Jie nekenčia mūsų vaikų

Autorius: Herkus Baranauskas-Deltuvis Šaltinis: https://www.facebook.com/herku... 2021-06-01 22:46:00, skaitė 1423, komentavo 10

Jie nekenčia mūsų vaikų

Šėtonytė Piš

Nors pagal statistiką, sukauptą per "pandemijos" metus, vaikai beveik neserga, jei serga tai itin lengvai, o Lietuvoje nė vienas nepilnametis nemirė nuo šito "nu labai baisaus viruso", Šimonytė įsigeidė paskiepyti net vaikus.

"Dėl saugesnės aplinkos mokyklose".

Apie kokį saugumą eina kalba, kai vaikai neserga? Apie kokį saugumą eina kalba, kai norom nenorom, bet mokytojus suskiepijo?

Ką kalba Geitso pinigais pašertas Usonis net klausyt gėda. Nes nuo "pandemijos" pradžios buvo kartojama, kad kovydukas pavojingas vyresniems žmonėms, o vaikams nepavojingas visiškai. Todėl Usonio ar Šimonytės kalbų apie "būtinybę skiepyt vaikus" niekaip kitaip, kaip kažkokių užduočių vykdymu pavadint būtų sunku.

Juk pačius skiepus tie patys Usoniai pristato kaip "galimybę užsikrėtus sirgti legviau, be reanimacinių palatų"...

Ar daug Lietuvoje (ką ten Lietuvoje, ar daug pasaulyje vaikų sunkiai serga kovydu, ar daug Europoje) vaikų guli reanimacinėse dėl kovydo?

Kiež žinau, nei nuo, nei su kovydu Lietuvoje nemirė nė vienas jaunesnis nei 20 metų žmogus.

Tad kam iš tiesų reikia skiepyt vaikus eksperimentiniais skiepais, kurių pasekmių nežino nė patys skiepų gamintojai?

Šimonytė pati prasitarė, kad vykdo užduotis.

Kam ir kokias, galime tik paspėlioti.

Bet kas galėtų paneigt tikimybę, kad vaikus norima paskiepyti tik todėl, kad už eksperimentus su vaikais brangiau mokama?

Įprastomis sąlygomis farmacinėms bendrovėms tektų pakloti didžiulius pinigus, tektų kęsti įvairias patikras ir kontroles, nes eksperimentai su vaikais kol kas dar griežtai kontroliuojami ir reglamentuojami.

O čia tokia galimybė - prisidengiant virusu, daryti eksperimentus su vaikais, kai pačios šalių vyriausybės atleido farmacines bendroves nuo atsakomybės...

"Mes norime, kad vaikai eitų į mokyklas, todėl reikia juos paskiepyti..." aiškina Šimonytė, atvirai šantažuodama tėvus, versdama vardan vaikų ateities sutikti su valdžios išsidirbinėjimu, su farmacininkų eksperimentais ir patyčiomis iš vaikų bei jų tėvų.

Ne, valdžia nenori, kad mūsų vaikai lankytų mokyklas. Nes jei norėtų, seniai visos mokyklos būtų atvertos vaikams, nes vaikai beveik neserga šituo kovyduku. Ir kaip teko skaityti viename žurnale, jei net vaikas ir susirgtų, o sirgdamas apkrėstų savo tėvus (senelius ir tt), tai pastarieji sirgtų lengva forma ir tas sirgimas jiems būtų tiesiog natūralūs skiepai.

Jei Šimonytės reikalavimas paskiepyti vaikus eksperimentiniais ir nežinia kokias pasekmes jų sveikatai, vaisingumui ir imunitetui turėsiančiais skiepais nėra pagrindas išeiti į gatves, jei šis reikalavimas nėra pagrindas žmonėms pakilti ir sukilti, tai bijau, kad vėliau jau gali nebelikti ir dėl ko pakyla.