Translytė A. Armonaitė: heteroseksualūs asmenys bus naikinami be gailesčio

Autorius: A.Armonaitė tel nr 862112548 Šaltinis: https://raw.githubusercontent.... 2021-04-23 16:59:00, skaitė 2474, komentavo 21

Translytė A. Armonaitė: heteroseksualūs asmenys bus naikinami be gailesčio

Ir žvaigždė mums nušvietė kelią...

Suprantu - sąžinė - ne šio pasaulio dimensija. O logika - ne šios moteriausybės dimensija tai jau tikrai. Bet kai partija, pasivadinusi "Laisvės" partijos vardu, siūlo tai, kas Niurnbergo tribunole buvo pripažinta nusikaltimu, kai siūlo tai, kas prieš 70-60 metų Amerikoje ar prieš 30 metų PAR buvo vadinama "segregacija", darosi nejauku.

O kai premjerė tą siūlymą priima kaip rimtą projektą, nors tiek LR Konstitucijoje, tiek EŽTK, tiek ET direktyvose yra nurodyta, kad negalima žmonių diskriminuoti jokiu pagrindu, darosi pikta.

Įvairūs įtakotojai, politikieriai ir masinės dezinformacijos priemonės kiekvieną dieną mums į galvas kala, koks gėris yra Stambulo konvencija, tačiau patys tuo metu spjauna į visus JAU galiojančius dokumentus, sutartis ir direktyvas.

Tie, kurie buldozeriu stumia "Partnerystės" įstatymą ir plauna smegenis dėl Stambulo konvencijos, kažkodėl patys spjauna į LR Konstituciją ir kitus dokumentus, griežtai draudžiančius diskriminuoti žmones bet kokiu pagrindu ir kiša "galimybių pasą". Kurio įteisinimas diskriminuotų sveikus žmones, nenorinčius dalyvauti moksliniame farmacininkų eksperimente ir nenorinčius mėtyti pinigų n-kartų pabrangintiems testams, kurie turbūt tiksliau parodytų pieno riebumą, nei valdžios numylėtinį kovyduką.

Tai, ką A.Armonaitė (telefono nr. 862112548) ir co vadina "galimybių pasu", dar labai neseniai vienoje šalyje buvo vadinama "Dovydo žvaigžde" atlape ar skaičių seka ant rankos.

Tas "pasas" irgi atverdavo tam tikras galimybes. Tik visos tos "galimybės" tribunoluose buvo įvertintos kaip nusikaltimai prieš žmogiškumą.

Būtų juokinga, jei nebūtų graudu, kai partija, mūru ginanti abortus, nes tai "yra moters teisė į kūną", sveikus žmones verčia pamiršt ne tik teisę į kūną, ne tik spjauna į LR Konstituciją, draudžiančią eksperimentus su žmonėmis, bet ir siekia segreguoti žmones pagal tam tikrus požymius.

Ir tą daro tie, kurie nuo ryto iki vakaro rėkia apie "įvairovę".

Pasirinkti kuo būti - ar vyru, ar moterimi, ar Kentauro Alfos mėnuleigiu - mums galima ir tą "teisę" mums nori "garantuoti" įstatymais. Tačiau mūsų teisę nesiskiepyti ir nebūti diskriminuojamais tų pačių (ne) skiepų pagrindu, iš mūsų siekia atimti. O skiepyti nori jau ir vaikus, ką šiandien leido suprasti skiepų propagandistas Usonis...

Dabartinė vadžia, kaip matome, sėkmingai pakeitė "lytį" - iš KGB ir NKVD augintinių transformavosi į nacių pasekėjus - su segregacija, "galimybių pasais", eksperimentais su vaikais ar žmonių skirstymu į aukštesnę ir žemesnę rases.