Viskas kas ne natūralu visada išsigimsta, degraduoja ir prasmirsta (lavoninėse)

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://geros-figos.blogspot.c... 2021-08-06 19:41:00, skaitė 1779, komentavo 7

Viskas kas ne natūralu visada išsigimsta, degraduoja ir prasmirsta (lavoninėse)

 

  Šiandien perskaičiau, kad Šiaulių miesto Gustuko picerija paskelbė jog aptarnaus tik nevakcinuotus klientus. Dabar žinau kur išleisiu savo pinigus kai atvažiuosiu į šį puikų miestą.    

   O štai Vičiūnų visą produkciją išmečiau iš šaldytuvo ir uždraudžiau šios įmonės gaminiams pasirodyti mano namuose. Nes sužinojau, jog jie moka po 50 eurų už tai, kad darbuotojai susileistų neaiškios kilmės ir paskirties brūdą. 

   Tai padariau ne vien todėl, kad nenoriu remti naujosios vergvaldystės palaikytojus, bet ir dėl to, kad vienas iš dažniausiai pasireiškiančių naujos, neištirtos vakcinos šautinių poveikių, yra smegenų veiklos sutrikimai. Paskaitykite "vakserių" komentarus. Siaubas. Bauduoti, izoliuoti, atimti verslą, žudyti, šaudyti. Brr. Juk pagal apklausas, priverstinei vakcinacijai pritaria būtent "didesnes pajamas ir aukštesnį išsilavinimą turintys miesto gyventojai". Na, iš principo tai turėtų būti normalūs, adekvatūs, kultūringi žmonės. Todėl darytina išvada, kad susileidus vakciną, daliai jų iškarto pasireiškė kažkokios nesveikos agresijos priepuoliai. 

   Kai kuriuos Vičiūnų įmonės darbuotojus pažinojau asmeniškai, nes padėjau kurti ten profsąjungą ir mano teisininkai paruošė jiems visą metodinę medžiagą. Tai labai darbštūs, atsakingi, nuoširdūs ir labai taktiški žemaičiai. Bet kas žino kas su jais atsitiks po neaiškios kilmės skyščio suleidimo ir jie taps tie "50 eurų didesnes pajamas gaunantys bandos imuniteto atstovai". Ar nepradės jie žuvų pirštelių gardinti savo padidėjusių išskyrų priedais? Geriau pasisaugosiu.

  Labai gerai, kad jie skelbia, kuri įmonė labiausiai didina zombių populiaciją. Dabar galima pasitikrinti kieno paslaugas ir produktus pirkti, o nuo kurių geriau susilaikyti. 

p.s.     Šiaip tikrai reikia drąsos tokiam žingsniui, kokį padarė Gustuko picerija. Nes greitai vakcinuoti, snarglėtais antsnukiais kaip abrozdėliais pasidabinę zombiai, vaikščios su deglais naktimis ir daužys langus tiems kas nepasiduoda jų beprotystei. Panašiai kaip Hitlerio Vokietijoje. Bet neilgai. 

p.s.s. O visiems tiems neaiškiu skysčiu bakstelėtiems ("Didesnes pajamas ir aukštesnio išsilavinimo" komentatoriams, nenuilstamai linkintiems mums baudų, lagerių ir mirties). Tiesiog noriu atkreipti dėmesį į vieną informaciją, kurią paviešino embriologė A. Blaženienė su nuorodomis į oficialius dokumentus. Tai mokslininkų paruoštas pasaulio gyventojų optimizavimo projektas (galite rasti internete). Ar žinote kiek ten turi likti pagal "optimizavimo" planą? 2 milijardai žmonių. Toks siekiamas kiekis gaunasi išminusavus 70 proc. bandos imuniteto, kovidopasų ir snarglėtų antsnukių nešiotojų. t.y. tų, kas bus nuolat testuojamas ir skiepyjamas. 

  Todėl mes, su mažesnėmis pajamomis ir neaukšto išsilavinimo geriau palauksim. Nes viskas kas ne natūralu, visada išsigimsta, degraduoja ir galų gale prasmirsta (lavoninėse).

 

Su meilę ir brolišku rūpesčiu

Vladimiras Troščenka