Vakar Tauta sukilo prieš kolonijinį fašistinį režimą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-11 13:26:00, skaitė 1032, komentavo 64

Vakar Tauta sukilo prieš kolonijinį fašistinį režimą

Lietuvą okupavęs kolonijinis liberasto-fašistinis režimas tapo tokiu nepakenčiamu lietuvių Tautai, tokiu chroniškai svetimu antikūnų, kad Tauta subrendo tam, kad nusimesti vergo grandines. Nepadėjo net cirkas su „Covid-19:Great reset“, nepadėjo pasaulio „Deep State“ organizuojamas „pabėgėlių“ perkraustymas į Lietuvą, nei Švedų Valenbergų banko įtakos agento G.Nausėdos nesibaigiantys stenėjimai ir nieko neveikimas: „gaidys“ ir „narcizas“ visus užkniso. Ką jau kalbėti apie kasdien meluojančius neadekvačius PIŠ bakalaurus, iki kaulo įsiėdusį ir tarptautinius valstybės santykius griaunantį anūką!  

Tauta sukilo. Tautos į gyvulių gardą nebesuvarysi ir nenuvarysi į kovidinę skerdyklą. Mes laisvi ir mums niekas, net globalus sionizmas, nenurodinės, kad Dovydo žvaidždė ant Lietuvos kariuomenės antpečių yra gėris, stilizuota Dovydo žvaigždė ant greitosios pagalbos mašinų – gėris, o Davydo žvaidždė ant stilizuotų kalinio uniformų – blogis. 

Dr. Nida Vasiliauskaitė rugpjūčio 9 d. FB paskyroje rašė: "O visi tie, sakantys pakeltais jautriais balsais "Kokia nesąmonė, kaip amoralu lyginti su naciais, žydais ir Holokaustu! Juk žydai nieko negalėjo padaryti!" - būtent jūs esate amoralūs.

Žinote, kodėl?

Todėl, kad manote, jog nacių elgesys su žydais būtų visiškai suprantamas ir pateisinamas, JEI TIK naciai anuomet būtų turėję skiepų nuo "žydiškumo": visi gražiai suskiepytų, gautų arijo "galimybių pasą", na, o atsisakiusieji kietakakčiai tamsuoliai patys kalti! Taip, jūs taip manote. Jūs.

Taip, jūs - patys tikriausi naciai. Ir nedrįskite varvinti ašarėlių dėl Holokausto aukų.

Arba liaukitės būti naciais / remti nacius ir ateikite rytoj."

Šioje aikėtėje aš buvu prieš 30 metų, vakar savo nuomonę aš trumpai išsakiau 8:20 prie Seimo TV3 žurnalistams. Reportaže liko keli žodžiai, kad atėjau kovoti su fašizmu. Mano šie keli žodžiai yra girdimi rugpjūčio 10 d. TV3 žinių laidoje, transliuotoje 18:30. Tai esminiai žodžiai. Kolonijinis siono-fašistinis režimas turi būti sugriautas, arba jis pribaigs Lietuvą.

image.png

 

Aš pakartosiu pagrindinės renginio oraganizatorės Astros Astrauskaitės žodžius, kad nebijau mirti už Lietuvą ir Lietuvos žmonių laisvę!