Vitalija Jankauskaitė: Kada žmogus gyvena pagal savo širdį?

Autorius: Vitalija Jankauskaitė Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2021-11-23 17:56:00, skaitė 677, komentavo 4

Vitalija Jankauskaitė: Kada žmogus gyvena pagal savo širdį?

Kada žmogus gyvena pagal savo širdį?

Tada, kai elgiasi taip, kaip ji liepia!

Skaitau viešus paburbėjimus - "nieko jūs basos mamos nepasieksite, ne tokiais būdais reikia, užteks tų taikių akcijų, sušalsite ir t.t. ir t.t."

Žinot, kas tikrai nieko nepasieks? Visi tie, kurie sėdi ant sofų, prie kompiuterių ir tik plepa. Nuo Jūsų plepėjimo Vyriausybė nekeis sprendimų, o Prezidentas ramiai toliau budės savo rūmuose.

Kas įdomiausia, kad basos mamos stovi ir už Jūsų vaikus bei anūkus. Ir už tų, kurie iki šiol apskritai nesupranta, kad Lietuvoje vyksta nusikaltimai. Jie tai supras po kažkiek metų. O aš jiems jau šiandien sakau - mes stovime ir už Jūsų vaikus!!!

Pažiūrėkite, kas vyksta Europoje? Iškiškit galvas iš savo siaurų ekranėlių. Kiek galima būti tokiems paprastiems?

Neturite laiko? Jums šalta? Nepatogu?

Nejuokinkite pasaulio! Tuoj turėsite marias laiko ir nulį galimybių.

Jei žmogus pats negali pajausti, kada metas protestuoti, tai eikite paskui tuos, kurie jaučia.
Visi tie, kurie palaiko, drąsina, rašo - ačiū Jums! Bet irgi jau junkite kitą pavarą. Galvokite, o ką aš galiu, ką moku, kur veda mano širdis?

Įjunkite širdis ir eikite su jų šviesa!!!

FOTO istorija. Pernai prieš pat ilgą karantiną su šeima susiorganizavome kalėdinę fotosesiją. Tai va tokia nuotaika. Su viltimi, kad šviesa nugalės! Gėris veikia lėčiau nei blogis. Bet veikia.