Ištyrus veido kaukes rasta labai pavojingų ligų sukėlėjų

Autorius: Aidas Gedvilas Šaltinis: https://facebook.com/aidas.ged... 2021-06-21 18:45:00, skaitė 1005, komentavo 7

Ištyrus veido kaukes rasta labai pavojingų ligų sukėlėjų

Mielieji, pro seksualų dantų plyšį sako PIŠ, būkite su antsnukiais ir darykite, ką norite. Nors ir į savo palangas trenkitės!!! Viską leidžiu.

Veido kaukės labai pavojingos – sukelia ligas

Dar vienas nesibaigiantis absurdas! ŠIANDIEN PARAGINAU VYRIAUSYBĘ IR OPERACIJŲ VADOVĄ PANAIKINTI PRIVALOMĄ KAUKIŲ DĖVĖJIMĄ, KURIS JAU SENAI NEBĖRA EFEKTYVUS ARBA PATEIKTI DĖVĖJIMO NAUDĄ PAGRINDŽIANČIUS NENUNEIGIAMUS ARGUMENTUS!

Savaitgalį buvau prie jūros. Nerandu žodžių apsakyti koks jausmas apima matant personalą 12 val. ir daugiau prie 32 laipsnių karščio dėvint kaukes, pardavinėjančius vandenį, ledus, aptarnaujančius klientus restorano lauko terasoje?! Tai gal Premjerė su Operacijų vadovu norėtų įgyti tokios darbo patirties, kad susimąstytų kaip sunkiai piliečiai užsidirba, aukodami savo sveikatą? Toliau jau nebėra kur! Temperatūra kaista! Ir ne tik oro!.. O gal aš kažko nesuprantu ir Jūs man galite padėti susivokti, kuo kaukės efektyvios esant tokiam karščiui, prie tokio mažo užkrečiamumo, ištrauktos iš dažno piliečio kišenės, suglamžytos ir pakeitusios savo spalvą nuo prakaito?!

Pamąstymui... Vakar skaičiau straipsnį, kuriame pateikiamos išvados, ištyrus vaikų kaukes Floridos tėvų prašymu. Rasta 11 pavojingų ligų sukėlėjų: Streptococcus pneumoniae (pneumonija) Mycobacterium tuberculosis (tuberkuliozė) Neisseria meningitidis (meningitas, sepsis) Acanthamoeba polyphaga (keratitas ir granulomatinis amebinis encefalitas) Acinetobacter baumanni (pneumonija, kraujotakos infekcijos, meningitas, šlapimo takų infekcijos - atsparios antibiotikams) E. coli (apsinuodijimas maistu) Borrelia burgdorferi (sukelia Laimo ligą) Corynebacterium diphtheriae (difterija) Legionella pneumophila (legionierių liga) Staphylococcus pyogenes M3 serotipas (sunkios infekcijos - didelis sergamumas) Staphylococcus aureus (meningitas, sepsis)

Įdomu kokių "perlų" rastume senyvo amžiaus žmonių kaukėse ir kur būtų galima gauti statistiką (Lietuvos Statistikos departamentas ir vėl tikslintų informaciją neribotą laiką dėl neaiškios kompetencijos specialistų arba dar kartą bandytų mane apkaltinti...) kiek žmonių užsikrėtė nuo kaukėse besiveisiančių bakterijų?... P.S. Spėkite datą – kada Vyriausybė panaikins privalomą kaukių dėvėjimą Lietuvoje?