Prof.Vytautui Radžvilui: O kodėl partijos „Nacionalinis susivienijimas“ atstovų nėra Varšuvoje?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2021-12-05 23:18:00, skaitė 515, komentavo 4

Prof.Vytautui Radžvilui: O kodėl partijos „Nacionalinis susivienijimas“ atstovų  nėra Varšuvoje?

Gerb. Vytautai, šiuo metu Varšuvoje ES patriotai ieško galimybių telktis, kovoti už tai, kad ES netaptų federacija, kad tai būtų suverenių valstybių sąjunga. Apie šį renginį rašiau vakar:

http://lebionka.blogspot.com/2021/12/lietuva-konservatoriu-konferencijoje.html

Keista, bet Lietuvą šioje konferencijoje atstovauja Valdemaras Tomaševskis!? O kodėl šiame susitikime nėra Jūsų, gerb. profesoriau?

Gal Jūsų vadovaujamai partijai jau neįdomi lietuvių Tautos ateitis, gal pritariate vykdomam Tautos genocidui, nesvarbu kokia forma tai vyksta: ar vakcinacijos, ar imigracijos, ar lovų mažinimo ligoninėse, ar finansinio apvogimo nuvertinant pinigus.

Gal Jūsų vadovaujamai partijai priimtina tai, kad niekieno nerinkta Ursula fon der Layen siunčią žinią apie daktaro fašisto Mengelės metodų diegimą ES – priverstinį vakcinavimą, QR – konclagerio vystymą?

Kodėl Tautai lemtingu metu letarogo miegu užmigo „Nacionalinis susivienijimas“: nei akcijų, nei renginių. Juk nenormalu, kai lietuvių kalbos mokytoja Astra Astrauskaitė pajėgia sukviesti prie Seimo keliasdešimt tūkstančių, o prieš kelis metus aktyviai ėmusi reikštis partija tapo impotente, į kurios renginį ateina vos keli šimtai simpatikų.

Aš pasakysiu priežastį: reikia mylėti Tėvynę ir reikia dirbti. Žmonės tai mato ir atsiliepia.

Nereikia manyti, kad mažyčiame „Pro Patria“ portaliuke pakanka įmesti vieną kitą straipsnelį, susukti kelis tūkstančius peržiūrų sulaukiantį video. Tai veiklos imitacija ir politinės impotencijos diagnozė.

Gruodžio 3 d. partijos „Nacionalinis susivienijimas“, kuriai vis dar priklausau, vicepirmininkas Vytautas Sinica FB pranešė:

„Norisi pasiūlyti sekėjams įvairesnio turinio, kuris užpildytų mūsų žiniasklaidos spragas. Manau, kad naujausias žingsnis Pro Patria kanale yra kaip tik toks. Naujoje laidoje reguliariai kalbėsimės apie JAV politinį gyvenimą su JAV lietuviu, respublikonu advokatu dr. Povilu Žumbakiu, dešimtmečius pro bono gynusiu tariamu kolaboravimu su naciais kaltintus JAV lietuvius politizuotose bylose. Žinantiems Povilą, jo įžvalgos ir vaidmens JAV lietuvių gyvenime įrodinėti nereikia. Nežinančius labai kviečiu susipažinti. Laidos bus pusvalandžio trukmės.

Pirmoji - apie demokratų valdomose valstijose vykdomą teisingumo reformą, lengvinančią nusikaltėlių gyvenimą, šios reformos priežastis ir pasekmes. Laidos bus tik audio formatu. Gero klausymo kol kas tik patreon rėmėjams, o ryt poryt ir visiems likusiems! Laidos nuoroda: https://www.patreon.com/propatria“.


Dr. Antanas Žumbakis (JAV)

Iš advokato dr. Antano Bartusevičiaus, kuris stažavosi JAV ir bendravo su dr. Povilu Žumbakiu, man tapo žinomi faktai, charakterizuojantys šį poną, kaip anūko senelio sėbrą, jo instrukcijų vykdytoją.

Aš manau, kad ponas Bartusevičius pats papasakos JAV nuotykius, kurie, mano nuomone, neleidžia tikėtis, kad anonsuotos laidos su P. Žumbakiu kažkuo praturtins „Nacionalinio susivienijimo“ elektoratą, o partijai atneš bunusus reklama žmogaus, galimai vykdančio anūko senelio instrukcijas.

Kažkas negerai partijoje, gerb. Vytautai, kažkas negerai!