Ką reiškia žalias balvonas Neryje, Vilniaus centre?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-22 17:16:00, skaitė 1024, komentavo 12

Ką reiškia žalias balvonas  Neryje, Vilniaus centre?

Mano gimtajam miestui Vilniui nepasisekė. Jo merais tampa atvykėliai, kurie Vilniaus nemyli. Jiems Vilnius, – vieta, kurioje galima prisivogti. Taip jie ir išeina iš mero kėdės pilnomis kišenėmis, o Vilnius po jų siautėjimo lieka subjaurotas.

Vietoj nugriautų pripažintų meninikų skulptūrų, paminklų, merai-vandalai Sostinę „puošia“ suraitytais kanalizacijos vamsdžiais, iš kampuočių suvirintais akvariumais, ar kažkokiomis nebaigtomis gaminti šiukšliadėžėmis.

image.png

Prieš kelias dienas, narkomanų ir iškrypėlių partijai priklausantis meras Remigijus Šimašius sostinę „papuošė“ eiline baidykle. Neryje prie Baltojos tilto, jau nukentėjusio nuo LGBT terlionių, į upę buvo įmerktas naujas balvonas (23, 4)  - „Laisvės statulos“ kopija. Ne Juozo Zikaro, žinoma, o ta iš Niujorko, kurią Prancūzijos masonai dovanojo Niujorko masonams, t. y. Vilniuje, kaip ir reikėjo tikėtis, atsirado gerokai iškrypusi „laisvė“.

Prieš kelias dienas portalas „madeinvilnius.Lt“ informavo, kad Vilniaus centre, Neryje, iškilusi „Laisvės statula“ yra vienos bendrovės reklama.

Vilniečiai, kurie dabar kiekvieną dieną matys šitą balvoną, turi žinoti, manau, apie ką jis kalba, ką simbolizuoja.

Žemiau pateikiu anksčiau mano skelbtą prof. Valentino Katasonovo straipsnį, pasakojantį apie Niujorke stovinčią "Laisvės" statulą.

"Sėjanti mirtį visame pasaulyje pradėjo sėti mirtį Amerikoje. Laisvės statula kaip naujojo laiko Babilono paleistuvės simbolis". Prof. Valentinas Katasonovas

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786