Neapsieita be prof. M.A. Pavilionienės ir jos minjono Rudomanskio. Vaikus tvirkinantis „genderinis švietimas“ patyliukais vėl bandomas prakišti Seime

Autorius: Blogeris Zeppelinusas Šaltinis: http://www.facebook.com/bloger... 2015-10-01 09:27:25, skaitė 5955, komentavo 0

Neapsieita be prof. M.A. Pavilionienės ir jos minjono Rudomanskio. Vaikus tvirkinantis „genderinis švietimas“ patyliukais vėl bandomas prakišti Seime

Vytautas Sinica skambina varpais – liūdnos atminties genderlopai, atstovaujami Marijos Aušrinės Pavilionienės, vėl kiša savo rankeles prie svetimų vaikų:

„…Europos Parlamente atmesta Estrelos rezoliucija, pagal kurią ES šalys turėtų užtikrinti lytinį švietimą pagal Pasaulio Sveikatos Organizacijos (PSO) standartus. Lietuvoje M. A. Pavilionienė tyliai užregistravo kone tą patį siūlantį projektą.

Štai M. A. Pavilionienės pasiūlytas „lytinis švietimas atsižvelgiant į PSO nustatytus standartus“ reiškia, kad vaikai iki 4 metų turi būti mokomi apie „malonumą bei pasitenkinimą, pasiekiamą liečiant savo kūną”, „ankstyvosios vaikystės masturbaciją”, „teisę tyrinėti skirtingas lytines tapatybes” ir t.t..

4-6 metų vaikai turėtų būti mokomi apie „tos pačios lyties santykius“, „priimti įvairovę“, o 6-9 metų susipažinti su bręstant vykstančiais pokyčiais, seksu ne vien kaip vaikų, bet ir malonumo šaltiniu bei reiškiniu medijose, kontracepcija, šeimos planavimu ir skirtingais būdais pastoti.

pyzda
Marija Aušrinė Pavilionienė atėjo didžiuojasi būti tarp pederastų

9-12 m. vaikai turėtų išmanyti kontracepcijos rūšis ir jos naudojimą, nesaugaus sekso rizikas, taip pat suvokti ir kaip normą priimti seksualinių orientacijų ir tapatybių įvairovę.

Visą tai numato PSO standartai (abejojantys gali juos rasti internete – „WHO Standards for Sexuality Education in Europe“, 2010 metai, 37-52 psl.).

Beveik tą patį siūlė ir kanadiečius įpykdžiusi Ontarijo lytinio švietimo programa.“

Bet kas per įkyri publika, tie genderlopai? Kaip jie nori gauti prieigą prie svetimų vaikų – tiesiog neįtikėtina! Net seilės varva…

Išspyrė juos su skandalingąją Estrelos rezoliucija iš Europarlamento, pasipiktinę Kanados Ontarijo gyventojai tiesiog sukilimu privertė eliminuoti tą vaikus tvirkinančią nesąmonę iš mokyklų, o jie ir vėl čia.

Šį kartą – Lietuvos Seime.

Naudojasi proga, kad žmonių dėmesys nukreiptas į migrantų-kolonistų antplūdį ir bando patyliukais prastumti savo reikaliuką.

Įdomu, kad ir vėl figūruoja žymus homoseksualizmo plėtros aktyvistas A.Rudomanskis. Tas pats, kuris vakar mitinge, mosikuodamas vaivorykštine vėliava, ragino priimti Lietuvoje visus migrantus iš musulmoniškų šalių, kiek jų neatvažiuotų.

Vienžo, nusiraminti neverta.

Genderlopai tikrai nepaliks mūsų vaikų ramybėje. Pasinaudos migrantais ar dar kokia krize, kad nukreipti dėmesį – ir vėl ir vėl bandys prastumti tuos tvirkinančius blėnis.

Lietuviai – būkite budrūs! Saugokite savo vaikus