Angela Merkel skambutis Lukašenkai: diktatoriaus legitimacija ir pakišta kiaulė Lenkijai, Lietuvai ir Latvijai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-11-17 04:19:00, skaitė 401, komentavo 9

Angela Merkel skambutis Lukašenkai: diktatoriaus legitimacija ir pakišta kiaulė Lenkijai, Lietuvai ir Latvijai

Angela Merkel, 2015 metais įleidusi į Vokietiją kelis milijonus nelegalių imigrantų, pažeisdama Vokietijos ir ES įstatymus, šiandien ir vėl užsiėmė nelegalių imigrantų importu ir paskambino Baltarusijos diktatoriui dėl Baltarusijos-Lenkijos pasienyje įstrigusių turistų iš Arabų kraštų, Afikos ir net Kubos.

Baltarusijos portalas Belta pranešė, kad Angela Merkel paskambino diktatoriui Aleksandrui Lukašenka ir su juo kalbėjo 50 minučių.

Belta rašoma: „Pokalbio metu buvo aptartos įvairios problemos, visų pirma pabėgėlių situacija Baltarusijos-Lenkijos, Baltarusijos-Lietuvos ir Baltarusijos-Latvijos pasienyje.

Pokalbyje išsamiai aptarti migracijos problemos sprendimo būdai ir perspektyvos, siekiant užkirsti kelią situacijos pasienyje eskalavimui. "Ir dar vienas labai svarbus aspektas, kurį išsamiai aptarė Baltarusijos prezidentas ir Vokietijos kanclerė, - tai humanitarinė parama pabėgėliams", - sakė spaudos tarnyba.

Aleksandras Lukašenka ir Angela Merkel susitarė toliau bendrauti, kad būtų išspręsta susidariusi padėtis.“

Kaip vertinti šitą naują Merkel žingsnį? 

image.png

Aš manau, kad išeinanti Vokietijos kanclerė prikiaulino Lenkijai, Lietuvai ir Latvijai, jau ir taip nukentėjusioms nuo Baltarusijos diktatoriaus, žengė jo legitimacijos keliu. Merkel - nusikaltėlė, kuri užtvindė Europą musulmonais, prausėsi nuo jų teroro žuvusių europiečių krauju, padarė 1 trilijono eurų nuostolį Vokietijai.

Nuorodos:

https://www.belta.by/president/view/lukashenko-i-merkel-besedovali-okolo-50-minut-stali-izvestny-podrobnosti-razgovora-469720-2021/

https://lebionka.blogspot.com/2018/05/merkel-valdzios-kvailumo-rekordas-siro.html