Spektaklis baigtas: Natanjagu apsuko Obamos vežimą 180 laipsnių kampu?

Autorius: Petras Gulbinskas Šaltinis: http://sauksmas.lt/spektaklis-... 2015-10-01 08:50:53, skaitė 2649, komentavo 0

Spektaklis baigtas: Natanjagu apsuko Obamos vežimą 180 laipsnių kampu?

Įvyko politinis stebuklas. Per vieną naktį Barakas Obama iš nesutaikomo Bašaro Asado priešo virto jo partneriu, bent kol kas, kaip jis sako, kovoje su Islamo Valstybe.

Užsitęsęs JAV bandymas „tuo pačiu metu ir maitinti tarakonus (teroristus) ir juos nuodyti“ nepavyko. Už 500 milijonus dolerių paruošti „nuosaikūs“ teroristai, su visais JAV ginklais, susijungė su Islamo valstybės fundamentaliais teroristais. Tai buvo antausis Obamai.

JAV „Kontroliuojamas chaosas“ virto nekontroliuojamu chaosu. Tai, suprantama, sukėlė nepasitenkinimą Izraelyje, kuris vietoj europietiško Asado prie savo sienų, gavo pačius bjauriausius teroristus, pasiruošusius suėsti žydų valstybę.

Apdairusis Netanjagu, turintis geriausią žvalgybą pasaulyje ir ketvirtą ar penktą pagal stiprumą armiją, su visu generaliniu štabu nuvyko praeitą pirmadienį į Maskvą ir suderino veiksmų planą.

Po to liko tik smulkmena – apgręžti Obamos vežimą. Vežimas apsisuko, o kas toliau?

O toliau, aš manau štai kas:

Niekas nebekels okupuotų Golano aukštumų ir palestiniečių klausimų. Izraelis apsitvėrė 4 metrų aukštumo tvora ir neįsileidžia jokių pabėgėlių, nes Izraelis – „žydų namai“. Izraelis savo tikslą pasiekė. Nebėra nei arabų vienybės, nei milijonų arabų jo kaimynystėje, kurie pabėgo į Europą.

Pirmiausia iš pabėgėlių stovyklų Turkijoje į Europą už JAV ir SNO fondų pinigus, soc. tinklams ir sorošams talkinant, buvo perkeltos teroristų šeimos, kartu ir dalis teroristų. Vėliau į Europą atbėgs, susijungti su šeimomis ir kitaip, visi sumušti Islamo Valstybės teroristai ir čia, Europoje užkurs džichado laužą. Jų pyktis, nėra abejonės, liesis ir ant Europos žydų, o šie neapsikęsdami islamistų teroro bėgs į Izraelį. Viskas logiška. Šventyklos atstatymui reikia naujų darbo rankų.

Kas taip staigiai sugebėjo apręžti JAV „Titaniką“ ir suderinti jo kursą su Maskva?

Tai, be jokios abejonės, JAV ir Rusijos tikrieji šeimininkai, JAV Federalinio Rezervo savininkai. Visų pirma, pagrindiniai iš jų – Rotšildai.

Kad niekas netrukdytų „verslui“ buvo duotas nurodymas ir marionetėms iš Kijevo. Tiesiog stebuklingai, staiga, buvo pasirašyta Minske sutartis dėl mažesnio nei 100 mm kalibro ginklų atitraukimo nuo fronto linijos Donbase.

O gal tai buvo gudriai paspęsti spąstai Vladimirui Putinui? Gal tai tas pats grėblis, ant kurio kažkada buvo užlipęs Leonidas Brežnevas Afganistane? Daug kas Rusijoje neigiamai vertina Rusijos karinį įsikišimą į arabų reikalus. Gali būti, kad jie teisūs.

Šauksmas