Gyventojų pakeitimas JAV ir Lietuvoje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-04-27 14:58:00, skaitė 3929, komentavo 0

Gyventojų pakeitimas JAV ir Lietuvoje

Žinomas JAV žurnalistas Tucker Carlson Fox News televizijoje atskleidė Demokratų partijos technologiją, kurios pagalba Džo Baideno bendrapartiečiai siekia amžiams likti valdžioje. Šiems savo tikslams JAV demokratai naudoja JAV gyventojų pakeitimą (žiūr.video anglų ir rusų kalbomis).

https://www.youtube.com/watch?v=h0e4QjoJ4wc

Carlson paaiškino, kodėl Demokratų partija užsiima elektorato importu ir tai daro JAV jau dešimtmečius. Čia baltieji (ir juodaodžiai) pakeičiami rinkėjais imigrantais. Carlsonas nurodo tokias valstijas kaip Kalifornija ir Virdžinija, kurios dėl imigracijos tapo demokratiškomis, mini Vermontą, kuris dabar yra mėlynas dėl nusivylusių niujorkiečių. Šie, ersikeldami ten, atsivežė savo politiką. Tas pats vyksta ir Montanoje bei Aidaho valstijoje, nes įvairūs turtingi baltaodžiai iš Kalifornijos išvyksta. Šio gyventojų pakeitimo rezultatas bus nuolatinė kairiųjų hegemonija, nes importuoti rinkėjai yra patikimi Demokratų partijos klientai, mano Carlsonas.

Imigrantai į JAV atvyksta dėl geresnio atlyginimo ir socialinės paramos - medicininės priežiūros, pašalpų, jei turi vaikų, perspektyvos gauti pilietybę ir teisės atsivežti savo giminaičius. Visų pirma tai meksikiečiai, Centrinės Amerikos gyventojai ir JAV užplūdę afrikiečiai. Šie imigrantai ir toliau lieka žemiausiu socialiniu ir ekonominiu sluoksniu, jie yra priklausomi nuo vyriausybės. Todėl jie yra patikimi demokratų rėmėjai.

shutterstock_1829692319-600x400.jpg

Tuckeris pažymėjo, kad nuo 1960 m. baltųjų skaičius Kalifornijoje nuo 90 proc. sumažėjo iki 30 procentų, o ši valstija nusirito iki Misisipės valstijos lygio. Jis pažymėjo, kad kairiųjų planas pertvarkyti elektoratą neatitinka teisėtiems tradicinės baltųjų daugumos interesams, todėl tai, kas vyksta su baltaisiais Amerikos gyventojais, yra giliai amoralu.

Su gyventojų pakeitimo procesu stipriai susitapatinę žydai, jų kontroliuojami universitetai ir pagrindinė žiniasklaida, pavyzdžiui, New York Times. Nemažai daliai JAV baltųjų žydams pavyko išplauti smegenis ir dabar nemaža dalis jų mano, kad pakeisti baltųjų populiaciją yra moralinis imperatyvas. Jokia kita kultūra niekur ir niekada nejautė moralinio imperatyvo pakeisti savo valstybės steigėjų populiaciją, pažymi Kevin Macdonald.

Lietuvoje irgi keičiami rinkėjai

Konservatrių partija nesenai inicijavo įstatymo pataisas, kurios leistų įgyti Lietuvos pilietybę net žydų provaikaičiams, kurių protėviai iš Lietuvos išvyko 1918 vasario 16d. - 1940 m. birželio 15 d. laikotarpiu.

Pagal šiuo metu galiojantį įstatymą Lietuvos piliečio palikuonis apibrėžiamas kaip iki 1940 m. birželio 15 d. Lietuvos pilietybę turėjusio asmens vaikas, vaikaitis ar provaikaitis.

Izraelio statistika rodo, kad vienai moteriai čia tenka vidutiniškai 3,2 vaiko. Tarkim, paaiškės, kad iš Lietuvos išvyko 100 000 žydų. Tokiu būdu provaikaičių, jei šeimoje buvo 3 vaikai, gali būti: 1-3-9-27= 2700 000 naujų Lietuvos piliečių! Šis naujas elektoratas amžiams lems visų būsimų rinkimų rezultatus. Kad žydų vaikaičių ir provaikaičių skaičius gali būti milžiniškas, kalba Rusijoje atlikti tyrimai. Pasirodo, kad 4% Rusijos gyventojų turi žydą senelį arba senelę. Prosenelius žydus Rusijoje turi 8 procentai gyventojų.

Valdantieji turi dar kelis lietuvių rinkėjų pakeitimo šaltinius: Baltarusiją, Ukrainą, taip vadinamus „pabėgėlius“ iš Afrikos, Azijos, centralizuotai skirstomus ES. Čia reikia pridėti ir gausius „pabėgėlius“ iš Rusijos ir Vidurinės Azijos buvusių sovietinių respublikų. Mažai Lietuvai tai labai didelis srautas, siekiantis po kelis tūkstančius atėjūnų per metus.

Praėję rinkimai JAV ir Lietuvoje buvo falsifikuojami pagal tą patį modelį, pagal tą patį modelį vykdomas ir rinkėjų pakeitimas.

Nuorodos: