PASAULINIO KARO PRIEŠ ŽMONIJĄ ATGARSIAI

Autorius: Gyva Moteris Danutė Šaltinis: https://www.facebook.com/danut... 2021-12-02 15:12:00, skaitė 780, komentavo 3

PASAULINIO  KARO  PRIEŠ  ŽMONIJĄ  ATGARSIAI

Hennie Viljoen, Škotija. CITUOJU:

„Iš visų vakcinų, kuriomis esu pasiskiepijęs per savo gyvenimą, pvz., skiepų nuo stabligės, tymų, kiaulytės, poliomielito, raudonukės, meningito, HIB, difterijos, kokliušo - apie dabartinę sakau štai ką:

Aš NESU "antivakseris", aš esu farmacijos kompanijos kruvina pagalvėlė su visais skiepais, kuriais skiepijausi per daugelį savo gyvenimo metų!

Niekada nesu girdėjęs tiek melo ir apgaulės dėl vakcinos, kurioje teigiama, kad turiu dėvėti kaukę ir laikytis socialinio atstumo, net jei esu visiškai paskiepytas, ir kad net ir visiškai paskiepytas galiu VIS TIEK užsikrėsti ar platinti virusą.

Niekada neteko tikrintis, kai buvau visiškai sveikas ir neturėjau jokių simptomų.

Niekada nereikėjo skiepytis dvigubai ar net trigubai ar daugiau kartų!

Niekada nebuvau papirkinėjamas įstaigų, kad pasiskiepyčiau, norėdamas laimėti automobilį ir (arba) piniginių prizų ar gauti dažno skraidymo taškų.

Niekada neteko nerimauti dėl širdies problemų ir (arba) kraujo krešulių ir, deja, dar daugiau. Netgi neteko nerimauti dėl MIRTIES.

Niekada nebuvau GĄSDINTAS, kad vyriausybė, darbdaviai, policija ir kariuomenė naudotų PRIEVARTĄ dėl vakcinos.

Niekada nebuvau smerkiamas draugų ar giminaičių, jei nesiskiepijau.

Niekada nebuvau diskriminuojamas dėl kelionių ar kitų įprastų paslaugų tiek, kad be jos negalėčiau pirkti ar parduoti.

Dėl mano išvardintų vakcinų man niekada nesakė, kad esu blogas žmogus, jei jų nevartoju arba net jei jas vartoju.

Niekada nesu matęs vakcinos, kuri keltų grėsmę mano šeimos narių ir (arba) artimų draugų santykiams tiek, kad sugriautų mano santykius su jais.

Niekada nemačiau, kad ja būtų naudojamasi siekiant politinės naudos.

Niekada nemačiau vakcinos, kuriai reikėtų 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę masinės reklamos ir populiarinimo visose žinomose žiniasklaidos priemonėse.

Niekada nemačiau, kad ji būtų naudojama siekiant įtikinti vaikus dėl nemokamų ledų.

Taip pat tai, kad maišomos ir derinamos skirtingų prekės ženklų vakcinos ir vieną dieną sakoma, kad tai galima daryti, o kitą dieną sakoma to nedaryti, paskui vėl ir vėl, vėl ir vėl, vėl ir vėl ir t. t.

Dar niekada nemačiau, kad vakcina keltų grėsmę kieno nors pragyvenimui, taip pat sunaikintų jų darbo vietas, visiškai sužlugdytų jų šeimos verslą, mokyklas ir sugriautų tautos ekonomiką.

Niekada nemačiau vakcinos, kuri leistų dvylikamečio vaiko sutikimą pakeisti tėvų sutikimu (vien tai mane pribloškė!).

Taigi, po visko, ką pasakiau, ar kas nors gali man pasakyti, kaip, po velnių, aš esu rasistas ir (arba) sąmokslo teoretikas? Neišsilavinęs, neišprusęs žmogus, nes nenoriu imti šios NEPAGRĮSTOS vakcinos, brukamos laužomos ŽMOGAUS TEISĖS pagrindu?

Vakcinos, kuri vis dar yra eksperimentinė ir kurios klinikiniai tyrimai nesibaigs mažiausiai dvejus ir daugiau metų????.

Galiausiai, po visų mano išvardytų vakcinų (skiepų, injekcijų) dar nesu matęs tokios vakcinos kaip ši, kuri diskriminuoja, skaldo ir teisia visuomenę. Tiek daug informacijos yra cenzūruojama, ištrinama ir pašalinama iš interneto ir pagrindinės žiniasklaidos.

Tiek daug gydytojų ir mokslininkų yra cenzūruojami ir jiems draudžiama pasisakyti ar užduoti pagrįstus klausimus, kai tai, kas leidžiama ar neleidžiama, neturi prasmės! Ypač, kai tai pateikiama pagrindinėje žiniasklaidoje.

Niekada nežinojau vakcinos, dėl kurios visos ją gaminančios farmacijos kompanijos būtų atleistos nuo atsakomybės, jei ji visus nužudys tiek, kad joks gyvybės draudimas nepadengs!

Tai viena galinga vakcina, žmonės! Ji daro visus šiuos dalykus, kuriuos paminėjau, ir vis tiek? Ji NEDARO VIENO dalyko, kurį turėtų daryti, t. y. ...