Nobelio premijos laureatas: „Vakcinacija sukuria variantus“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-07-06 11:10:00, skaitė 1346, komentavo 2

Nobelio premijos laureatas: „Vakcinacija sukuria variantus“

Prancūzų virusologas ir 2008 m. Nobelio premijos laureatas Liukas Montanjė (Luc Montagnier) masinį skiepijimą nuo koronaviruso pandemijos metu pavadino "neįsivaizduojamu" ir istorine klaida, kuri "sukuria variantus" ir lemia mirčių nuo šios ligos skaičių, rašoma "The Telegraph Daily".

"Tai didžiulė klaida, ar ne? Mokslinė klaida, taip pat ir medicininė klaida. Tai nepriimtina klaida", - sakė Montanjė interviu, kurį 2021 m. gegužės 18 d. išvertė ir paskelbė JAV fondas RAIR

 "Istorijos knygos tai parodys, nes būtent skiepai sukuria variantus", - sakė Montagnier. Jo žodžiais, daugelis epidemiologų tai žino ir "tyli" apie problemą, žinomą kaip "nuo antikūnų priklausomas stiprinimas." "Būtent viruso gaminami antikūnai leidžia infekcijai sustiprėti", - sakė jis. 

Nors virusų variantai gali atsirasti natūraliai, Montagnier sakė, kad šį procesą skatina skiepijimas. "Ką daro virusas? Ar jis miršta, ar randa kitą sprendimą?"
"Akivaizdu, kad nauji variantai susidaro dėl antikūnų medijuotos atrankos, kurią lemia vakcinacija."
"Nauji variantai yra vakcinacijos išdava ir jos rezultatas. Tai matote kiekvienoje šalyje, tai tas pats: kiekvienoje šalyje mirtys seka paskui skiepus", - sakė mokslininkas.

Vašingtono universiteto paskelbti duomenys iliustruojama, kad pradėjus skiepyti COVID vakcina daugelyje pasaulio šalių padaugėjo mirčių, ir tai patvirtina M. Montagnier pastebėjimą.

PSO duomenys rodo, kad nuo to laiko, kai sausio mėn. buvo įvestos šios vakcinos, "sprogo" naujų užkrėtimų ir mirčių skaičius, "ypač tarp jaunų žmonių".

Trombozė - arba kraujo krešuliai - buvo netikėta problema, susijusi su naujomis koronavirusinėmis vakcinomis, ir dėl jos keliose šalyse buvo išimta "AstraZeneca" vakcina. Antradienį Kanados visuomenės sveikatos agentūros vadovė Theresa Tam spaudos konferencijoje sakė, kad šiuo metu yra 21 patvirtintas vakcinos sukeltos trombozinės trombocitopenijos, arba VITT, atvejis, įskaitant tris moteris, kurios mirė nuo kraujo krešėjimo sutrikimo, galimai susijusio su "AstraZeneca" vakcina, o dar 13 atvejų yra tiriami.

Montagnier sakė, kad šiuo metu atlieka tyrimus su asmenimis, kurie koronavirusu užsikrėtė po to, kai gavo vakciną. Balandžio mėnesį Ligų kontrolės ir prevencijos centras pranešė, kad gavo 5800 pranešimų apie žmones, kuriems po skiepijimo pasireiškė "proveržis" COVID, įskaitant 396 žmones, kuriuos reikėjo hospitalizuoti, ir 74 pacientus, kurie mirė.

"Aš jums parodysiu, kad jie kuria variantus, kurie yra atsparūs vakcinai", - sakė Montagnier. 2020 m. balandį jis sukėlė bangą diskusijų, kai pareiškė manantis, kad SARS-CoV2, naujasis pandeminis koronavirusas, buvo sukurtas laboratorijoje. "ŽIV ir maliarijos mikrobų elementų buvimas koronaviruso genome kelia didelių įtarimų, o viruso savybės negalėjo atsirasti natūraliai", - sakė jis.

Nors prancūzų ekspertai jį išjuokė dėl "sąmokslo vizijos, nesusijusios su tikruoju mokslu", 2020 m. liepą Montanjė paskelbė straipsnį, kuriame pagrindė savo teiginius, kad naujasis koronavirusas turėjo atsirasti laboratorijoje atliekant eksperimentus su žmonėmis - ši teorija neseniai vėl atgijo ir šiuo metu laikoma labiausiai tikėtina viruso kilme.