Prieš „Šeimų maršą“ susivienijo JAV spec. tarnybos, Lietuvos seksualiniai iškrypėliai ir profesionalios PRESStitutės

Autorius: TV3.lt Šaltinis: https://tv3.lt... 2021-05-03 13:38:00, skaitė 4323, komentavo 5

Prieš „Šeimų maršą“ susivienijo JAV spec. tarnybos, Lietuvos seksualiniai iškrypėliai ir profesionalios PRESStitutės

Skandalingai spaudoje aprašytas ir liūdnai pagarsėjęs dėl savo nevykusios politinės ir lytinės orientacijos TV3 žinių pranešėjas Rokas Petkevičius, vadovaujamas svetimšalių statytinės, ne kartą teistos, bet išsisukusios nuo atsakomybės, savo vadovės Lauros Blaževičiūtės, kurią buvusi TV3 žinių vedėja Jolanta Butkevičienė apkaltino dėl savivaliavimo bei įgaliojimų viršijimo, agresyviai užsipuolė Didžiojo šeimos gynimo maršo organizatorius bei rėmėjus, šlykščiai pravardžiuodamas žemino jų orumą ir skatino nesantaiką, kas sutampa su Kremliaus politika bei Rusijos proputiniška propaganda.

TV3 televizija, kurios generaline direktore dirba Laura Blaževičiūtė, paskelbė žurnalistinį tyrimą (galimai šeimininkų paliepimu) apie tai, kas iš tiesų stovi už gegužės 15 d. turinčio įvykti „Didžiojo šeimų gynimo maršo 2021“. Apie tai per „TV3“ žinias pranešė profesionalus gėjus, „TV3“ žinių vedėjas Rokas Petkevičius.

„TV3 Group“ (buv. All Media Baltics) — 2017 m. įsteigta žiniasklaidos bendrovė, priklausanti „Providence Equity“ JAV privataus kapitalo bendrovei. „TV3 Group“ bendrovei Lietuvoje priklauso keli TV kanalai: TV3, TV6, TV8, taip pat Radijo stotis „Power Hit Radio“.

JAV davė užduotį sumenkinti „Šeimų maršą“ ir užsiundė savo „šunyčius“

„TV3“ žurnalistinio tyrimo metu nustatyta, kad šį maršą valdo kriminaliniai nusikaltėliai, Putino pakalikai bei kitos visuomenės „atplaišos“. Atskleidžiama, kad į maršą prašosi ir politikos nevykėliai, tokie kaip Naglis Puteikis ar Seimo narys Mindaugas Puidokas bei daugybė panašių marginalų. Taip pat jiems užkliuvo, kad vienas žinomas humoristas vietoj to, kad pasakotų anekdotus, šiuo metu laiką skiria komentuodamas politikos aktualijas. Skelbiama, kad prie maršo „prisišliejo“ ir kadaise įtakingu buvęs „Respublikos“ leidėjas Vitas Tomkus bei panašūs „politinėse paraštėse“ besitrinantys asocialai.

Ekspertai.eu šaltinio duomenimis, prieš šio maršo priskreto ne tik „nekalti“ nusikaltėliai, bet ir didžiausi šalies kriminalinio pasaulio autoritetai – galvažudžiai recidyvistai. Patikimi šaltiniai atskleidė, kad visam procesui iš kalėjimo vadovauja iki gyvos galvos nuteistas Henrikas Daktaras. Yra duomenų, kad iš kito kalėjimo veiksmus jam padeda koordinuoti Algimantas Vertelka (garsios Tulpinių gaujos vadeiva), už žiaurius nusikaltimus taip pat nuteistas iki gyvos galvos.

Lietuvos analizių analitikų teigimu, visas šis kriminalinis gaivalas siekia eiti prie Seimo deginti senas padangas (kaip Maidane) ir kilus dūmų uždangai bei pasitelkus rusų mafiją, neteisėtai nuversti demokratinę Lietuvos valdžią.

Bukimevieningi.lt patikimi šaltiniai pranešė, kad TV3 žinių vedėjas Rokas Petkevičius yra profesionalus gėjus, kuris galimai jaučia neapykantą tradicinėms šeimoms. Dar įdomesnė informacija yra ta, kad „TV3“ direktorė Laura Blaževičiūtė yra turėjusi santykių su Antanu Kandrotu, kuris jos valdomos televizijos reportaže yra išvadintas nusikaltėliu. Plačiau apie Lauros Blaževičiūtės ir Antano Kandroto santykius pakalbėsime šiek tiek vėliau…

LDiena.lt pasiekė laiškas iš Rusijos Federacijos užsienio žvalgybos kovos prieš propagandą ir dezinformaciją skyriaus, neva ataką prieš "Šeimų maršą" orgazinuoja ir koordinuoja speciali JAV Valstybės departamento įsteigta ir kuruojama "Globalaus pydorasingo" agentūra. Būtent jos pastangomis pro JAV Kongresą buvo "prastumta" savanoriškai-privaloma rekomendacija prie JAV ambasadų kartu su valstybine iškelti ir pederastų vėliavą. Kitas svarbus agentūros išsikeltas tikslas — į homofobines šalis (kurioms priskirta ir Lietuva) ambasadoriais siųsti profesionalius pederastus ir transgenderius, kurie būtų savo subine suinteresuoti kaip galima aktyviau ir agresyviau naikinti tradicines visuomenes ir pratinti jas prie "vienos tautos - vienos rasės - vienos lyties" idėjos.

Pgl. BV, Eksp, Resp, GRU ir TV3 inf.