JAV žurnalistė su savo klausimais smūgiavo žudikui V. Putinui, pastarasis pabandė išsisukti

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/jav-z... 2021-10-14 12:35:00, skaitė 515, komentavo 9

JAV žurnalistė su savo klausimais smūgiavo žudikui V. Putinui, pastarasis pabandė išsisukti

ddffdf.jpg

Europoje, kuri susiduria su didele energetine krize, kai rekordiškai padidėjusios dujų ir elektros kainos, viso to kaltininkas žinomas – tai Rusija.

Lietuvos politikos mokslininkai, analizių analitikai, valstybinė bei tautinė nepriklausoma žiniasklaida taip pat ne kartą yra informavusi, kad dėl tokios situacijos kalta Rusija, kuri tyčia neduoda reikiamo dujų kiekio.

Spalio 13 d. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, kalbėjęs Maksvoje vykstančiame „Rusijos energetikos forume“, sulaukė JAV žurnalistės klausimo, į kurį jam buvo labai sunku atsakyti.

Tada JAV žurnalistė dar kartą pakartojo iš esmės tą patį klausimą, tačiau V. Putinas savo atsakyme taip ir nesugebėjo nieko naujo pasakyti, ką jau prieš tai pasakė.

Jis teigė, kad Rusija nemažina, o atvirkščiai tik didina dujų kiekius į Europą, skirtingai nuo JAV, kuri suskystintas dujas parduoda ten kur pelningiau, o ne europiečiams.

Visą renginį galima žiūrėti čia:

primena, kad valstybės lyderis Gitanas Nausėda Rusijos prezidentą V. Putiną yra pavadinęs žudiku, o Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė yra konstatavusi, kad Rusija, tai teroristinė valstybė.

skirt.png

Dažniausiai Lietuvoje nepageidaujama ar, neretai, tiesiog draudžiama publicistika ir dokumentika – kiekvieną dieną rodoma „PressJazz TV“ kanale.