Susitarimas tarp skiepijančio asmens, skiepijančios įstaigos ir skiepijamojo (dokumentas)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/susi... 2021-08-01 14:18:00, skaitė 622, komentavo 2

Susitarimas tarp skiepijančio asmens, skiepijančios įstaigos ir skiepijamojo (dokumentas)

Paskutiniuoju metu matome paaštrėjusią situaciją dėl privalomų skiepų ir nenorinčių skiepytis asmenų. Lietuvos valdžiai apleidus žmones ir nualinus jų imunitetus, yra bandoma visą aplaidumą užglaistyti skiepais. Jie tiesiog nori paskiepyti visus: ir tuos, kurie neturi imuniteto, ir tuos, kurie jį turi.

Šiuo atveju sveikam žmogui kyla daug klausimų, o tam silpnam tiesiog nėra kitos išeities, kaip stoti į eilę ir gauti savo dozę. Blogiausia yra tai, kad sveiki žmonės pradedami gąsdinti, kad neva jie piktybiškai nenori skiepytis.

Todėl Žemaičių pasipriešinimas kartu su teisininkais paruošė dokumentą, kuris turėtų sudėlioti viską į savo vietas. Žmogus, kuris tiesiog nori garantijos, kad nėra išnaudojamas kaip bandomasis triušis ir su juo nėra daromi medicininiai eksperimentai, su savimi gali atsispausdinti žemiau prisegtą dokumentą (Susitarimą tarp skiepijančio asmens, skiepijančios įstaigos ir skiepijamojo) trimis egzemplioriais. Susitarime rašoma, kad skiepijantis asmuo ir įstaiga, kurioje skiepijama, neša atsakomybę dėl galimų po skiepo atsiradusių šalutinių poveikių ar net mirties.

Ištrauka iš susitarimo, kurį galite parsisiųsti, atsispausdinti ir atsispausdinus reikalauti pasirašyti Jus skiepijantį asmenį bei įstaigą.

Mes (aukščiau įrašyti), skiepijantis asmuo bei skiepijimo įstaigos vadovas, sutinkame su susitarime numatytomis sąlygomis ir pasirašydami susitarimą, privalome jį vykdyti. Po skiepo atsiradus šalutiniam poveikiui bus padengtos visos gydymo išlaidos kol žmogus pasveiks, o ištikus mirčiai, bus apmokėtos visos laidojimo išlaidos ir sumokama 1 mln. eurų kompensacija mirusio artimiesiems.

Susitarimas sudaromas trimis egzemplioriais, po vieną kiekvienai šaliai. Susitarimas galioja 40 metų nuo pasirašymo datos.

Atsisakius pasirašyti šį susitarimą, galima konstatuoti faktą, kad skiepijantis asmuo ir įstaiga neneša Jūsų reikalaujamos atsakomybės. Jeigu, kaip teigia politikai bei medikai, vakcinos yra visiškai saugios, tikrai nekils problemų pasirašyti šią sutartį. O jeigu ji bus pasirašyta, žmonės jausis saugūs ir nekils abejonių dėl galimai nesaugių vakcinų.

(Parsisiųsti susitarimo dokumentą paspaudę šią nuorodą)

Žemaitijos PASIPRIEŠINIMAS