Kiek Lietuvoje gyventojų? Putinas sako - Putinas žino

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: http://ragelskis.lt/2015/10/01... 2015-10-01 23:24:24, skaitė 5020, komentavo 0

Kiek Lietuvoje gyventojų? Putinas sako - Putinas žino

Antrą kartą skandinavų Masinio Durninimo Organai, ugdantys rusofobiją Lietuvos piliečių širdyse, pateikė Rusijos federacijos vadovą Vladimirą Vladimirovičių Putiną kaip "laisvos" ir "nepriklausomos" Lietuvos valstybės niekintoją ir jos demokratinių pasiekimų menkintoją.

Niekinimas ir menkinimas pasireiškė tuo, jog V.V. Putinas viešai įvardino Lietuvos gyventojų skaičių šiek tiek besiskiriantį nuo oficialiai Lietuvos statistikos departamento deklaruojamų 2,9 milijono.

"Šiek tiek", šiuo atveju - daugiau negu dvigubai mažiau. V.V. Putinas teigia, kad Lietuvoje dabar gyvena 1 milijonas 400 tūkstančių čiabuvių.

Pirmą kartą šis skaičius iš jo lūpų nuskambėjo jam viešint Kaliningrade, kur jis revizavo Kaliningrado dažasvydžio ir šratasvydžio klubus, besiruošiančius okupuoti Lietuvą. Antrą kartą - duodamas interviu JAV televizijai CBS, prieš pat savo vizitą į Jungtinių Tautų būstinę - http://kremlin.ru/events/president/news/50380.

Tiksliai, V.V. Putinas kalbėdamas apie buvusią gintarinę TSRS respubliką, išsireiškė taip:

Ну вот, скажем, одна из этих стран – Литва. Там ещё в советское время знаете сколько населения было? 3 миллиона 400 тысяч человек. Небольшая страна, небольшая республика. Сейчас, я посмотрел справки последние, – 1 миллион 400 тысяч. Где люди? Больше половины граждан покинули страну.

Вы представляете, если бы больше половины американцев выехали с территории Соединённых Штатов? Катастрофа.

---

Na štai, tarkim, viena iš šitų šalių - Lietuva. ten dar tarybiniais laikais žinote kiek gyventojų buvo? 3 milijonai 400 tūkstančių žmonių. Nedidelė šalis, nedidelė respublika. Dabar, aš pasižiūrėjau paskutinius sąrašus,  - 1 milijonas 400 tūkstančių. Kur žmonės? Daugiau negu pusė piliečių paliko šalį.

Jūs įsivaizduojate, jeigu daugiau nei pusė amerikiečių išvažiuotų iš Jungtinių Valstijų teritorijos? Katastrofa.

Ir štai, mūsų skandinaviškus šeimininkus apotarnaujantys ruporai prabliuvo loti - "Putinas meluoja! Mūsų beveik trys milijonai! Lietuvos statistikos departamento duomenimis, Lietuvoje šiuo metu gyvena 2,9 mln. žmonių."

Į ką reikia atkreipti ypatingą dėmesį V.V. Putino frazėje? Į žodžius "aš pasižiūrėjau paskutinius sąrašus". Į kokius sąrašus jis žiūrėjo? Gal prisijungė prie Lietuvos statistikos departamento tinklapio ir pasiknaisiojo po jo turinį? O gal tiesiog pagūglino arba susirado Vikipedijoje straipsnį pavadinimu "Lithueinia"?

Aišku kad ne - jis davė kažkam iš savo padėjėjų-sekretorių komandą, kad jam pateiktų reikalingus duomenis. Tas kažkas nuėjo kažkur ir atnešė. Tai kodėl jis atnešė savo šefui KITOKIUS DUOMENIS NEGU PATEIKIA apie mūsų gyventojų skaičių mūsų Statistikos departamentas? Juk kas gi daugiau jeigu ne mes patys geriausiai turėtume žinome, kiek pas mus yra gyventojų, ar ne?

Nejaugi tas padėjėjas-sekretorius buvo toks kvailas, kad PABANDĖ APGAUTI KRUVINĄ DIKTATORIŲ - KAGĖBISTĄ PUTINĄ?!

Vargu bau. Lygiai atvirkščiai, jis kruvinam diktatoriui atnešė duomenis, kurie labiausiai atitinka realybę, nes kitaip jis ne Putinui sekretoriautų, o skintų braškes laukuose palei Birmingemą.

Putinas, negali sau leisti gyventi iliuzijose, nes norint valdyti procesus - reikia turėti kaip galima tikslesnę informaciją.

Taigi, iš kur jo sekretorius gavo informaciją, kad Lietuvoje mūsų yra dvigubai mažiau negu teigia mūsų demokratiškas Statistikos departamentas, demokratiškas JAV Gūglas ir demokratiškoji JAV Vikipedija?

Iš kur, iš kur - iš žvalgybos. Rusijos federacijos Užsienio žvalgybos analitikai, dirbantys su Lietuva renka, tikrina ir pastoviai atnaujina VISĄ RUSIJOS STRUKTŪROMS REIKALINGĄ INFORMACIJĄ, apie mūsų linksmą šalelę. Tame tarpe ir gyventojų skaičių, ir tautinę sudėtį, ir rusofobų procentą bei pačių pavojingiausių sąrašą...

Ar pamenate ta Vikilykse publikuotą JAV ambasados Lietuvoje ataskaitą, kurioje minima kaip mūsų Statistikos departamento vadovas simboliška pavarde Gaidys jiems neša savo turimus duomenis? Lygiai taip pat kažkas neša duomenis Rusijos žvalgybai. O gal ir neneša, gal Rusijos žvalgybininkai-kompiuterastai ramiai naršo po visus mūsų savivaldybių ir begalinių departamentų kompiuterius ir atsipumpavę visus duomenis daro savo analizę ir išvadas?

Tai tik technikos reikalas.

Faktai yra tokie:

- Vladimiras Vladimirovičius niekada nemeluoja (blogiausiu atveju - nutyli);

- Vladimiras Vladimirovičius nenutylėjo, kad Lietuvoje šiuo metu - 1 milijonas 400 tūkstančių gyventojų.

Su kuo mus visus ir sveikinu. Žinoma, jeigu tu, mielas skaitytojau, esi glušius ir kakoji trispalvėmis spiromis iš savo begalinio "patriotiškumo" - gali tikėti mūsų VALDŽIAGYVIŲ MUMS KABINAMAIS MAKARONAIS - taip vadinama "oficialia statistika". O protingas sąmoningas žmogus neleis sau gyventi išgamų valdžioje sukurtomis iliuzijomis, o priims net pačius skaudžiausiu faktus ir pasidarys iš jų tinkamas išvadas.

Pavyzdžiui, kad ir tokią:

Mūsų VALDANTYSIS ŠŪDELITIS per 25-erius "laisvės" ir  "nepriklausomybės" metus atliko lygiai tokios pat apimties darbą, kokį kadaise nuveikė LDK žemes nusiaubęs JUODASIS MARAS - tai yra, sunaikino krašte daugiau negu pusę žmonių.