Al-Qeada ir ISIS Lietuvoje

Autorius: Antanas Kliunka Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-10-11 19:26:00, skaitė 623, komentavo 10

Al-Qeada ir ISIS Lietuvoje

Mano bendražygis, 1991 m. Raseinių savanoris, Mindaugas Tučas savo FB paskiroje nedrąsiai, nes bijo būti apkaltintas homofobija, pasidalino informacija, ką išdarinėja su plačia širdimi Raseiniuose priimti mūsų kariuomenės vertėjai afganistaniečiai ir sulygina jų maitinimą su maitinimu Raseinių ligoninėje.

Cituoju Mindaugą:

"Mūsų pagalbininkai Afganistaniečiai Raseiniuose.

Situacija keičiasi ne dienoms bet valandomis, man net sunku tai rašyti atrodo normalūs žmonės aišku kad kultūra kita, bet tai neduoda teisės išmesti maistą net nesužinojus jo turinio, įmonė Pasažo namai tikrai manau gamina pagal jų ir savivaldybės pageidavimus. Kur tas mūsų merijus su savo savita gal norite nuotraukų prie konteinerių, Andriau Bautroni, mielai padaryčiau ir gal ką pakomentuotumėte apie esamą situaciją?

Žinau daug žmonių kurie renka buožių išmesta tarą, kad nusipirktų batoną, o čia jis mėtosi laisvai.

O apie vaikus, kurie be priežiūros gatve nurieda iki Maksimos su dviratukais ir paspirtukais, aš jau tik šiaip, nes kažkas tą rašė jau, na ir suaugusieji daug kas vaikšto gatve, gal pradėkite pamokas nuo eismo saugumo, nes jeigu įvyks nelaimė nuteisite lietuvaitį vairuotoją..."

"....O taip maitina Raseinių ligoninėje ir nepatikėsite viską ligoniai suvalgo ir arbatą išgeria. Nuotrauka daryta prieš savaitę. Super."

Pabaigai tiems, kurie labai gina pabėgėlių žmogaus teises, juos moko lietuvių kalbos ir labai trokšta integruoti, ko niekam Europoje dar nepavyko, teigiu, kad mes Lietuvoje tarp tų 4 000 pabėgėlių ir tų ,,vertėjų" Raseiniuose, mes čia, Lietuvoje jau turime ISIS ir al- Qeados kuopeles, tai įrodo rasti ginklai Rudininkų stovykloje. Jie ginkluojasi, ruošiasi ir mes greitai apie tai pajusime savo kailiu. Ką tomet užgiedos gausūs žmogaus teisių gynėjai?!