Pasiųsk elektroninį laišką Seimo nariams

Autorius: Kūlgrinda.lt Šaltinis: http://kulgrinda.lt/851/el-lai... 2015-10-01 08:58:57, skaitė 2689, komentavo 1

Pasiųsk elektroninį laišką Seimo nariams

Sveiki, piliečiai!

Sparčiai gausėjant elektroninės ir popierinės peticijų pasirašiusių žmonių skaičiui, o politikams to vis nepastebint, manome, jog reikėtų juos labiau informuoti. Galbūt žmonės labai sunkiai dirba ir nepastebi, jog visai šalia jų vyksta žmonių protestas prieš Lietuvos piliečiams nepalankius sprendimus dėl imigrantų kvotų. Kadangi esame padorūs ir atsakingi žmonės, mes jiems priminsime. Taip pat išsakysime savo požiūrį šiuo klausimu ir mandagiai parodysime kalendorių (2016 metų spalį vyks eiliniai Seimo rinkimai). Be abejo, tauta rinks tuos, kurie jai tinkamai atstovaus.

Pateikiame Jums kelis tekstų šablonus. Žinoma, visada galite susikurti tokį, kokio jūs patys norite – tai netgi būtų dar geriau. Tiesiog žemiau perkopijuosime kelis variantus ką galėtumėte parašyti Seimo nariui/nariams į jo elektroninį paštą. Reikia masiškumo, tad siųskite patys ir kitus paraginkite. Keli laiškai nieko nereiškia, bet jei kiekvienas Seimo narys gaus jų po kelis šimtus, tai gal supras kokios nuotaikos vyrauja tarp mūsų žmonių.

Pirmas pavyzdys:

Nuo: (Įsirašyti savo vardą ir pavardę)
Dėl: Lietuvos valdžios svetingumo ekonominiams migrantams
Kam: LR Seimo nariui (Seimo nario vardas ir pavardė bei elektroninis paštas)

Gerb. Seimo nary,

Kasdien skaitau su nerimu apie vis didėjančias migrantų kvotas, kurias nori Lietuvai užkrauti Vokietija ir kitos galingosios ES šalys. Taip pat negaliu suprasti, kokiu moraliniu ar politiniu pagrindu nutarta skirti didžiulę paramą ekonominiams imigrantams iš Afrikos ir Vidurio Rytų. Pagal spaudos pranešimus Afrikos ar arabų kraštų atvykėliai galės tikėtis didesne valstybės parama nei tą, kurią valdžia skiria Lietuvos pensininkams. Tai neteisinga ir yra aiški diskriminacija.

Daugelis mano draugų ir pažįstamų kalba, kad reikės per sekančius rinkimus balsuoti už kitas politines partijas, o ne tas, kurios visai nepaiso Lietuvos gyventojų gerovės ir lūkesčių.

Antras pavyzdys:

Nuo: (Įsirašyti savo vardą ir pavardę)
Dėl: Ekonominių migrantų iš Afrikos ir arabų šalių
Kam: LR Seimo nariui (Seimo nario vardas ir pavardė bei elektroninis paštas)

Gerb. Seimo nary,

Man gėda dėl Lietuvos valdžios atstovų nuolaidžiavimo politikos Europos Sąjungos atžvilgiu. Tuo metu, kai tokios save gerbiančios šalys kaip Vengrija, Čekija ir Slovakija griežtai atsisako priimti joms peršamas ekonominių migrantų mases iš Afrikos ir Vidurio Rytų, Lietuva tyliai su viskuo kas jai primetama sutinka. Tokia pozicija yra labai pavojinga, nes šis migrantų antplūdis nežinia kada baigsis, o turtingosios ES šalys visokiais būdais bandys atsikratyti jas užgulančios naštos, permesdamos ją tokioms nuolaidžioms šalims kaip Lietuva.

Aš netikiu, kad galutinė Lietuvai skirta migrantų kvota sieks „tiktai“ 1 100 žmonių. Jau dabar tenka skaityti apie nutekintą informaciją iš Briuselio, kuri kalba apie 50 000 žmonių kvotą. Turint omeny, kad afrikiečių ir arabų giminės yra nepaprastai gausios, reikia manyti, kad 50 000 imigrantų skaičių teks padauginti iš 4 ar net 10. Taigi netolimoje ateityje Lietuva susilauks šimtus tūkstančių imigrantų, kurių daugiau nei pusė priklausys nuo mūsų socialinės rūpybos.

Greitai įvyks Seimo rinkimai ir mes neužmiršime, ką Jūs Seimo nariai padarėte, kad apgintumėt mus nuo priverstinės imigracijos. Prašome atsakyti man, ar Jūs sutinkate su tokia nuolaidžiavimo politika. Jei ne, tai ką galima nuveikti, kad nereikėtų priimti tų nelaimingų imigrantų kvotų.

Trečias pavyzdys:

Nuo: (Įsirašyti savo vardą ir pavardę)
Dėl: Priverstinės imigracijos iš Afrikos ir arabų šalių
Kam: LR Seimo nariui (Seimo nario vardas ir pavardė bei elektroninis paštas)

Gerb. Seimo nary,

Esu labai susirūpinęs Lietuvos valdžios atstovų visišku pasyvumu ginant Lietuvos interesus priverstinių imigrantų kvotų klausimu. Kiekvienam atidesniam piliečiui yra pakankamai aišku, kad ekonominių migrantų antplūdis į Europą nėra koks nors epizodas, kuris greitai praeis, tarkim, atšalus orams. Beveik visoje Afrikoje ir arabų apgyvendintose šalyse vyrauja masinis skurdas ir nedarbas, o gyventojų gimstamumas paprastai viršija europiečių gimstamumą bent tris kartus. Kalbame apie kelis milijardus žmonių, nepatenkintų savo ekonomine padėtimi, kurie pirmai progai pasitaikius, mielai išvyks į kitus kraštus, kur jų laukia nemokamas būstas, nemokama medicininė, priežiūra, nemokamas mokslas ir išmokos pragyvenimui.

Prieš kelis mėnesius būtent tokią neįtikėtiną žinią milijardams pasaulio varguolių nusiuntė Vokietijos Kanclerė Merkel. O pietiniame Europos Sąjungos flange Graikijos ir Italijos politikai taip pat sąmoningai ar nesąmoningai duoda milijonams potencialių migrantų suprasti, kad niekas rimtai netrukdys jiems kirsti ES išorinių sienų jūros ar žemės keliu.

Tad turime nekontroliuojamą laviną ekonominių migrantų, kurios pabaigos niekas negali nustatyti. Neramina žinios iš Briuselio, kad ES ruošiasi priimti net 5 milijonus migrantų per ateinančius tris metus. Praktika rodo, kad nuo 30 iki 90 procentų šių kraštų atstovų nesugeba integruotis į Europos šalių darbo rinkas ir ilgus metus yra priklausomi nuo socialinių pašalpų. Lietuva, pati nesugebanti rūpintis 500 000 skurde gyvenančių savo piliečių, jokiu būdu negali leisti sau tokio kilniaširdiško gesto, kuris šalį nuves tiesiai į bankrotą.

Ateina Seimo rinkimai ir mes, Lietuvos piliečiai, atsiminsime, ką dabartinės kadencijos Seimo nariai padarė, kad išgelbėtų mus nuo ateinančios nelaimės, kurios mastų niekas negali prognozuoti. Prašome atsakyti man, kokių konkrečių žingsnių Jūs ir Jūsų politinė frakcija ketinate imtis, kad Lietuva galėtų išvengti priverstinių kvotų.

Seimo narių elektroniniai paštai labai paprasti (vardas.pavardė@lrs.lt pvz:Remigijus.Acas@lrs.lt).

Seimo narių kontaktus rasite užėję šiuo internetiniu puslapiu: http://www.lrvalstybe.lt/seimo-nariai-2907/

Tikime, jog visi nepatingėsite ir išsiuntinėsite elektroninius laiškus. Akcijos laikas neribojamas, bet būtų puiku, jog per šias kelias dienas pavyktų išsiųsti daugiau laiškų. Artėja Seimo rinkimai, tad pasitikrinsime kiek Seimo nariai yra nusiteikę bendrauti su piliečiais.

Linkime sėkmės ir lauksime atsiliepimų komentaruose.

Pagarbiai Visuomeninis komitetas prieš priverstinę imigraciją