Nužudymas yra žmogžudystė; Rasų maišymas yra genocidas

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2021-07-25 18:20:00, skaitė 1161, komentavo 8

Nužudymas yra žmogžudystė; Rasų maišymas yra genocidas

Nužudymas yra žmogžudystė; Rasų maišymas yra genocidas

pateikė Kevinas Alfredas Stromas

PRAŠAU SKAITYTI JUMS trumpą straipsnį, išspausdintą žurnale „ Harper's Magazine“ , kurį kontroliuoja itin turtinga MacArthur šeima, kurios John D. ir Katherine T. MacArthur fondai beveik visur yra vadinamosios „viešosios televizijos“ atidarymo ir uždarymo rėmėjai. programas. Straipsnis, kurį parašė Davidas A. Bushas, ​​pavadintas „Ozono sluoksnio mažėjimas: baltųjų žmonių reikalas“:

Cituoju liberalų  globalistų kurie nori sunaikinti baltąją žmoniją sorošininkų pasisakymą 

Neseniai daug kalbėta apie ozono sluoksnio plonėjimą. Įdomu tai, kad paaiškėja, kad visa problema iš tikrųjų rūpi tik šiaurinio pusrutulio šviesiaodžiams kaukaziečiams, kuriems gresia odos vėžys ir kitos problemos, susijusios su padidėjusia ultravioletine spinduliuote. Vidutinės platumos žmonės visada buvo veikiami aukštesnio lygio ultravioletinių spindulių, tačiau natūraliai tamsesnė jų oda veikė kaip apsauga. Visiškai įmanoma, kad „taukų baltumo“ oda bus nenaudinga  šioje naujoje pasaulio realybėje! Galbūt „klasikinio“ kaukaziečio epocha artėja prie pabaigos ir dėl visiškai natūralių priežasčių. Graži oda galiausiai gali būti laikoma kančia ir tiems, kurie ją turi, gali būti griežtai apriboti malonumams mėgautis pasauliu.

Toliau mąstantis kaukazietis negali nesuvokti, kad geriausios subtilios odos dovanos savo palikuonims yra geresnės galimybės išgyventi ateinančioje ultravioletinių spindulių aplinkoje. Sąžiningos odos asmenys turėtų atidžiai apsvarstyti poros parinkimą, kuris tamsesnėmis spalvomis prisidės prie jų palikuonių genetinės sudėties.

Aš nesiūlau, kad vyriausybė turėtų įgalioti keisti, tačiau ji galėtų daug nuveikti skatindama rasių susiejimą. Visų pirma vyriausybė galėtų suteikti tam tikrų finansinių paskatų skatinti  maišytų rasių šeimas. Specialūs mokesčių atskaitymai sušvelnintų kai kurias problemas, su kuriomis susiduria šios šeimos.

Kitame lygmenyje vyriausybė galėtų organizuoti vasaros stovyklas ar net darbo stovyklas, kuriose dauguma vaikų su mažumų vaikais susidurtų atsipalaidavę, neatsižvelgdami į socialinius suvaržymus.

Leiskite pridurti, kad kai autorius sako „atokiau nuo socialinių suvaržymų“, tai, ką jis iš tikrųjų reiškia, yra toli nuo tėvų ir nuo priešingos lyties bei tos pačios rasės bendraamžių, kurių instinktyvus pasibjaurėjimas tarp rasių susiejimu gali „slopinti“ norimus rezultatus. autorius ir, ko gero, Harperio žurnalas ir MacArthur šeima. Dabar grįžkime prie Harperio straipsnio:

Dauguma mergaičių dalyvautų stovyklose, kuriose susitiktų tik su mažumomis tamsiais  berniukais, ir atvirkščiai. Tokioje aplinkoje vaikai neturėtų patirti išankstinio spaudimo ar pasenusių tabu. Net jei santykiai šiose stovyklose nesusiklostė, dalyviai labiau įvertins žmones, kurie skiriasi nuo jų pačių. Grįžę namo jie gali būti labiau linkę į skirtingų rasių partnerio idėją.

Be to, visuomenė turėtų būti mokoma apie teigiamus tamsesnės odos aspektus. Kai pagrindinės televizijos programos skatina skirtingų rasių ir sluoksnių porų egzistavimą, kultūrinės ir rasistinės kliūtys kris ir visuomenė judės pirmyn. Didžiausia nauda bus tai, kad padidės bendras gyventojų atsparumas ultravioletiniams spinduliams.

Ozono sluoksnio plonėjimas yra dar viena priežastis, kodėl kaukaziečių tėvai savo atžaloms dovanoja tamsesnio veido dovaną. Jei mes ir toliau prarandame ozoną, šviesiaodžiams asmenims gali nebūti jokių galimybių, nes jų tiesiog nebeliks. Bet jei kaukaziečiai elgiasi teisingai, kaip jiems bus malonu žiūrėti į savo vaikus ir žinoti, kad jie padarė viską, kad užtikrintų jiems saugią ir patogią ateitį.

Harperio žurnalas tą straipsnį paskelbė 1993 m. Gruodžio mėn. Iš pradžių jį spausdino blizgus žurnalas „ Interrace“, kurio pagrindinis tikslas yra skatinti rasių seksą ir vedybas. Mes nežinome žurnalo „ Interrace “ finansavimo šaltinio , tačiau žinome, kad jo savininkas yra asmuo, vardu „Candace Mills“, o jo pareigūnų sąrašą sudaro tik vienas vardas, kartojamas kiekvienai pareigybei, ir šis vardas yra „ Gabe Grosz “.

Dabar Davidas A. Bushas gali žinoti ir MacArthur šeima tikrai žino, kad tai, ko jie reikalauja, yra baltosios rasės genocidas. Ir visi jie tikrai žino, kad jų debiutinis argumentas dėl odos vėžio mažinimo minusine suma nėra tikroji motyvacija jų raginimui sunaikinti mūsų žmones.

Čia mes turime pagrindinį liberalios įstaigos ramstį, kuriai kur kas atviriau reikalaujant daug didesnio genocido, nei kad jie kaltina Adolfą Hitlerį raginimu. Ir vis dėlto negirdime jokių protestų prieš „ Harper‘s“ar jo savininkai, nė vienas „Milijono vyro“ žygis, kuriame dalyvavo baltųjų vyrai ir moterys, kurie rūpinasi tokio pobūdžio išlikimu ir gerove, nėra kaltinimų „neapykantos nusikaltimais“ šio pasipiktinimo vykdytojams. Ne. Nieko negirdime, išskyrus kelis susirūpinusius konservatorių klegesius, kurie, na, „jie tikriausiai taip ne taip galvoja“, ir pritariantys žydų ir baltų liberalų snickeriams apie tai, kaip visa tai juokinga ir koks nuostabus ir pažengęs jų mąstymas yra tokiais klausimais. Na, nemanau, kad tai juokinga, ir manau, kad jie tai reiškia, ir mes turėtume iš tikrųjų labai rimtai vertinti šį genocido propagavimą per rasinį mišinį. Turime į tai žiūrėti rimtai, nes tai vyksta dabar.

„Interracial Baby Boom“ leidinyje „ The Futurist“ buvo paskelbti šie Gyventojų informacinio biuro duomenys :

1968–1989 m. Vaikai, gimę skirtingų rasių tėvams, padidėjo nuo 1% visų gimimų iki 3,4%. JAV surašymo biuro duomenys rodo, kad atspindint įstatymų ir požiūrio pokyčius nuo 1970 iki 1991 metų, mišrių rasių sutuoktinių porų skaičius išaugo nuo 310 000 iki 994 000. PRB tyrėjai pastebi, kad ši tendencija vyksta tarp visų rasinių ir etninių grupių, tačiau kiekvienos grupės modeliai yra aiškiai skirtingi.

Straipsnyje sakoma, kad nors mišrios santuokos 1989 m. Vis dar sudarė mažiau nei keturis procentus visų santuokų, ši tendencija neabejotinai didėja, o per mažiau nei dvidešimt metų patrigubėja. Ir ši tendencija greičiausiai greitėja. Kelias dešimtis metų nešiokite tuos keturis procentus į priekį - tris kartus keturi yra 12, tris kartus 12 yra 36 ir tris kartus 36…. Susieti šią grėsmingą tendenciją su tuo, kad baltųjų gimstamumas dabar yra žemesnis už pakaitinį lygį, ir matote, kad genocido termino vartojimas nėra hiperbolizmas. Taip pat atidžiai apsvarstykite tai, pasak Gyventojų informacinio biuro pranešimo: „Daugumoje mišrių gimimų yra vienas baltasis tėvas, bet jokiu būdu ne visi“.

Atkreipkite dėmesį į žodžių „bet jokiu būdu ne“ vartojimą. Kodėl juos reikia pridėti? Ar kas nors iš 994 000 mišrios rasės porų galėtų tikėtis, kad kiekvienas iš jų, turėjęs vaiką, turės vieną baltą tėvą? Žinoma, „jokiu būdu ne visi“. Tačiau nepaprastai reikšmingas dalykas, kurį reikia pastebėti, yra pranešime pripažinta, kad dauguma mišrių gimimų yra susiję su vienu baltų tėvu. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad didžioji dalis rasinio maišymo sunaikina baltąją rasę - baltieji poruojasi su azijiečiais, baltieji poruojasi su juodaodžiais, baltieji poruojasi su arabais ar žydais, baltieji poruojasi su indėnais ., Baltieji poruojasi su rasine klasifikacija. Jūs matėte tai savo prekybos centruose. Jūs matėte gatvėje. Esate genocido liudininkė. Jūs kasdien tai matote prieš akis. Ką tu dėl to darai? Jei bent jau nepasisakote prieš tai, leidžiate sau būti bendrininku dėl šio siaubingo nusikaltimo.

Nusikaltimas yra racemixing (rasių maišymas). Tai blogesnis nusikaltimas nei žmogžudystė - daug blogesnis.

Nes nužudydamas nužudai vieną vyrą, nutrauki vieną gyvenimą, tragiškai sužeidi vieną šeimą ir draugų ratą. Kai įvykdote žmogžudystę, jei jūsų auka neturėjo vaikų, jūs nutraukėte galimą vienos mažos rasės ateities šakos egzistavimą.

Bet kai įvykdai rasinio maišymo nusikaltimą, dalyvauji genocide. Tikėtinas jūsų poelgio poveikis ir galimas motyvas yra atnešti į pasaulį hibridinius jauniklius, kurie nebus aiškiai vienos ar kitos rasės atstovai ir kurie dėl savo egzistavimo padidins būsimo rasinio maišymo tikimybę ir atskies abu genus baseinas ir naujos kartos baltų vaikų tapatybės jausmas. Nenuvertinkite to instinktyvaus tapatumo jausmo svarbos mūsų jauniesiems baltųjų vaikams. Išskyrus tokias pastangas kaip ši radijo programa, kurios vis daugėja, bet vis dar yra per mažai, tapatybės jausmas yra vienintelis dalykas, esantis tarp mūsų ir visiško Europos rasės išnykimo. Mūsų jaunimas gali būti sutrikęs, tačiau jų įgimtas padorumo ir rasinio identiteto jausmas iki šiol buvo nepaprastai tvirtas.Nors žydų žiniasklaida dešimtmečius atkakliai propagavo rasių seksą ir, nors vadinamoji „baltoji valdžia“ per pastaruosius 30 ir daugiau metų mūsų rasėje nesugebėjo vadovauti ir tik išdavystė, apie 90 proc. vis dar tuokiasi per savo rasę. Tai labai kontrastuoja su naujausių rezultatų rezultatais„Washington Post“ apklausa šia tema. Remiantis apklausos rezultatais, tik 47 procentai baltųjų vyrų nenorėtų tekėti už juodaodės; ir tik 60 procentų baltųjų moterų nenorėtų vesti juodaodžio. Aišku, yra skirtumas tarp baltų žmonių ir to, ką jie iš tikrųjų daro. Kodėl? Net tarp tų, kurie įbauginti atsakyti į klausimą politiškai korektiškai - net ir tarp tų, kurie tam tikru lygmeniu įsitikino, kad susiporuos su bet kokiais neabejotinai žmogaus porūšiais, natūralus instinktas laikytis savo rūšies vis dar yra galingas veiksmas. Ačiū Dievui, kad yra! Ir į pragarą su tais, kurie dirba žiniasklaidoje, mokyklose ir bažnyčiose, kad sunaikintų tą sveiką natūralų mūsų vaikų polinkį. Jie blogesni už žudikus.

Ir taip, jūs girdėjote mane teisingai, kai kurie iš šių mūsų ateities kartų žudikų atsikratė įtakos bažnyčiose. Kad daugelis iš jų turi paslėptas komunistų simpatijas arba iš tikrųjų moka mūsų priešams, buvo dokumentuota daugelio kitų, ir aš neturiu laiko šių duomenų apibendrinti šiandien. Tačiau jų žodžiai kalba patys už save. Leiskite man pateikti keletą citatų iš 1994 m. Kovo mėn. „ Christianity Today“, pagrindinio protestantų leidinio, numerio .

.. Ar įmanoma, kad Dievas iš tikrųjų kviečia kai kuriuos juodaodžius įsimylėti baltus ir atvirkščiai? Jei tai tiesa, tada turėtume švęsti.

Taip, švęskite! Džiaukimės gražiais vaikais, gimusiais iš rasių vedybų, ir darykime viską, kad jie būtų visiškai priimti. Pripažinkime, kokią įtaką santuokos gali suteikti išankstiniams nusistatymams. Nors mes nebūtinai galime skatinti rasių vedybas, imkimės iniciatyvos gindami, saugodami ir palaikydami savo bažnyčiose.

... Pramogų industrija bandė neatsilikti nuo vis didesnio susituokusių amerikiečių skaičiaus. Tokios televizijos laidos kaip „General Hospital“ ir „LA Law“ bei pagrindiniai Holivudo leidiniai, tokie kaip „Džiunglių karštinė“, „Misisipė Masala“, „The Joy Luck Club“ ir „The Bodyguard“, išryškino rasių romanus.

Tai yra viena iš sričių, kurioje žiniasklaida gali būti moraliai lenkianti bažnyčią.

.. Amerikos bažnyčios gali tapti saugumo ir paramos tarp rasių poromis prieglobsčiu. Gali atsirasti daugiau kūrybingų nevienalyčių bažnyčių, kurios taps tokiomis vietomis, kurios jaučiasi rasių šeimų namuose. Turėtume džiaugtis kliūtimis, griaunančiomis potencialą, kurią kiekviena krikščionių rasių santuoka suteikia mūsų bažnyčios.

Tai sakoma 1994 m. Kovo mėn. „ Christianity Today“ numeryje , kurio valdybos pirmininkas ir įkūrėjas yra gerbiamasis Billy Grahamas. Komentuoti nereikėtų. Kviečiu įsigyti kopiją iš savo vietinės bibliotekos, jei manote, kad neteisingai pateikiu jų poziciją.

Kiekvienas baltasis, įvykdęs nusikaltimą, vedęs ne baltą, nesusilauks baltų vaikų. Kiekviena baltoji moteris, teršianti savo kūną ir dvasią, vesdama ne baltą, negimdys jokių baltų vaikų. Savo veiksmais jie padarys baltų berniukų ir mergaičių klaidinimo nusikaltimą, kad galėtų sekti jų pavyzdžiu. Ir visi, kurie nepasisakys prieš savo rasinį išdavystę, bus bendrininkai nusikaltime. Kai jūsų ketverių metų vaikas pamatys juodaodį ar azijietį ar indėną su baltu draugu, o jūs to nesmerksite, tas vaikas patikės, kad tai, ką jis matė, yra normalu ir kad jo mama ir tėtis tam pritaria.

Gamta - arba gamtos Dievas, jei norite ją taip išreikšti - sukūrė mūsų rasę per šimtus tūkstančių metų neįtikėtinų sunkumų ir griežtą pasirinkimą. Mes išgyvenome ledynmečius. Mes kovojome su įsibrovėliais tūkstančius kartų, nuo maurų iki hunų, vėl ir vėl, vėl ir vėl už nepraeinamų mūsų rasės istorijos rūkų. Mūsų protėviai atidavė viską, kad mes išgyventume, kad gyventume. Ir mes  tai gyventi. Mes padarėme išgyvenome Ačiū jiems. Mūsų rasė nuolat tęsiasi iki paslaptingos pačios gyvenimo pradžios. Tai gali tęstis iki begalinės ateities. Ir tolimesnį jo egzistavimą neabejotinai užtikrintų mūsų aukščiausias intelektas ir neprilygstamos technologijos , jei ne tie, kurie praktikuoja ir propaguoja mūsų žmonių genocidą per rasinį maišymą. Savo veiksmais jie mus žudo. Jie žudo ne individą. Jie užmuša begalines mūsų ateities kartas. Jų nusikaltimas - rasinio susimaišymo nusikaltimas - yra kur kas blogesnis nei paprasčiausia žmogžudystė.

Kol gyvensiu, šauksiu šią tiesą iš stalviršių ir darysiu viską, kas įmanoma, kad vis daugiau savo žmonių paskatintume pamatyti šią tiesą. Palinksminsiu vis didėjantį kitų rasių narių skaičių, kurie supranta, kad rasinis maišymasis reiškia mirtį ir jų rasei bei kultūrai. Ši tiesa yra vienintelis veiksnys, kurio vienos pasaulio vyriausybės propaguotojai vadino Naujosios pasaulio tvarkos baime. Jie nebijo konstitucionalistų ir legalistų „patriotų“, kurie vengia rasės klausimo, norėdami gauti sau „pagarbos“ matą. Jie nebijo auksinių monetų pardavėjų radijo stotyje WWCR. Jiems nesvarbu, kiek auksinių ir sidabrinių monetų maišelių esate prisigrobę . Jiems nerūpi, ar slaptos vyriausybės valdžios vyrai vadina save konservatoriais ar liberalais.Jiems nerūpi, ar mokyklose meldžiamasi, ar ne. Vienintelis dalykas, kurio jie bijo labiau už visa kita, yra rasinė sąmonė, nes jie žino savo istoriją, nes žino, kad tautinis ir rasinis lojalumas kelia grėsmę jų planui sukurti galutinį daugiakultūrį darinį - pasaulio vyriausybę. Dėl šios suktos pasaulio viešpatavimo svajonės jie bando genocidą prieš mūsų žmones.

* * *

Iš laisvo žodžio,  1996 m. Sausio mėn., II tomas, 1 numeris

Šaltinis: Nacionalinis aljansas