Marmalizacijos toksino genu afera žlunga, Big Pharma griebiasi nepatikrintų piliulių

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-06 19:59:00, skaitė 1003, komentavo 7

Marmalizacijos toksino genu afera žlunga, Big Pharma griebiasi nepatikrintų piliulių

Kaip rašoma JAV portale „Zerohedge“, "Pfizer" akcijos pabrango 11% išleidus "stebuklingą" COVID piliulę, kuri yra 89% veiksminga siekiant išvengti hospitalizavimo.

Penktadienį „Pfizer“, didžiausia „Moderna“ konkurentė, paskelbė apie naują revoliucinį geriamąjį antivirusinį vaistą nuo COVID, panašų į „Merck“ "stebuklingąją tabletę" "Molnupiravir", kurią ketvirtadienį patvirtino Jungtinės Karalystės reguliavimo institucijos.

„Pfizer" pranešė. jog jos COVID-19 tabletės sumažino didelės rizikos pacientų hospitalizacijų ir mirčių skaičių 89 %. Tai net daugiau nei 50 % sumažėjęs hospitalizacijų ir mirčių skaičius, kurį parodė "Merck" tabletės. Kaip ir "Merck", "Pfizer" teigė, kad nebepriima naujų pacientų į klinikinį gydymo tyrimą "dėl didžiulio vaisto veiksmingumo", todėl dabar planuoja pateikti savo išvadas FDA, kad ši skubos tvarka suteiktų leidimą (kaip ir "Merck"). Ketvirtadienį "Merck" gavo Jungtinės Karalystės reguliuotojų leidimą naujam COVID antivirusiniam vaistui molnupiravirui ir siekia gauti kuo daugiau ES leidimų iš visų reguliuotojų. 

Pfizer tabletė bus parduodama prekiniu pavadinimu "Paxlovid". "Pfizer" atstovė Annaliesa Anderson, vadovavusi vaisto kūrimui, pasakė: "Rezultatai tikrai pranoksta mūsų drąsiausias svajones" ir išreiškė viltį, kad „Paxlovid" padėti „grįžti į normalų gyvenimą ir pandemijos pabaigą".

Tikimasi, kad naujasis vaistas bus prieinamas bent jau JAV, tačiau iš pradžių ribotais kiekiais.

JAV vyriausybė pas "Pfizer" užsakė 5 milijonus tablečių. Tai maždaug toks pat kiekis, kokį Jungtinės Valstijos užsakė iš "Merck". Vyriausybė tikisi už abu vaistus mokėti apie 700 JAV dolerių už vieną gydymo kursą.

Tiek "Pfizer", tiek "Merck" tabletės skirtos didelės rizikos pacientams, įskaitant vyresnius nei 60 metų amžiaus arba sergančius tokiomis ligomis kaip nutukimas, dėl kurių jie yra jautresni sunkioms COVID pasekmėms.

„Zerohedge“ portalui kyla klausimas: kaip tai derinasi su Baideno visuotine vakcinacijos programa?

Mano nuomone, tai netgi labai dera su miegančio Džo ir kitų marionečių programomis. Jie vykdo pasaulio pinigų šeimininkų programą „COVID-19: Great-Reset“, kuria siekiama išnaikinti didžiąja dalį planetos gyventojų, todėl šiems nusikaltėliams visai nesvarbu, kuo nuodyti žmoniją. Nepavyko su „vakcinacija“ toksino genu. Žmonija suprato šitos „vakcinacijos“ tikslą, todėl dabar ištrauktos nepatikrintos piliulės, su kuriomis bus nuodijami nenorintys vakcinuotis su nuodais, kurie naikina kraujagysles ir širdį. Nereikia abejoti tik tuo, kad reikiamai nepatikrintos piliulės atliks tą pačią funkciją – žmonių žudymo! Juk toks pasaulio pinigų šeimininkų tikslas.