A. Dulkys džiaugiasi savo Europinio lygio pasiekimu

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/adulk... 2021-09-20 17:30:00, skaitė 499, komentavo 8

A. Dulkys džiaugiasi savo Europinio lygio pasiekimu

A. Dulkys (galvutė pažymėta violetiniu apskritinimu).

Lietuvos operacijų vadovas, Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys, neslepiantis, kad iš lempos kovoja su pasualine koronaviruso pandemija, pranešė apie tarpinę šalies pergalę.

„Ačiū kiekvienam ir visiems 1 720 418, kurie priėmėte sprendimą pasiskiepyti!“, - visuomeniniuose tinkluose už pasiekimą padėkojo A. Dulkys.

Pasak vyriškio, „pagaliau pasivijome ES vidurkį“.

„Kviečiame ryžtingiau apsispręsti ir pažeidžiamiausių viruso atžvilgiu grupių žmones. Mieli senjorai, neužmirškite savo vakcinos Mieli senjorų artimieji, ... nieko toliau nerašysiu, juk viskas aišku, Jūs gi neabejingi ir suprantantys“, - parašė A. Dulkys ir publikavo savo sėkmę liudijančią lentelę.

dvvdv.jpg

Ekspertai.eu primena, kad net didžioji Vakarų pasaulio žiniasklaida (BBC „Covid: What’s the best way to top up our immunity?“) skelbia, kad aklas vakcinavimas gali ne tik kad nepadėti, o pakenkti žmonių imunitetui.

Spėjama, kad A. Dulkys su jo nesuskaičiuojama krūva patarėjų neseka to, kas vyksta pasaulyje.

Manoma, kad A. Dulkys, kuris su medicina susijęs ne daugiau, negu garsusis Arvydas Sabonis su aukštąja matematika, tėra tik primityvus komandų iš aukščiau vykdytojas, todėl nemažai daliai Lietuvos žmonių sveikatai jau gali būti pakenkta nepataisomai.

Plačiau apie tai pasikalbėsime tiesioginėje rugsėjo 20 d. „PressJazz TV“ laidoje „2K+“ nuo 15 val. čia: