais mitingais ir turit neribotą skaičių dalyvių. Nes tikrai nėra sudėtinga prie dviejų valandų koncerto pridėti kokios minutės trukmės politinį pareiškimą." 

Kas nepatinka A.Tapinui? Tai, kad žmonės renkasi protestuoti dėl priemonių, kurios nukreiptos prieš šeimos griovimą? Ar tai, kad jam pačiam šiuo metu renginių organizuoti negalima, o čia, esą, kažkas daro šou ir koncertą? O gal tiesiog rado progą dar kartą pasityčioti?

Primename: jam renginį, kur žmonės stovėjo vienas prie kito susikibę rankomis, daryti buvo galima, o dabar tai jau nederamas elgesys? 

Primename, A.Tapinas jau ne pirmą kartą šaiposi iš žmonių, kurie nori išreikšti savo valią. Taip jau nutiko su jo Nacionaline Peticija „Milijonas parašų: Pabudome ir Kelkimės“, kai per kelias dienas jis tariamai surinko daugiau parašų nei peticija dėl Seimo Žmogaus teisių komiteto pirmininko V.T.Raskevičiaus atstatydinimo. Šią pasirašė daugiau nei 300 tūkstančių žmonių, tačiau Seime į tai nebuvo sureaguota.

Paliekame patiems skaitytojams spręsti, kuo užkliuvo taikus protesto mitingas. A.Tapinas, panašu, ir toliau tęs patyčių prieš jam netinkančias iniciatyvas temą. Laukite tęsinio.

O pabaigai tiesiog pastebėjimas: Laisvės TV įkūrėjas paprastai piktinasi tuo, ką daro savo vertybes ginantys paprasti žmonės. Greičiausiai suprantate, kodėl jam, kaip G.Soroso fondo išlaikytiniui, tai yra nepriimtina. Tačiau Lietuva bunda ir darosi akivaizdu, kad jokie leftistai savo patyčiomis to nesustabdys!

 Dar vienas "renginukas", kuris pasak p-rezidentūrinės beždžionės Andrejaus Tapino, turėjo tapti "mirties maršu" - tai kovo 25-ą dieną Vilniuje praėjusi taip vadinama "Laisvės diena", kai Vilniaus gatvėmis, nesilaikydami JOKIŲ KARANTININIŲ APRIDOJIMŲ visą dieną trainiojosi nepavykusio perversmo Baltarusijoje šalininkai.

Dvigubi standartai? Ne, tai visai kas kita...

https://youtu.be/TqPHaRN1Kh4

https://youtu.be/zHjZrTa107E