René Binet ir jo „Rasizmo teorija“, 1 dalis

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2021-07-25 21:07:00, skaitė 1423, komentavo 0

René Binet ir jo „Rasizmo teorija“, 1 dalis

ROSEMARY W. PENNINGTON (REDAKTORĖ) · 2021 M. LIEPOS 22 D 1

Haddingo Scotto įvadas :

René Binet gimė 1913 m. Spalio 16 d. Darnetale, Senos jūrų departamente, Prancūzijoje. Binetas, būdamas mokytoju 1930-ųjų pradžioje, aktyviai dalyvavo Jaunųjų komunistų lygoje ir buvo labai aktyvus bei žinomas trockietis Prancūzijoje.

Tačiau būdamas prancūzų kareiviu, jis buvo sugautas 1940 m. Būdamas belaisviu Vokietijos karo belaisvių stovykloje, jis atsisakė trockizmo remdamasis nacionalsocializmą ir tarnavo Karolio Didžiojo „  Légion“ , Waffen-SS divizijoje, skirtoje Prancūzijos savanoriams. 

„Théorie du Racisme“  (1950 m.) Yra viena iš kelių knygų, kurias Binet sukūrė po karo, pristatydama nacionalsocialistinę pasaulėžiūrą tokią, kokią jis suprato. Tos knygos vertimas bus pateiktas čia dalimis (vertė MM ir Hadding Scott, 2016).

Rasizmo teorija
(1950)

Pastebėti


René Binet

Marksistai  įvairiais būdais šventė Marxo komunistinio manifesto [1848–1948] šimtmetį  . Nors ir pavėluotai, tačiau švęsime tai savaip: pastatydami istoriją ant kojų. 

Dialektinis metodas savaime nėra blogas; pakako jo naudoti kaip gerą įžangą. 

Pasaulio pradžioje randama ne klasė, o žmogus - įrankių išradėjas, o ne „įrankių turėtojas“. Sąvoka „pasisavinimas“ ir „susvetimėjimas“ yra marksistinė. Rabino Mardochai sūnus gerai žinojo savo žmonių gabumus. Pamatęs, kaip jie pritaikė Vakarų tautų išradimus ir darbą, jis sumanė sukurti istorijos dėsnį iš to, kas buvo tik brigandos aktas be ateities. 

Mes sąmoningai pertvarkėme Marxo sistemą ir panaudojome kai kurias jo formuluotes jam paneigti. Manome, kad tokiu būdu įrodymas bus įtikinamesnis.

Propaganda%20gegen%20Bolshevismus5.jpg

Marxo manifestas šiandien reiškia vieną istorijos klastojimo šimtmetį. Šis sukčius artėja prie pabaigos. Teisingumas bus įvykdytas.

1950 birželis

Prieš kelerius metus visame pasaulyje buvo iškelta vėliava. Tai ne tautos, nei partijos vėliava, bet naujos veislės vyrų, ginkluotų naujomis žiniomis ir priklausančių visoms baltų tautoms, vėliava: šie vyrai yra  rasistai. 

Propaganda%20NSDAP36.jpeg

Senojo pasaulio galios, senovės filosofijos šalininkai, senų dievybių tarnai sujungė jėgas kovodami su tokio tipo žmonėmis ir nuardydami jo emblemą. 

Nuo šiol visi žmonės visame pasaulyje, kurie priešinasi savo tautos nykimui, rasės nuosmukiui ir pavergimui, bus apkaltinti „rasizmu“ ir „fašizmu“, nes jis paėmė vėliavą.

Taigi atėjo laikas rasistams atvirai pareikšti savo valią gelbėti tas mūsų vertybes, kurios vis dar gali būti išgelbėtos, ir skelbti prieš pasenusį pasaulį, kuris įžeidžia žodį rasistas, ką iš tikrųjų reiškia būti  rasistu . Jie ketina priešintis melams, kalumams, neapykantai, kurią skleidžia tamsos jėgos, aiškiai parodydami savo manifestą.

Mjoelnir140.jpg

Tęsinys .

* * *

Šaltinis: nacionalsocialistinė pasaulėžiūra