Lag Ba-Ofer šventė Izraelyje paneigė karantino mitą. Dabartinė valdžia – didžiausias Lietuvos priešas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-05-04 10:48:00, skaitė 3161, komentavo 3

Lag Ba-Ofer šventė Izraelyje paneigė karantino mitą. Dabartinė valdžia – didžiausias Lietuvos priešas

Melą dėl „pandemijos“ atskleidė Izraelyje balandžio 30 d. įvykusi nelaimė ant Meron kalno, kur ortodoksai susirinko į Lag Ba-Ofer šventę. Niekas čia nesilaikė jokios distancijos ir nedėvėjo kaukių. Su kaukėmis buvo tik policijos pareigūnai, mėginę čia palaikyti tvarką. Šventės aikštė buvo sausakimša. Dalyvių buvo apie 100 000 žmonių. Per žmonių susigrūdimą, išeinant iš šventės vietos, žuvo 45 ceremonijos dalyviai ir 150 buvo sužeista.

image.png

image.png

Nuo ortodoksų partijų priklauso premjero Benjamino Netanyahu išlikimas valdžioje, todėl valdžia nuolaidžiauja ortodoksams. Apklausos praėjusių metų pabaigoje rodė, kad 40 % ortodoksų nenori skiepytis.

Virusologas akademikas Aleksandras Lukašev video sako (21:22): „Izraelyje dvi vakcinos dozes gavo 57% gyventojų. Liga pilnai neišnyko. Ji išliko kažkokiame baziniame lygyje.“

20210503_150255%2B%25281%2529.jpg

https://youtu.be/ebvT4aBkbE0

Apie situaciją su skiepais Izraelyje prieš mėnesį rašiau straipsnyje „Tegul pirma pasiskiepys gojai“. Kodėl Izraelį padarė Bigfarma poligonu?“

Balandžio mėn. Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu sutarė su ultraortodoksų partijomis dėl valdančiosios koalicijos. Mainais už palaikymą šalis buvo atidaryta ir neliko griežtų karantino suvaržymų.

Kaip pareiškė Izraelio premjeras Netanyahu, pagal susitarimą su kompanija Pfizer Izraelis turi tapti „pirmu tarptautiniu visos šalies greito vakcinavimo modeliu“. Spaudoje Izraelį vadina tarptautiniu testavimo poligonu, turinčiu įrodyti vakcinos efektyvumą. (…) Vyriausybė pasirašė įsipareigojimą vakcinuoti visus 7 milijonus suaugusių gyventojų ir teikti kiekvieną savaitę duomenis apie savo piliečių 24 mėnesių stebėjimus. (…) „Izraelyje, prasidėjus vakcinacijai, mirtingumas žymiai padidėjo“, - sakoma inžinieriaus Chaimo Yativo ir daktaro Herve Seligmano, dalyvavusio Aikso universiteto Marselio medicinos mokyklos naujų infekcinių ir tropinių ligų tyrimų grupės analizėje, rašoma prancūzų dienraštyje „France-Soir“ („Evening France“). Būtent mirtimis nuo vakcinos paaiškinama oficialių mirčių nuo koronaviruso padaugėjimas, kuris pastebėtas nuo gruodžio mėn. Nuo sausio 19 d. analizės metu nuo koronaviruso mirė 1271 žmogus, iš kurių 660 buvo paskiepyti (52%). Skiepijimas pačių seniausių žmonių sukėlė jų mirtingumo augimą. „Skiepai sukėlė daugiau mirčių, nei koronavirusas būtų sukėlęs per tą patį laikotarpį“, - sakė Yativas ir Seligmanas.

Tarp paskiepytų vyresnių nei 65 metų 0,2% numirė per 3 savaičių laikotarpį tarp dozių, kas sudaro maždaug 200 mirčių 100 tūkst. Iki vakcinacijos pradžios buvo 5. Tuo pačiu metu, praėjus dviem savaitėms po antrosios dozės, mirtingumas sumažėjo iki 0,3 100 tūkst. Tačiau fokusas tame, kad šis mirtingumas apskaičiuojamas atėmus mirtis prieš antrąją dozę, tai yra, jos priskiriamos tik tiems, kas nemirė po pirmosios dozės. Todėl galime sakyti, kad vakcina turi poveikį (apie tai rašo daugelis žiniasklaidos priemonių), bet kaina šimtų, jeigu ne keleto tūkstančių, mirčių senelių, apie kurias MIP nepraneša.

Pasiskiepijusių, jaunesnių nei 65 metų, mirtingumas nuo viruso buvo apie 5 žmonės 100 tūkst., o prieš tai - 0,19 be skiepų. Tai yra, jaunų žmonių mirtingumas po vakcinacijos padidėjo 26 kartus!

Mokslininkai įsitikinę, kad realybė yra daug blogesnė, nes tai tik tos mirtys nuo vakcinos, kurias galima apskaičiuoti pagal oficialią mirčių nuo koronaviruso statistiką. Ir tai tik ledkalnio viršūnė. „Mes primygtinai reikalaujame, kad skiepijimas būtų skirtas totaliam kovidinių pasų įvedimui, kuris jau prasidėjo, ir skatinti Pfizer pardavimus“, - apibendrina mokslininkai.

Pagal sutartį Izraelio Sveikatos ministerijos su korporacija Pfizer, visi duomenys apie efektyvumą ir pašalinius efektus bus įslaptinti minimum 15 metų.

Galima nuslėpti mirtingumą nuo vakcinos, nes visos populiacijos atžvilgiu jis yra labai mažas, todėl ją galima perkelti į kitas mirties priežastis. Taip pat nieko nėra žinoma apie ilgalaikį vakcinacijos poveikį. Visa tai natūraliai sukėlė plačius protesto veiksmus Izraelyje. (...)

„Tegul pirmiausia paskiepija gojui!“ - tokie antivakcininiai lankstinukai kitą dieną buvo išplatinti stačiatikėje Petah Tikva. Lankstinukai su šiuo tekstu buvo palikti ant automobilių priekinių stiklų.

„Tai yra tendencija, paplitusi ne tik Petah Tikvoje“, - įvykį komentavo vietos merijos spaudos tarnyba.

Lankstinukai platinami visur Izraelyje, juose yra skirtingi tekstai. Kai kurie skiepijimą palygino su holokaustu. Kiti cituoja tam tikro daktaro Kastnerio, Vengrijos žydo, kuris vedė derybas su naciais dėl žydų išpirkos, žodžius. Lankstinukuose rašoma, kad Kastnerio kvietimas yra: „Žydai, bėkite į traukinius! Vokiečiai pažadėjo mums pailsėti sanatorijoje “, - jis daugeliui žydų įskiepijo išganymo viltį. „Šimtai tūkstančių žmonių patikėjo kvietimu ir nuskubėjo prie traukinių, kurie juos nuvežė į mirties stovyklas, kur jie buvo nužudyti. Tie, kurie nusprendė laukti ir slėptis, liko gyvi “.

Pranešimuose Rehovoto ortodoksams skiepijimas lyginamas su naikinimu nacių stovyklose. Čia platinami plakatai: „Žydai, bėkite pasiskiepyti, kaip jūs bėgote į dujų kameras“.

Taip pat ant plakatų parašyta: „Naujas Holokaustas ne už kalnų, ir visi vėl pagalvos, kad tai sanatorija“. Ir dar: „Žydai, pabuskite! Kur jūs skubate, kodėl? Tegul pirmiausia bus paskiepytos kitos tautos “. (...)

image.png

Didžiausias lietuvių tautos ir valstybės priešas ne koronavirusas ir ne Rusija, o dabartinė valdžia

Mano nuomone, šiuo metu Lietuvos valdžioje esančios partijos yra lietuvių tautos ir valstybės priešai Nr.1. Šias partijas reikėtų skelbti už įstatymo ribų, o jų narius represuoti, dėl jų vykdomos antivalstybinės veiklos: narkotikų, prostitucijos, homoseksualizmo diegimo, kalbos, šeimos, mokyklų naikinimo, planuojamų siaubingų biudžeto lėšų vagysčių. Pasitelkiant „pandemiją“ vykdomas Lietuvos gyventojų genocidas.

Pačią baisiausią iš šios valdančiosios trijulės - „Laisvės partiją“ būtų tikslinga paskelbti teroristine organizacija, dėl jos antikonstitucinės veiklos, jos ryšių su teroristinėmis ANTIFA ir BLM organizacijomis.

Gali būti, kad dauguma valdančiųjų yra protiškai neįgalūs, tai stebime kiekvieną dieną iš šios vyriausybės ministrų visiškai beprotiškų pasisakymų pandemijos ir kitais klausimais, neadekvačios veiklos, tačiau jų neįgalumas neturėtų būti pretekstu jiems netaikyti baudžiamosios atsakomybės dėl jų nusikalstamos veiklos. Aš nevardinsių visų šios vyriausybės idiotizmų, nusikalbėjimu ir nusikaltimų, jie yra surinkti Artūro Arlausko TV, KiTaip TV ir Op TV Youtube kanaluose pastaruoju metu skelbtose programose:

https://www.youtube.com/channel/UCTOSspT6QcRL37fDn5buJ3g

https://www.youtube.com/channel/UCivAMlfLOzHAASjUgd9NOUA

https://www.youtube.com/channel/UCDF_o0ZaVoej59FxmY5dEcA

Siekdami pridengti savo nusikaltimus, neįgalumą, siekį išvogti biudžeto lėšas, ES centralizuotai teikiamus kreditus, pandemijos pasekmėms šalinti, piliečių dėmesį šita vagių ir nusikaltėlių valdžia nukreipia į feikinę-politinę „pandemiją“ ir į iš piršto laužtą Rusijos agresiją.

Nuorodos: