Pasaulio medicinos autoritetai ir pasaulio inkvizicija. Prof.V.Katasonovas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-06 11:48:00, skaitė 1782, komentavo 1

Pasaulio medicinos autoritetai ir pasaulio inkvizicija. Prof.V.Katasonovas

"Visuotinis skiepijimas yra didžiulė klaida!"

Jau rašiau apie anglų gydytoją Vernoną Colemaną, kuris dešimtmečius savo knygose ir viešose kalbose perspėjo milijonus žmonių apie riziką, kylančią piliečiams susidūrus su sveikatos priežiūros sistema ir farmacijos įmonėmis. Sveikatos priežiūros paslaugų teikėjams ir vaistų gamintojams žmogus tampa praturtėjimo priemone. Tokiai sistemai reikia ne sveiko, o sergančio žmogaus. Colemanas griežtai kritikuoja visišką skiepijimą nuo COVID-19.

Tokių kovotojų yra ir kitose šalyse. Šiais metais opozicicionierių oficialiajai medicinai ir didžiajai farmacijai sąrašai papildyti naujais vardais, kai kurie iš jų labai gerai žinomi medicinos pasaulyje.

image.png

Medicinos dr. AndrewKaufman, teismo psichiatras iš JAV skaito: "Koronaviruso pandemija nėra tikra medicininė pandemija ir nėra jokių pandemijos įrodymų. Vakcinos nuo COVID-19 neveiksmingos. Be to, nėra aiškios ligos apibrėžties ir įrodymų, kad ligą sukelia COVID-19. Papildomo mirtingumo dėl naujos ligos nėra, todėl vakcinacija nereikalinga.

Hilde De Smet), medicinos daktarė iš Belgijos, pareiškia: „Nauja COVID-19 vakcina nėra saugi, pandemija neegzistuoja. Žmonės bus bandomaisiais triušiais, ir mes galime gauti reikšmingus pašalinius efektus“.

Medicinos dr.Nils Fosseiš Norvegijos sako: „Vakcina nuo COVID-19 nėra saugi ir efektyvi. Tai nauja technologija, ji buvo naudojama tik keletui tūkstančių žmonių. Mirtingumo lygis Norvegijoje nesiskiria nuo normos“

image.png
Dr. Elizabeth Evans

Dr. Elizabeth Evans iš Didžiosios Britanijos, viena iš UK Medical Freedom aljanso steigėjų: „ COVID-19 vakcinos nėra saugios ir efektyvios. Technologija mažai žinoma ir todėl nesaugi“.

Dr. Evans inicijavo "Atvirą laišką dėl medicininio saugumo ir etikos, susijusį su vaikų skiepijimu COVID-19". Laiškas buvo adresuotas MHRA (Vaistų ir sveikatos priežiūros produktų reguliavimo tarnybos) vykdomajai direktorei Dr. June Raine. Laiške įspėjama apie žalingą vaikų skiepijimo poveikį ir raginama nedelsiant jį nutraukti. Laišką pasirašė daugiau kaip penkiasdešimt specialistų.

Dr. Carrie Madej, gydytojas iš JAV (įrašas Yotube pašalintas, A.L.): „Pasaulinės COVID-19 pandemijos nėra. PGR testai nebuvo sukurti šiai ligai nustatyti. Vakcina yra pernelyg eksperimentinė.“

Dr. Piotr Rubas, gydytojas iš Lenkijos, dirba terapeutu Vokietijoje: „Vakcina turi būti išbandyta, kodėl turėčiau rizikuoti skiepytis nežinoma vakcina nuo ligos, kurios mirtingumas neviršija sezoninio gripo.“

Kiekvienam tokiam pasisakymui spaudoje ar internete pasirodė dešimtys paneigimų, tačiau jie buvo tokie primityvūs ir panašūs, kad iš pradžių įtariau, jog skiepų kampanijos organizatoriai ir (arba) naudą gaunantys asmenys perka už centus nelabai išsilavinusius žmones, kurie kopijuoja "paneigimus". Tačiau dabar esu linkęs manyti, kad tai daro robotai.

Tai net ne cenzūra. Tai labiau primena inkviziciją. Skiepų kritikus bando morališkai sunaikinti, vadindami "pamišėliais", "falsifikatoriais", "sąmokslo teorijų šalininkais". Beveik visi nepritariantys ragina atvirai ir sąžiningai diskutuoti apie COVID-19 ir skiepus. Jie ragina PSO ir nacionalines sveikatos apsaugos agentūras sprendimus dėl karantino ir skiepų priimti remiantis ne tik pareigūnų, bet ir ekspertų bendruomenės nuomone. Deja, nei PSO, nei vyriausybinės agentūros į šį raginimą neatsižvelgia.

image.png

Vakcinų inkvizicija nieko nepagailėjo. Kovo mėn. pasaulio vakcinuotojams kelią pastojo toks autoritetas kaip Geertas Vanden Bossche. PSO ir "Didžiajai farmacijai" Bossche's pareiškimai sukėlė šoką: jie buvo įsitikinę, kad Bossche yra "vienas iš jų". Bossche buvo vokiečių virusologas ir vakcinų specialistas, įgijęs daktaro laipsnį. Dirbdamas akademinėje srityje, Bosche pradėjo bendradarbiauti su didžiosiomis farmacijos bendrovėmis vakcinų kūrimo ir gamybos srityje ("GSK Biologicals", "Novartis Vaccines", "Solvay Biologicals"). Vėliau jis perėjo dirbti į Bilo ir Melindos Geitsų fondo (Bill & Melinda Gates Foundation) Pasaulinės sveikatos atradimų programos komandą Sietle (JAV). Jis dirbo Pasauliniame vakcinų ir imunizacijos aljanse (GAVI), kur buvo Ebolos vakcinos programos vyresnysis vadovas. Pasibaigus GAVI, Bossche perėjo dirbti į Vokietijos infekcijų tyrimų centrą Kelne vakcinų kūrimo skyriaus vadovu.

Kaip dabar jau aišku, J. Bossche dar 2015 m. pradėjo abejoti dėl teisingo GAVI kurso. Jis kruopščiai išnagrinėjo ir suabejojo Ebolos vakcinos, naudotos atliekant žiedinio skiepijimo bandymą Gvinėjoje, saugumu. Jo kritiška mokslinė analizė ir duomenų ataskaita, kurią PSO 2015 m. paskelbė žurnale "Lancet", buvo išsiųsta visoms tarptautinėms sveikatos priežiūros institucijoms ir reguliavimo institucijoms, dalyvaujančioms Ebolos vakcinacijos programoje. Bossche, kaip mokslininko, nepriklausomybė tuomet buvo ignoruojama, o jo abejonės nepasklido už siauro specialistų rato.

Ir štai sensacija! Šių metų kovo 6 d. Gertas Vanden Bossche skelbia atvirą laišką apie pasaulyje vykstantį skiepijimą nuo koronaviruso. Laiškas pavadintas "Visoms pasaulio valdžios institucijoms, mokslininkams ir ekspertams, kuriems tai gali rūpėti: visam pasauliui". Mokslininko nuomone, preparatų nuo COVID-19 vartojimas gali sukelti visuotinį žmonių imuniteto sumažėjimą. Bossche įspėja apie galimą ilgalaikį vakcinų nuo koronaviruso poveikį ir siūlo nedelsiant sustabdyti masinio skiepijimo kampaniją. Bossche pažymi, kad jis nėra iš esmės nusistatęs prieš vakcinas, tačiau masinis šių preparatų naudojimas kaip prevencijos priemonė yra pavojingas. Be to, dabartinių preparatų negalima vadinti vakcinomis, nes jie nebuvo tinkamai išbandyti. Jie yra eksperimentiniai ir jų naudojimas griežtai reglamentuojamas. Virusų pandemijos metu tokių preparatų vartojimas yra pavojingas. "Dėl pandemijos metu cirkuliuojančių viruso mutacijų gali atsirasti daug pavojingesnių viruso atmainų... Šios mutacijos taip pat gali būti tolerantiškos dabartinių vakcinų sudedamosioms dalims", - pažymi vokiečių virusologas.

Bossche teigia, kad virusinio imuniteto praradimo padariniai yra viena iš pagrindinių masinio skiepijimo grėsmių. Būtent paskiepytieji galiausiai kels didžiausią grėsmę aplinkiniams: jie taps pagrindiniais infekcijos šaltiniais dėl virusinio imuniteto praradimo.

Dr. Vernonas Colemanas buvo maloniai nustebintas Bossche's atviro laiško. Pasirodo, kad vokiečių mediko darbas Bilo ir Melindos Geitsų fonde, su daugeliu didžiųjų farmacijos kompanijų, su GAVI neatėmė iš jo gebėjimo mąstyti ir drąsiai kalbėti profesiniais klausimais. "Dr. Bossche atkreipė dėmesį, kad šiuo metu naudojamos vakcinos nėra tinkamos kovai su šia virusine infekcija", - sako Colemanas.

Savo vaizdo įraše "Covid-19 vakcinos yra masinio naikinimo ginklas ir gali sunaikinti žmoniją" Colemanas pakartoja pagrindines vokiečių eksperto mintis.

Dar viena staigmena visuotinio skiepijimo organizatoriams buvo prancūzų virusologo Luco Antoine'o Montagnier pareiškimas. Sunku būtų rasti labiau tituluotą skiepų priešininką. Daktaras, Prancūzijos akademijos narys ir Nobelio medicinos premijos laureatas. Dar praėjusiais metais Luc Montagnier pareiškė, kad virusas yra dirbtinės kilmės. "Tai molekulinės biologijos specialistų darbas", - teigia virusologas. - Neaišku, kokiu tikslu... Mano darbas - pateikti faktus, aš nieko nekaltinu, nežinau, kas ir kodėl tai padarė." 

Tikra bomba buvo gegužės 18 d. prancūzų virusologo duotas interviu JAV nevyriausybinei organizacijai "RAIR Foundation USA". Iš karto turėčiau pabrėžti, kad šis interviu yra uždraustas. Kurį laiką buvo galima susipažinti su Sergejaus Kurginiano vaizdo paskaitomis apie skiepus, tačiau birželio pabaigoje šios paskaitos taip pat buvo užblokuotos.

Tačiau internete aktyviai spėliojama, kad Nobelio premijos laureatas pasirodė esąs "nemokslininkas", tikras "sąmokslo teoretikas", o Montagnier teiginiai - klastotė. Tačiau pažįstama robotų gamyba tik padidina susidomėjimą tuo, ką sako Montagnier. Nors Montagnier "trinamas" kur kas nuodugniau nei daugelis kitų skiepų priešininkų ir kritikų, man pavyko užfiksuoti visą interviu ir pažodžiui užsirašyti kai kurias jo ištraukas.

 Montagnier vakcinaciją nuo koronaviruso pavadino klaida, kuri bus įtraukta į vadovėlius. Jis patvirtino RAIR fondo JAV korespondento žodžius, kad, PSO duomenimis, pradėjus skiepyti, "naujų užsikrėtimo atvejų ir mirčių kreivė smarkiai pakilo". "Akivaizdu, kad nauji [viruso] variantai susidaro atrankos būdu, naudojant antikūnus, kaip vakcinacijos rezultatas", - sakė virusologas.

Prieš kelias savaites profesorius Montagnier davė naują 11 minučių trukmės interviu, kuriame itin griežtai pasisakė apie visuotinio skiepijimo idėją. "Visuotinis skiepijimas yra didžiulė klaida. Tai mokslinė ir medicininė klaida, jei taip galima pasakyti. Tai, kas vyksta, yra visiškai neįsivaizduojama, nes vieną dieną už tai teks atsakyti. Būtent skiepai skatina naujų viruso atmainų atsiradimą. Kinijos virusas susiduria su vakcinos sukurtais antikūnais ir turi dvi išeitis: arba žūti, arba rasti būdą, kaip apeiti vakciną. Naujos padermės - tai viruso atsakas į vakcinaciją. Galite stebėti, kaip visoje šalyje sutampa skiepijimo ir mirčių banga. Stebiu atvejus, kai žmonės buvo paskiepyti ir vis tiek susirgo. Ir aš ketinu įrodyti, kad šis virusas, galintis mutuoti, gali atlaikyti vakcinaciją", - sakė Montagnier.

Naujojo interviu įrašai iš karto buvo užblokuoti, tačiau jie vėl ir vėl pasirodo. Montagnier davė interviu prancūzų kalba, ir netrukus anglakalbėje spaudoje ėmė rodytis "citatos", neturinčios nieko bendra su originalu. Tada, pagal šiuolaikinės inkvizicijos kanonus, juos pradėjo paneiginėti robotai kaip "absurdiškus". Be to, Nobelio premijos laureato "oponentai" užsimena apie garbingą Montagnier amžių - 88 metus (sakoma, kad senukas išėjo iš proto). Klausiausi jo kalbų. Ir manau, kad nė vienas iš jo anoniminių "oponentų" nedrįs stoti į tiesioginį ginčą su Montagnier, visiškai psichiškai sveiku žmogumi, turinčiu didžiulį mokslinį bagažą.

https://www.fondsk.ru/news/2021/08/05/mirovye-medicinskie-avtoritety-i-mirovaja-inkvizicia-54178.html