Vakar Rūta pabučiavo tris propagandos "erelius"

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-11-26 18:04:00, skaitė 1113, komentavo 17

Vakar Rūta pabučiavo tris propagandos

 „Bučiuoju. Rūta“ lapkričio 25 d. laida pavyko. Vakar LNK žiūrovai turėjo galimybę įsitikinti, kad valdžios vykdoma arši vakcinavimo propaganda – faktais neparemtas muilo burbulas. Ginti šį muilo burbulą yra beviltiškai sunku, todėl vienam Santariškų propagandonui teko mikčioti ir užsikirtinėti, o kitiems dviem tešlagalviams propagandos verslininkams aš nuoširdžiai dėkoju:

- Jūs galutinai sudeginote rūkstantį PIŠ-istų melo namelį, pademonstravote savo kvailumą, nekultūringumą ir demagogiją. Ačiū!

Kokia smulki propagandos gnyda yra buvęs premjero S.Skvernelio patarėjas, manau, nereikia įrodinėti, pakaktų vien vakarykštės laidos. Klausimas kitas – kaip tokia menkystė ir chamas galėjo būti premjero patarėju? Ką toks kruglodurovas galėjo patarinėti? Nuo jo ne ką vakar atsiliko ir studijoje buvęs psichiatras. Jis man priminė Jaroslavo Hašeko kūrinį apie Narsųjį kareivį Šveiką, sceną ligoninėje, kurioje vyko psichiatrų konsiliumas. Jo nelaimei, vakar studijoje oponavo ne trys Šveiko ligoninės psichiatrai, o trys aukščiausio lygio profesionalai, prieš kurios šis veikėjas atrodė apgailėtinai.

Gali būti, kad vakcinacijos apologetai, kuriuos „bučiavo Rūta“, yra ne tokie kvaili, kaip vakar mums pasirodė. Juk kiekvienas žmogus atrodys kvailai, jei ims ginti poziciją, kuriai ginti nėra argumentų, nėra faktų, kuri paremta korupcija, demagogija, sufalsifikuota statistika, melagingais PGR testais, prievarta prieš piliečius, BIG-Pharma purvinais milijardais. 

Pastaruoju metu visuomenė susipažino ne tik su laboratorinio viruso pagaminimo istorija, bet ir su visos šios MEGA-aferos priešistore, susipažino su ES ir BIG-Pharma pasirašyta eksperimentinių preparatų, nepraėjusių aprobacijos, pirkimo sutartimi, užtušuotais puslapiais ir įslaptinta 55 metams.

Visuomenė savo kailiu patyrė informacijos falsifikavimą ir slėpimą, cenzūrą, sąžiningų gydytojų ir mokslininkų persekiojimą, sveikatos priežiūros sistemos griovimą, efektyvių vaistų draudimą ir t.t.

BIG-Pharma ir jai paklūstančios nusikaltėlių vyriausybės, pasidavusios fašistinės PSO diktatui, įvykdė didžiausią nusikaltimą žmonijos istorijoje – milijardus žmonių pavertė eksperimentinėmis žiurkėmis ir jūrų kiaulytėmis. Dabar sužinojome, kad šitie purvini fašistai pasikėsino į žmonijos ateitį – vaikus.

Rūta pabučiavo tris propagandos „erelius“ vakar, o šio apgailėtino reginio šleikštulys burnoje nepraeina net šiandien.