Į Lenkiją iš Baltarusijos atėjo daug potencialių teroristų, o pas mus vos keli

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-09-30 13:29:00, skaitė 676, komentavo 5

Į Lenkiją iš Baltarusijos atėjo daug potencialių teroristų, o pas mus vos keli

Lietuva – Marijos žemė, net teroristai čia atėję virsta angelais, čia nori integruotis, per kelias dienas išmoksta lietuvių kalbą. Bent taip situaciją nušviečia LRT ir kita švabasklaida. Lenkijoje visai kita situacija. Čia ¼ patikrintų atėjūnų yra buvę teroristai, ginklus naudoję kovotojai. Palyginkim, ką kalba lenkai, ką lietuviai.

Rugsėjo 27 d. Lenkijos portalo TVP pranešimo antraštė skelbė: „Šokiruojanti tarnybų medžiaga apie sulaikytus migrantus: terorizmas, dekapitacija, deviacija (VIDEO).“

https://www.tvp.info/56070245/powiazania-z-terroryzmem-zdjecia-pedofilskie-i-zoofilskie-sciete-glowy-sluzby-ujawniaja-szokujace-materialy-o-migrantach-z-bialorusi

Portale rašoma, kad Lenkijos tarnybos patikrino kai kurių nelegalių migrantų, sulaikytų kirtus Lenkijos ir Baltarusijos sieną, tapatybę. Pareigūnai nustatė kai kurių sulaikytųjų sąsają su teroristinėmis organizacijomis. Vieno Irako piliečio telefone buvo nuotraukų su pedofiline ir zoofiline medžiaga. Kitose - nuotraukos su kovinėmis uniformomis, nukirstos galvos ir teroristinių organizacijų susirinkimai.

Pirmadienį Krašto apsaugos ministerijos spaudos konferencijoje aptarta situacija, susijusi su migrantais iš Artimųjų Rytų, bandančiais kirsti Lenkijos ir Baltarusijos sieną.

- Tai ne siekis ką nors stigmatizuoti, o faktai, rodantys, kas veržiasi per mūsų sieną. Privalome pasidalyti šiais duomenimis su visuomene ir kalbėti apie provokuojantį Baltarusijos uniformuotų tarnybų elgesį", - sakė ministras Mariuszas Kamińskis.

Patikrinus kelių šimtų nelegalių migrantų, kurie šiuo metu yra pasieniečių centruose, tapatybę ir atvykimo į Lenkiją maršrutus, du trečdaliai patikrintų asmenų buvo nukreipti atlikti nuodugnaus patikrinimo procedūrą. Šiuos duomenis pateikė ministro pavaduotojas ir specialiųjų tarnybų koordinatorius Stanisław Żaryn.

https://www.youtube.com/watch?v=qpI6-VY1r0g

Tarp nelegalių migrantų buvo rasta asmenų, kurie turi kovinį išsilavinimą, yra naudoję ginklus.

Spaudos konferencijos metu parodyti šokiruojantys vaizdai buvo rasti migrantų telefonuose: mirties bausmės, nužudytųjų žmonių kūnai, ginklų nuotraukos, dokumentų klastojimo įrodymai, pedofilija, zoofilija, narkotikai, lytiniai santykiai tarp vyro ir karvės ir pan.

image.png

Vakar skandalingoji Rita Miliūtė LRT laidoje „Dienos tema“ kalbino Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininką Lauryną Kasčiūną ir vidaus reikalų viceministrą Kęstutį Lančinską. Kasčiūno žodžiais, „sąsajas su terorizmu suskaičiuotume dviejų rankų pirštais“. Tik tiek, nors lig šiol buvo tvirtinama, kad sąsajos su terorizmu aptiktos tik pas vieną irakietį, kuris iš Lietuvos išvyko.

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1506396/kasciunas-apie-migrantus-lietuvoje-sasajas-su-terorizmu-suskaiciuotume-dvieju-ranku-pirstais

Manau, kad ir dešimties potencialių teroristų sąrašas labai jau menkas, žinant, kad Lenkija sulaikė tik 1600 Lukašenkos „turistų“, o Lietuva – 4100, t. y. beveik keturis kartus daugiau.

Gal Lukašenka į landsbergyną parenka „turistus“ su švaresnėmis biografijomis, atsidėkodamas už meilę ir dėmesį? O gal Marijos žemėje teroristai virsta į angelus?

P.S.: Nuo 2015 metų ES įvykę teroro aktai parodė, kad nustatyti potencialių teroristų tapatybės yra praktiškai neįmanoma. Neįmanoma nustatyti net atėjūnų amžiaus. Ne dėl techninių problemų, bet todėl, kad tam reikia jų pačių sutikimo! Todėl barzdoti 40-mečiai ES tampa nepilnamečiais!

https://lebionka.blogspot.com/2021/08/statistikosdepartamentas-skelbia-kad.html

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka