Baltarusių zmagarai toliau bando furų vairuotojų kantrybę

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-06-29 13:11:00, skaitė 1165, komentavo 12

Baltarusių zmagarai toliau bando furų vairuotojų kantrybę

Zmagarai baltarusių kalba reiškia kovotojai, o grantojedai – ta publika, kuri sočiai gyvena iš globalistinių Sorošo ir pan. fondų. Baltarusių zmagarai Lietuvoje yra tipiški grantojedai, apie ką sužinojome iš Romano Protasevičiaus pasakojimo, be to parazituojantys ir Lietuvos mokesčių mokėtojus, kenkiantys valstybei.

Šis baltarusiškų zmagarų parazitizmas ypač išryškėjo, kuomet jie ėmė blokuoti automagistrales. Tai tiesioginė žala Lietuvos ūkiui.

Zmagarai birželio19 d. surengė pirmą automagistralės Lavoriškėse, Baltarusijos pasienyje blokadą.

Patiko. Todėl šitą savo atrakciją jie pakartojo birželio 26 d. Šį kartą baltarusių zmagarams pasisekė mažiau. Šita jų parazitinė veikla iššaukė vairuotojų pasipiktinimą (video nuo 58 min.).

https://www.youtube.com/watch?v=h4jKZWixmUY

Kaip pasakojo Protasevičius, grantojedų pajamos tiesiogiai proporcingos keliamam triukšmui, todėl ši dykaduonių publika stengiasi. Pikčiausia, kad tai daroma mūsų sąskaita. O juk galėtų per kiaurą sieną veržtis atgal į Baltarusiją, kaip tai daro „pabėgėliai“ kasdien einantys iš Baltarusijos, ir anoje puėje rengti magistralių blokadą. Juk taip jie kenktų ne Lietuvos, o Baltarusijos ekonomikai, ko jie ir siekia. Bet ne, kenkia ne Baltarusijai, bet Lietuvai. Jokios logikos.

Šetadienį tarp zmagarų ir furų vairuotojų kilo konfliktas. Vairuotojų kantrybė truko. Viena zmagarė gavo per marmūzę, kitus furininkai mėgino stumti su vilkikais. 

https://www.youtube.com/watch?v=h4jKZWixmUY

LRT rašoma, kad zmagarų akcija greta Lietuvos pasienio su Baltarusija prasidėjo 13 val. ir turėjo trukti iki 15 valandos, pareigūnai teigia nenustatę incidentų.

LRT žurnalistė Ieva Balsiūnaitė nurodė, kad konfliktas tarp vairuotojų ir protestuotojų buvo ne tik žodinis. Ji LRT papasakojo:

„Praėjus maždaug valandai akcijos atmosfera ėmė kaisti, kai vairuotojai ėmė piktintis esama situacija, jie norėjo greičiau pravažiuoti, to padaryti negalėjo, nes kelias buvo užblokuotas žmonių. Tuomet grupelė vairuotojų priėjo prie protestuojančių žmonių, ėmė kilti žodinis konfliktas.

Tačiau buvo ir tokia situacija, kad vienas iš vairuotojų trenkė vienai merginai į veidą, baltarusei, kuri buvo čia prie sienos. Tuomet buvo ir apsistumdymų, kai kurie vilkikų vairuotojai bandė važiuoti, bet žmonės tiesiog rankomis laikė vilkikus, neleido jiems pravažiuoti.“

 Ir vėl, kaip įprasta, LRT presstitutė ir durnalistė apsimelavo ir pabandė apkvailinti savo skaitytojus: vairuotojas, kurį išbaltarusijos pabėgusios kriminalinės atmatos pabandė apkaltinti "sumušus mergina", jos lesbiško snukelio nepalietė nė pirštu – tik nusmaukė išnaglėjusiai seksualinei iškrypėlei ant akių skrybėlę:

https://youtu.be/oqEe2MOAqx0

Arvydas Daunys, vienas iš „Šeimų Sąjūdžio“ organizatorių po pirmosios baltarusių kelių blokados priminė, kad Vilniaus meras Remigijus Šimašius atsisakė suderinti 3 dienų šeimų mitingą Vilniuje prie Seimo, esą ten ne protestas, o „politinis festivalis“. Bet kuo gražiausiai leido tokius „festivalius“ rengti Vilniuje baltarusiams.

Daunys išsiaiškino, kad norint blokuoti kelius nors kelioms valandoms reikia mokėti keliasdešimt tūkstančių eurų, tačiau baltarusiai turėjo visus reikalingus rajoninės valdžios ir Kelių Direkcijos leidimus. Kas gi apmoka baltarusių politinius protestus Lietuvoje prieš savo valdžią? - klausia visuomenininkas ir pats atsako: „...visi tie pinigai yra ištraukiami iš mūsų kišenės kovai prieš svetimos valstybės valdžią. Dar papildomai – mūsų pačių teritorijoje ir mums patiems draudžiant atlikti analogiškus veiksmus“.

Šeimų Sąjūdžio, pareikalavusio paleisti susikompromitavusią Šimonytės vyriausybę, planuose teikti Kelių Direkcijai ir rajonų savivaldybėms derinti prašymą dėl Kauno autostrados, Klaipėdos automagistralės ir kitų svarbesnių kelių blokavimo. Organizatorių argumentas - geležinis: jei kelius blokuoti leidžiama baltarusiams – tai kodėl turėtų būti draudžiama Lietuvos piliečiams, mokesčių mokėtojams, kurie apmoka visas baltarusių kelių blokadas?

Nuorodos: